nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ داشتن یه دوست خوب که البته سنش از تو بیشتر باشه و مدام به روش بیاری...بسیار لذت بخشه 11 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ عمه زنگ بزنه بهت ، استرس وارد کنه که صبااااااااااااا لباس نخریدی هنوز؟؟ ماه دیگه عروسی عه داداشته ها، خیرر سرت خواهرشوهری ، بعدم بگه میام دنبالت بریم لباس بخری 13 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خوشحالی دوستام.:hapydancsmil::hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی دارم برمیگردم خونه تو اتوبوس کنار پنجره بشینم و باد بخوره تو صورتم اگه بارونم بیاد که دیگه عالی میشه 11 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی چن روزی هیچ اکانتی رو وا نمی کنم، بیام ببینم چن تا پیامو و ایمیل دارم! :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ یک نگاه مهربون با یه لبخند از مادر تمام زندگی را بس است 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی مسئول کارآموزیت باهات لج کنه نمره کم بده.. ولی استادت محل نده و تو کارنامه نمره تووووپ بده.. 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی استادت از روند کار راضیه...... 10 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ همین ک خواهر زادت با اون احساسات پاک بچگونش بهت میگه ب جون خدا من دست ب چیزی نزدم بعد تواون موقع عشقولانت قلمبه میشه و کلا یادت میره ک اتاقتو زیرو رو کرده 13 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ من از نشوندن لبخندی به روی لبهای اطرافیانم لذت میبرم من از شریک شدن در به وجود اوردن یک پایان خوب برای یک انسان لذت میبرم حالا این پایان می خواد برای یک داستان باشد یا برای یک زندگی... من ازاینکه بشینمو به گذشته ام فک کنم وهیچ اشتباهی دراون نبینم ویه لبخند رو لبهام نقش ببنده،از اون لبخندلذت میبرم 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اینروزا هیچی به اندازه ی تنهایی برام لذت بخش نیس 15 لینک به دیدگاه
*rasekhi* 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ لذت زندگی من وقتی است که با تمام وجود دستای گرمشو احساس میکنم .......... 12 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ فک کردن به لیست خوراکی هایی که خیلی خیلی دوست داری همچین گشنه میشی که هرجور شده چندتاشو جور میکنی میخوری:girl_in_dreams: انجیر خشک تخم مرغ عسلی کمپوت آناناس برگه زرد آلو .. مربا زرد آلو .. لواشک زرد آلو و ... خرمالو بستنی ... 12 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ فک کردن به لیست خوراکی هایی که خیلی خیلی دوست داری همچین گشنه میشی که هرجور شده چندتاشو جور میکنی میخوری:girl_in_dreams: انجیر خشک تخم مرغ عسلی کمپوت آناناس برگه زرد آلو .. مربا زرد آلو .. لواشک زرد آلو و ... خرمالو بستنی ... واقعا من هم از همه اینا بسیار خوشم میاد من میخوام................ دیروز بد مدتها با خانواده رفتم بیرون خوب بود چسبید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده