..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ با عذاب وجدان میای یه چیزی بخوری... می بینی همشو یکی خورده و برا تو نذاشته!!! راحت می شی از کالری هاش!!! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سکوت در مقابل یک حرفی که منطقی پشتش نیست.... خیلی لذت داره...با اینکه جواب نمی دی...با آرامش نگاهش می کنی...یک لبخند محبت آمیز روی صورتت هست... و به جاش طرف مقابل درونش آتیش هست و فک می کنه اون لبخند از روی تمسخر هست...و همین برداشت اشتباهش در کنار منطق اشتباهش کاری که جواب تو می خواست بکنه رو با اثر بیشتر انجام می ده.... . . . سکوت رو دوست دارم...هم در این مواقع و در خیلی از مواقع دیگه....مرز مشترک خیلی از لذت های کوچیک زندگیم هست... 16 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ آب دادن به باغچه با شلنگ همچین اون عقبای باغچه آب بپاشی....آی کیف میده 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ با بچه نازنازیایی که برای اولین بار می بینمشون...خیلی راحت ارتباط برقرار کنم و دوسم داشته باشن.:w36: 10 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ آب دادن به باغچهبا شلنگ همچین اون عقبای باغچه آب بپاشی....آی کیف میده ایضا! من آبیاری قطره ای راه می ندازم! بعد موج درست می کنم! کلی عشق و حال می کنم!! با بچه نازنازیایی که برای اولین بار می بینمشون...خیلی راحت ارتباط برقرار کنم و دوسم داشته باشن.:w36: ایضا!بچه نانازا خودشون دورمو می گیرن! پسربچه ها عاشقم می شن! می خورمشون! 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ یه بار دیگه تو والیبال امشب بازم ایران 3 ست پیاپی مثل دیشب باز آلمانو بره خیلی حال میده این آلمان صعود نکنه 13 لینک به دیدگاه
ICE-G 520 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ با دستاي تپلي خواهر زاده ات كه اومده تو تختت خوابيده بيدااار شي...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 15 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ 1. وقتی یکی از دوستهای قدیمی ام بعد از مدتها زنگ میزند و احوالپرسی میکنیم! :girl_angel: 2. تماشای مسابقه والیبال دیشب! 20 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ یه ساعت دیگه اذانه :hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ توی حمــــوم زیر دوش .... سرتو بگیری عقب و حس کنی که آب ریخته میشه رو سرت سنگین شدن موهام تو اون لحظه لذت بخشــــه 18 لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ اینکه صبح چشمامو به روی یه روز جدید باز میکنم... و بودن کنار مامان و بابا و خواهر و برادرام... 14 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ بستنی قیفی و تمر هندی خوردن البته جدا جدا نه با هم(منو چی فرض کردینلابد فک کردین منظورم باهمه:vahidrk:) 12 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ وقتی با صاحب آواتارم صحبت میکنم لبخند بزنه 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ فک کنی گند زدی بعد بهت بگن نه!گند نزدی 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ خندیدن از ته دل.اونقد که اشکم در بیاد.. 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده