Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بعضی وقتا میخوام با خودم خلوت کنم 10 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی از یک آزمون مهم، سربلند بیای بیرون. پدرت زنگ بزنه و بهش بگی " قبول شدم! " و تحسینت کنه. بعد با مادرت تماس بگیری و بگی قبول شدی! و مادربزرگت جلوی در خونه ببیندت و ازت بپرسه " روسفیدمون کردی؟؟؟ " و تو بگی البته!! یک سال بود میخواستم یک مدرکی رو بگیرم ولی نمیدونم چرا میترسیدم برم طرفش. همش عقب مینداختمش. تا اینکه دیروز صبح با اون روبرو شدم و بار اول شکستش دادم. :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی اولین قدم رو برای یک هدف بلند مدت برداری و تو قدم اول پیروز باشی .... از اونجایی که علاقه مند به رشتم به نبودم، تابستون امسال تصمیم گرفتم مربیگری یک رشته ای رو بگیرم و بزنم تو شغل ازاد. باید 7تا مدرک بگیرم. جمعه، 1/6/92 اولیشو گرفتم. 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی تصمیم بگیری به ترس هات غلبه کنی ..... وقتی تصمیم بگیری با مشکلاتت مواجه بشی و ازشون فرار نکنی ..... و در هفته ی اول تصمیم گیریت، 2-3 تاشونو شکست بدی 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ بخاطر بغل کردن طولانی مدت یه بچه ی کوچولو و ناز (مگه بچه ای هست که ناز نباشه) بازوت چن روز درد بگیره 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ بعد مدتها بری خونه خودتون و مامانت از خواب بیدارت کنه و بگه چه غذایی دوس داری برات درست کنم 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ همینکه با دوستای قدیمی و همیشگیت ، تو فیسـبوک بزنین تو سرو کله هم :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ با دوستت کلی حرف بزنی و بخندی 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ اینکه داداشت موهاشو کوتاه کنه و جیگر بشه و پشت گردنش جون میده واسه کتک زدنشعاشقشممممممممم 18 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ دیدن هم کلاسی دوران دبیرستانت و خوش و بشی دوستانه و گرم . 13 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ لذت بزرگیه که عشقت بعد از 5 سال زحمت و درس و کار و سختی توی رشته خودش جای خوب شاغل بشه،انقدر لذت بخشه که هنوز باورم نشده انشالله شغلش 100% اوکی بشه واقعا خداروشکر که از خوشحالی عشقم خوشحالم :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ هنوز نفس بکشی! تونستنش... لذته! 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ فرصتی کوتاه، واسه کشیدن یک نفسِ راحتِ بدون دغدغه... . . . خیلی لذت داره...یک نفس که یک مسیر طولانی رو می دویی... و تپش قلبت از همون 10 متر اولش مثه پتک تو سرت ضربه می زنه...تو یک چاله سرویس بزنی کنار...یک نفس عمیق بکشی... یک لحظه که اون صداهه کم می شه...سکوت بعد از ضربات پتک برام لذت بخشه...حتی لذت بخش تر از خوردن یک لیوان آب سرد.. 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ خلاص شدن از یکی از دغدغه های فکری خدایا شکرت 15 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ دوستت زنگ بزنه به هم دیگه تیکه بندازی و بخندی آی حال میده اونم افتیضاح 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ گذاشتن عکس پروفایل هرکی تو پروفایل خودش خیلی حال میده پ.ن: این یه روش ابداعیه و کاربردهای زیادی داره یکیشون اینه که به دوستام بگم به یادتونم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده