hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ میدونم مهندسگفتم ادیت کن قشنگ تر میشه. چون ماه هست و آدم یهو یاد شب میفته حالا این کار رو بکن و بذار اینجا ببینش خدمت شوما چطوره؟ 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خدمت شوما چطوره؟ نه به این شکل یه مقدار مرز سمت چپ ماه خراب شده گفتم تیره تر 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ نه به این شکل یه مقدار مرز سمت چپ ماه خراب شده گفتم تیره تر :دی باشه پ ردیفش میکنم دوباره 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Sony Ericsson Xperia Ray تاريخ عكسبرداري : اردیبهشت 93 مكان عكسبرداري : جاده باراجین توضیح عکس : ---- مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : خرداد 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : ---- این 2تا عالیه مهندس! همیشه موفق باشی... 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : خرداد 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : شکار 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : خرداد 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : تست فوکوس دوربین جدید :دی 12 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اگه منم دوربینم مث شما بود مطمئنا عکاس خوبی می شدم 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ اگه منم دوربینم مث شما بود مطمئنا عکاس خوبی می شدم بله دوست عزی حق با شماست دوربین توی عکاسی مهمه 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ بله دوست عزی حق با شماست دوربین توی عکاسی مهمه اوهوم... عسکای من همش با دوربین های گوشی های مختلفه نهش که خیلی دوربینش عالی باشه 8 بوده وگرنه بیشتر با دوربین 5 عکس گرفتم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ اوهوم...عسکای من همش با دوربین های گوشی های مختلفه نهش که خیلی دوربینش عالی باشه 8 بوده وگرنه بیشتر با دوربین 5 عکس گرفتم خوب دوربین گوشی خوبی های خودش رو داره که همش همراه آدم هست امیدوارم شمام دوربین خوب بگیری 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : تیر 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : ---- 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : مرداد 93 مكان عكسبرداري : کلاردشت در استان مازندران توضیح عکس : زومش با دوربینم بوده دوستان و من کار دیگه ای روی عکس نکردم 14 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : مرداد 93 مكان عكسبرداري : کلاردشت در استان مازندران توضیح عکس : زومش با دوربینم بوده دوستان و من کار دیگه ای روی عکس نکردم 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : مرداد 93 مكان عكسبرداري : کلاردشت در استان مازندران توضیح عکس : زومش با دوربینم بوده دوستان و من کار دیگه ای روی عکس نکردم 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : مرداد 93 مكان عكسبرداري : کلاردشت در استان مازندران توضیح عکس : زومش با دوربینم بوده دوستان و من کار دیگه ای روی عکس نکردم 19 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : مرداد 93 مكان عكسبرداري : کلاردشت در استان مازندران توضیح عکس : خدمت دوستان عزیز نواندیشانی 13 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل دوربين : canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 1391 مكان عكسبرداري : یزد توضیح عکس : بیا فالت بگیرُم!!!(عکس خودم هست و خودم ادیتش کردم!!) عکس باید از زاویه پایینتری گرفته میشد تا جلوه ی زیباتری داشته باشه 7 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ اگه منم دوربینم مث شما بود مطمئنا عکاس خوبی می شدم دوربین در عکاسی حرف اخر رو میزنه ، دید عکاس مهمه ... حمید جان بعضی از عکسات واقعا دید خوبی داره البته با اشتباه های ریز اگه بتونی کتاب ترکیبندی رو بخونی یا شاید هم خوندی نمی دونم ولی خیلی کمکت میکنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده