roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ جمعه تا لنگ ظهر بخوابی:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ خندیدن با همکارام ... فضای شاد که باعث میشه خسته نشم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۶ وسط گرما که خوابت برده یهو سردت بشه اصلا روایت داریم لذتی بالاتر از این نیست 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ موهای مادرجانم رو (مادربزرگ) کوتاه کنم ... 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۶ یه روز بدون استرس و دقدقه زندگی کردن و در فکر یه شام بزرگ بودن:w16: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ یه روز بدون استرس و دقدقه زندگی کردن و در فکر یه شام بزرگ بودن:w16: قبلنا یکی از لذتات این بود قربون دهن بقیه بری 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ حال مامانت خوب باشه و کارهاشو خودش انجام بده 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۶ فیلم و سریال از بقیه میگیرم میٰریزم رو هارد. نه این که ببینم ها! نه! همین که میریزم رو هارد اصن یه آخیش محکم میگم و خیالم راحت میشه و به باقی کارهام میرسم :)) 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اینکه اینجا هنوووز قشنگیای خودش داره 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اخر این هفته میخام برم عروسی sepideh.mt مگه داریم لذت ازین بیشتر؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ گشتن تو خیابونا و پیدا کردن سوژه های .................... اینم یک نمونه از سوژه ها که امروز باعث شد از اینور تهران تا اونورش دنبال این برم تعقیبش کنم ببینم کجا پارک میکنه از ساعت 1 تا 3 خرده ای داشتم دنبال این میرفتم :ws28::ws28: خونشو پیدا کردم آخر این کل بزرگراهو گذاشته بود رو سرش یک ماشین مامور هم دنبالش بود ولی اینقدر بلند ماموره میخندید که دلش نمیومد جلوشو بگیره آخرشم نگرفت فقط رفت کنارش خندیدو رفت عکسشم سرو ته آپلود میکنم دراش هم رو به بالا باز میشد 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ ویدئو اسلومشن بگیریم بعد دور هم بشینیم بخندیم 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ بیام اینجا به لذتای دوستام بخندم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ تابستانِ جانِ دل ٩٦ كه موند به يادگار برايِ يك عمر زندگي كه قطعا چنين تابستانِ خوبي تكرار نخواهد شد. 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۶ اینکه میبینم دوستای خوبی دارم همکارای خوبی دارم ... همین که تو این شرایط حالمو میپرسن بهم دلگرمی میده ممنون عاطفه عزیز ... و بقیه دوستانی که در حقم مهربانند 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ من تا حالا ماهِ محرم مشهد نبودم... امسال از ١محرم اينجام كه بهترين خاطره شد برام:) به غير از حرم... خيابوناش معركه ست... :) ٩٦/٧/٢ ٠١:٠٧ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ زندگی همه لذتاشو قایم کرده فعلا دیگه حتی چایی دارچین و سیگارم حال نمیده 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ حال و هوای این روزام خیلی خوبه از تمام اتفاقات زندگی دارم لذت میبرم این خودش کم لذتی نیست اللهی که دل همه شاد باشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده