sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ ورق زدن برگه امتحانی ها و پرونده های مونده از سال های قبلم.... یک پوشه دکمه دار دارم ازشون... ورق می زنم...تصویر خودم رو می بینم که آروم آروم با ورق زدن تغییر می کنه و می رسه به نگاهم تو آینه به خودم..اون موقع که سر روی برگه ها بر می دارم.... از بوی کهنگی اون ورقه ها...از اصطحکاک کاغذ های ضمختشون وقته لمس کردن... یاده خیلی از خاطره ها می افتم... اینا نستالژی بازی برام لذت بخشه... از اون لذت بخش تر اینکه...با همه ی بالا و پایین ها...تهش که نگاهم می ره سمت آیینه...راضیم از آغاز تا به حالش... 23 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ انار ترش.....وای ک میمیرم براش...عشق منه بخدا.... 17 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ تنها برم كنار دريا ساعت ها دريا رو نگاه كنم. 18 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ورق بازی کنی با دوستات یا تخته 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ تنها برم كنار دريا ساعت ها دريا رو نگاه كنم. ای گفتی 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ یه نفر که عاشقش هستی، بعد از مدتها مثل آدم بات حرف بزنه و یه آهنگ عاشقانه هم بده بهت و بگه اینو گوش کن. هرچند به احتمال زیاد این هیچ معنایی نداره ولی آنقدر برام لذتبخش بود که با وجود قولم به خودم برای ترک اعتیادم به اینترنت، دوست ندارم لپتاپ رو خاموش کنم و همچنان ترانه موردنظر رو پلی میکنم. یه چیکه شادی، یه مشت ستاره، یه دل که هیچ وقت آروم نداره ما با همینا، خوشبخت و شادیم، ما هک شدیم تو برگای تقویم بخند عزیزم، فردا تو راهه، حلقه ای از نور تو دست ماهه بخند عزیزم، شب غرق رازه، پنجره های خوشبختی بازه میخوام تو چشمات اشکی نلغزه، جوری بیام که برگی نلرزه بذار که قلبم پیشت بمونه، تا دنیا شکل رویاهامونه به فکر اینم که غم بمیره، چیزی نگم که دلت بگیره با تو رو ابرا قدم گذاشتم، من آرزویی جز تو نداشتم... 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ به این فک کنم که یکی دو هفته دیگه خیلی از کارام کم میشه وقتم آزادتر میشه:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی تو مترو به پیرزنی که داره از پله ها به سختی بالا میره کمک کنم و دستشو بگیرم و کلی دعام کنه و دستم رو بوس کنه 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی سر به سر جوزف میزارم کفری شه 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی سر به سر جوزف میزارم کفری شه برم چقولی ِ فاطمه رو بکنم اگه بهش نگفتم 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ بتونم تو کوچکترین لحظات , بزرگترین کارها رو انجام بدم 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ یه روز به همکارم بگم چقدر دلم آدامس میخواد فرداش بهم یه آدامس بده و بگه این برای تو :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ چایی شیرین خوردن صبحا اونم بعد از پشت سر گذاشتن ماه رمضون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده