am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2011 نام کتاب: مبانی شبکه های عصبی زبان: فارسی تعداد صفحات: 47 صفحه فرمت: PDF حجم: 1.08 مگابایت لینک دانلود در ادامه مطلب در این کتاب مباحث زیر مطرح شده است: مبانی شبکه های عصبی چند لایه مقدمه هوش مصنوعی سیستمهای تطبیقی کاربرد شبکه های عصبی توابع فعالسازی ساختارهای شبکه یادگیری در شبکه های عصبی الگوریتم پس انتشار خطا سیستم فازی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
am in 25041 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2011 لینک زیر کتاب بی نظیر پرسش های هوش مصنوعی با نام ( Complete Book Of Intelligence Tests ) بقلم ( Philip Carter ) می باشد. 4
ehsan.kh1002 13 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 سلام آیا کسی میتونه در مورد روش شبکه عصبی gmdh مطالبی رو بهم بده تا کدش رو بنویسم از سایتش هم دیدن کردم ولی چیزی نفهمیدم اگر کسی کدش رو داره ممنون میشم بهم بده ممنون 1
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 سلامآیا کسی میتونه در مورد روش شبکه عصبی gmdh مطالبی رو بهم بده تا کدش رو بنویسم از سایتش هم دیدن کردم ولی چیزی نفهمیدم اگر کسی کدش رو داره ممنون میشم بهم بده ممنون این مقاله به دردتون نمیخوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
hadi6886 25 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 نام کتاب: مبانی شبکه های عصبی زبان: فارسی تعداد صفحات: 47 صفحه فرمت: PDF حجم: 1.08 مگابایت لینک دانلود در ادامه مطلب در این کتاب مباحث زیر مطرح شده است: مبانی شبکه های عصبی چند لایه مقدمه هوش مصنوعی سیستمهای تطبیقی کاربرد شبکه های عصبی توابع فعالسازی ساختارهای شبکه یادگیری در شبکه های عصبی الگوریتم پس انتشار خطا سیستم فازی اینو چه جوری دانلود کنیم؟ 1
hadi6886 25 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 سلام من سه تا مقاله انگلیسی ترجمه شده در مورد شبکه عصبی هوشمند می خوام با تشکر
Imaaan 17059 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 اینو چه جوری دانلود کنیم؟ سلام دوست عزیز ممنون، پست اول ویرایش شد. 1
steihoor 11 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 سلام اینکه باز نمی شود فایل شبکه عصبی منهاج رو می گم اصلا اجازه وارد کردن رمز را نمی دهد 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 سلاماینکه باز نمی شود فایل شبکه عصبی منهاج رو می گم اصلا اجازه وارد کردن رمز را نمی دهد سلام دوست عزیز کدوم لینک منظورتون هست؟ این فایلی که گفتین توی کدوم پست هست؟
ارسال های توصیه شده