masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ با مادر شوهر و پدرشوهرت بری بگردی.. و خوش بگذرونی.. و اونا ازت خیلی راضی باشن و دوستتون داشته باشن 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ به خانواده بگیم بریم بستنی بخوریم.. بپیچونم 8 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ یه شب تابستونی که هوا خنک شده … با فامیلای عزیزم بریم پارک تا دیر وقت خوش بگذرونیم خاله هام دختر خالم و پسرخاله هامو خانواده هاشون …و مامان گلمممم 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ بابا کنارت بشینه اخبار دلنوازترین ، باحال ترین آهنگه عالم میشه به خدا (قدر صدای اخبار داخل خونه و ماشینتون بدونید) 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ دیدن انیمشین قدیمی دیو و دلبر...نسخه اش فک کنم مربوط به 1991 میلادی هست... باورتون نمی شه تو دوران نوجوونی تو 3 ماه تابستون هر روز می دیدمش...هر روز! امروز به یاد اون روزها یک بار دیگه دیدمش... 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ یهویی ببینی ده دوازده تا پیام تو واتس آپ داری از خواهر زن داداشت و بعد بازش کنی ببینی و بشنوی که عشقت برادرزاده ات که اون موقع پیش خاله اش هست برات کلی پیام صوتی بی سرو ته گذاشته با وجودی که فقط 7 سالش هست از الان حرفهاشو به هرکی میخواهد بزنه براش فایل صوتی میفرسته حتی به معلمش هم بخواهد در مورد رفتارهای اشتباه همکلاسیهاش اعتراض کنه از شکلک و فایل صوتی استفاده میکنه. خیلی کارش باحاله عاشقشم حسابی:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ لذت داره… حس خوبی دارم وقتی باهام.درمیون میذاره احساسشو… خیلی لذت داره وقتی بهش تکیه میکنم و خیالم بابت همه چیز راحته … لذت داره وقتی حس میکنم با حرفام اروم میشه و انرژی میگیره 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ یه چیزی به یکی بگی تو ذهنش براش مشغله جدید بوجود بیاری ولی خب بی جواب نگهش داری البته اینی که نفهمه از خنگی خودش هستها ...... یکمم تلافی تمام کارهای که قرار بوده انجام بده و نداده:gnugghender: به قول یه بازی بود قبلا میکردم طرف و صدا میزدم چندین بار پشت سر هم بعد که بر میگشت میگفتیم هیچی هیچی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ بیام زود خونه از سرکار بخوابم 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ چه زود بزرگ میشند بچه ها نگاه به بزرگ شدنش .... تو کوچه ریز سرو کهنه نشتن و دید زدن دچرخه سواری امین 10 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ با مامان غذا بخورم...من نگاهش کنم... . . . و باز نگاهش کنم... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ موقعی که قراره تو زنگ بزنی به جناب استاد خان خط رو خط بشه خودش بزنگه آی حال میده اصلا خیلییییییییییییییییییی لذت بخشه اونم وقتی قراره مفصل صوبت بشه 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ ازمون نظام مهندسی خاک تو سرت نشه به حق علی 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ خوندن لذتهای بچهها بخصوص آرتاش وسوده :)))))))))) یچی تو مایه ها لذتا خودمه حول درس میپرخه فقط 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ اینم واس خاطر پروانه جونم بری بوتیک بعد یه مانتو خوشگل ببینی اما قیمتش خیلی گرون باشه بعد فروشنده بگه خانوم اون تک سایزه قیمتش نصف شده چون فقط یه دونه اس بعد اندازه ات بشه بخریش خیلی لذت بخشِچون دیگه نمیری دو ساعت هی بگردی نه پول زیاد خرج کنی نه جنس بد بگیری 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ تو اتاقم تنها بخوابم ، تو تابستون روم دوتا پتو بندازم وکولرم روشن باشه،زیر پتو برای خودم بچرخم گرم گرم ،صبحم هیچ کاری نداشته باشم بتونم تا 11 صبح قشنگ بخوابم گفتنشم شیرینه خدا این خوشی ها رو ازما نگیره 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ در اغوش گرفتن عشقت.. امیدوارم تمام عشاق در کنار هم سلامت و شاد و خوشبخت باشن.. ماهم در این دعا سهمی داشته باشیم.. الهی امین.. 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ انجیرهای خونمون(: و اینکه برم و انجیری که در بالایی ترین نقطه درخت هستش رو بچینم ...: ) خوردن انجیر(: 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده