Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ خوندن متن های شما خیره شدن به گوشه ی سقف و اینکه کِی این لذت برا من اتفاق افتاده و یا میتونه بیفته غرق شدن توی یه فکر خالی! فکر کردن به هیچی!!! 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ اشپزي كردن كنار مامانم و با همديگه حرف زدن كنار خونواده ام غذا خوردن سربه سر داداشم گذاشتن با پيشي جونم بازي كردن 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ اينكه به آرزويي كه هميشه فك ميكردم غير ممكنه دارم ميرسم.... "تبريز قشنگم" 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ دیدن درخت هایی که دوست دارم. ایستادن زیر سپیدارهای بلند لمس بهار 9 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ برم یک گونی حاک از پارک کش برم بیارم بریزم تو یک تشت بزرگ این کبکا شیرجه بزنن توش شخم بزنن خودشونو تا گردن دفن کنن فقط دلم به حال اون یاکریمه میسوزه :| نمیدونم من بدجنسم یا.......... 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۶ تماشای حرکت سریع ابرها و تعقیب کردن سایهشون روی زمین 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۶ دیدن جوانه های درخت... بوی بهار... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوچرخه سواری اونم مسافت طولانی اون حس خنکای هوای اردیبهشت که به صورت میخوره حس زندگی رو تو وجودت زنده میکنه 6 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ موتور سواری تو یه جاده سبز و خلوت. ان شالله فردا قسمت میشه 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ لذت کوچیک نیست بزرگه فک نکنم بهش برسم ولی هزار بار تصور کردم پرواز با پاراگلایدر خیلی لذت بخشه 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ زل زدن به یه گوشه و یاداوری خاطرات خوب و بد 9 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ وقت گذرونی با دوستان ، حس خوبیه اونم به هر شکل ممکن 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تاب سوار شم تو پارک بچه کوچولوها وایسن منتظر من پیاده نشم 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ قدم زدن زیر برف به دور از هر مشغله فکری .. 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ برگردم به وقتی که تنهاراه ارتباط ایمیل بود... و لمس دقیق ِ حس های اون لحظه ها... پ ن: لذت ِ من: خوندن ایمیلهای قدیمی از ایمیل خیلی قدیمی تر م... 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ هم کلام شدن با یک دوست قدیمی ( اونم بعد چند سال ) فکر نمیکردم انقدر گرمُ صمیمی بشه صحبتمون .. ممنوونم ازت 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ قدم زدن زیر برف به دور از هر مشغله فکری .. شما كجاييد كه برف داره الان ؟ قطب جنوب ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ايستادن تو صف خلوت نونوايي و تماشاي حركات اقاي نونوا امروز عصر با خيال راحت ايستادم تماشا كردم 3 لینک به دیدگاه
Mentzer 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ايستادن تو صف خلوت نونوايي و تماشاي حركات اقاي نونواامروز عصر با خيال راحت ايستادم تماشا كردم یک نوع رقصه دیگه ، خیلی کارا تیکهای خودشو داره و نونوا هم اینشکلی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده