keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ماده ی 23 «لایحه ی» حمایت از خانواده حذف شد! در ماده 23 لایحه پیشنهادی دولت به مجلس اومده بود که: «اختيار همسر دائم بعدي، منوط به اجازه دادگاه پس از احراز توانايي مالي مرد و تعهد اجراء عدالت بين همسران ميباشد». همونطور که میدونید چند وقتی هست که دولت «لایحه» ای رو تقدیم مجلس کرده و هنوز روی مواد این لایحه در مجلس بحث و بررسی وجود داره و هنوز تمامی مواد این لایحه مورد رأی گیری قرار نگرفتند تا در صورت رای اکثریت نمایندگان مجلس، تبدیل به«قانون» بشه... در حال حاضر و تا زمانیکه این لایحه تبدیل به قانون نشده، در مورد ازدواج دایم آقایون، ماده 17قانون حمایت خانواده مصوب سال 1353لازم الاجرا هست. ماده 17 شرایط خیلی سخت تری رو برای آقایون جهت ازدواج مجدد پیش بینی میکنه! مثلا در این ماده قید شده که به محض اینکه مرد تصمیم به ازدواج دایم با زنی بگیره موظفه که دادگاه رو در جریان بگذاره و دادگاه هم مکلفه که همسر اول رو مطلع کنه و وی رو به دادگاه دعوت کنه! از طرف دیگه دادگاه این حق رو برای همسر اول مرد قایل هست که اگر زوج اقدام به ازدواج مجدد کرد، زوجه بتونه تقاضای طلاق کنه! اما متاسفانه ماده 22 لایحه ی حمایت خانواده فقط احراز توانایی مالی مرد رو شرط ازدواج مجدد زوج قرار داده بود وصحبتی در مورد اطلاع همسر اول زوج، یا حق طلاق زوجه در صورت ازدواج مجدد زوج نبود. که خوشبختانه این ماده از لایحه چند روز پیش در مجلس حذف شد. هرچند حتی نسبت به ماده 17 قانون حمایت خانواده مصوب 1353هم انتقادات زیادی میشه و عده ای معتقدند که اختیار همسر دوم مربوط به جوامع سنتی گذشته بوده و کلاً باید فرهنگ چند همسری رو در جامعه تغییر داد (خودم هم همین نظر رو میپسندم) ، اما به هر حال جای شکرش باقیه که ماده ی 23 لایحه حمایت از خانواده حذف شد و هنوز همین ماده 17 که تا حدی مطلوبتر هست، میتونه حکمفرما باشه... از دوستان عزیز تقاضا دارم که در این خصوص تبادل نظر کنند... 21 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بله ازدواج دائم اینجوری شد ولی صیغه چی؟ راه براه داره صیغه موقت خونده میشه دادگاه در مورد صیغه موقت چه تصمیمی گرفته؟ 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بله ازدواج دائم اینجوری شد ولی صیغه چی؟ راه براه داره صیغه موقت خونده میشه دادگاه در مورد صیغه موقت چه تصمیمی گرفته؟ اگه صیغه نباشه چجوری دو نامحرم با هم تنها باشن اون وقت مجبورن برن تو قسمت تفکیک جنسیتی فعالیت کنن:w16: 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بله ازدواج دائم اینجوری شد ولی صیغه چی؟ راه براه داره صیغه موقت خونده میشه دادگاه در مورد صیغه موقت چه تصمیمی گرفته؟ شقایق خانم متاسفانه در مورد نکاح موقت (متعه/صیغه) هیچ نیازی به آگاهی زوجه از وقوع عقد نیست...(چه قوانین قبل از انقلاب که این اجازه رو به زوج میداد و چه بعد از انقلاب.) اما حالا باید منتظر بمونیم تا ببنیم در نهایت لایحه حمایت خانواده و تکلیف ماده 22 چی میشه...هنوز هم هیچ چیز قطعی نشده..اما اگه نظر و پیش بینی من رو میخواید، باید بگم در نهایت لایحه حمایت خانواده شرط مطلع شدن زوجه از ازدواج «موقت» زوج رو الزامی نمیکنه و فقط برای ازدواج دایم زوج رو ملزم میکنه... 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اگه صیغه نباشه چجوری دو نامحرم با هم تنها باشن اون وقت مجبورن برن تو قسمت تفکیک جنسیتی فعالیت کنن:w16: خب وحید جان این بحثی رو که شما میکنی رو اتفاقاً چند تا از نماینده های مجلس هم کردن.. که صیغه واسه دو تا نامحرمیه که مجردن..فلسفه صیغه هم همینه نه مردی که خودش زن داره بره دوباره یه زن دیگه بگیره... که هم تعداشون خیلی کم بود، هم شدیدآ مابقی نماینده ها مخالفت کردن و گفتن این طرز فکر فساد آوره!!! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یه قانون هم قرار بود بررسی کنن که صیغه هم ثبت بشه خود نماینگان محترم گویا ردش کردن اما باز اینجایه کار میلنگه اگه مرد رفت و گرفت تنها حقی که زن داره طلاق گرفتنه ... همین 6 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یه قانون هم قرار بود بررسی کنن که صیغه هم ثبت بشه خود نماینگان محترم گویا ردش کردن دقیقاً دوست من متاسفانه رای لازم رو نیاورد... 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقاً دوست منمتاسفانه رای لازم رو نیاورد... خب ترسیدن لو برن نمایندگان محترممون شد مثل اون قضیه ی ادامه حقوقشون تا 30 سال بعد از نماینده شدن که با 100% آرا و بدون هیچ رای مخالفی تثبیت شد:thk: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی وجود این قانون به خودی خود جای تاسفه... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ من بالاخره نفهمیدم 22 یا 23 ؟ 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ من بالاخره نفهمیدم 22 یا 23 ؟ دوست عزیز ماده 23 لایحه حمایت خانواده در مورد ازدواج دایم مرد و ماده 22 در مورد ازدواج موقت هست... :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده