Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ چایی دارچینی.... بوی شمع معطر... حیاط.... بنویسی... ♥ 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ توی یه جمع باشی حالا جدیدا بیشتر مردونه و پسرونه هست تو جمع اداریه بعد همه با زبون سلیس شیرازی حرف بزنند. خدایش خیلی لذت میبرم که هنوز لااقل پسرهای شهرم با زبون خودمون حرف میزنند و از اصطلاحات ناب خودمون استفاده میکنند. مثل : پِر .. حتی خزوک . کُم و.... براشون لواشک جایزه ببرم این سری 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ مو هام اینقد بلند شده که سشوار رو بگیرم دستم یک باد بندازم بهش... آخرین بار که مو هام اینقد بلند شده رو یادم نمی آد... دیدن موهای بلند بعد مدتی شد لذت کوچک من... . . . سشوار فوق جهت حالت دادن مو نبوده....فقط جهت خشک کردن موها بوده...(شکلک مو افشان با نیش باز) موخره: دوستی داشتم که موهاش رو با اجاق گاز خشک می کرد! گاز رو روشن می کرد..سرش رو می گرفت بالای شعله و شروع می کرد به خشک کردن! (من هیچ وقت تو دوست شانس نداشتم!) 15 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ بوی درختایی که با سرعت با ماشین از پیششون رد میشی... خیابون خلوت و نور کم بعضی از مغازه که روشن گذاشتن.... صدای جیغ و داد پارک که از پیشش رد میشی... بوی قهوه خونه های قدیمی.... صدای موتور و ماشین شب ساعت 1 همه اینارو امشب تجربه کردم واس اولین بار...لذت بخش بود....اینا قبلا هم بودن فقط من چشامم رو به لذتا بسته بودم... 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ آهنگ (گلپوش… امید) رو تو ماشینش باهم گوش بدیم 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ چایی دارچین با سیگار وفریدون مشیری 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ نشستی سر کارت مامان برات یه لقمه نونو پنیر سبزی بیاره:hapydancsmil:مزه چلوکباب داد انصافا 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ یهویی میای اینجا میبینی خیلیا از دوستات آنلاینن:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ حرف زدن با خواهر زادم وقتی خیلی بانمک و کودکانه حرف میزنه بسیار لذت بخشه 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ ساعت چهار صبحه من دارم تست نظام مهندسی میزنم عجباااا سابقه نداشته...تلاش برای رسیدن ب هدفم لذت داره حتی اگه بهش نرسم:hapydancsmil: بوخودااااااا:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ لعنت به هرچی بیخوابیه... خونه مادربزرگ و تراس و تنهایی و چای. خونه روبه رویی 200دفعه اومده جلو پنجره....اونم فک کنم خوابش نمیاد چای و نسیم این موقع از شب که بخوره بهم...لذت بزرگیه.... 04:22 95/5/21 10 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ انانس کاشتم داره بزرگ میشه ایشالا دو سال دیگه یه اناناس کاکل زری به دنیا میاره 13 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ یکی از لذتهای زندگیم اینه که ازیه اهنگی که خوشم میاد 1000 بار پشت سر هم گوش میدم وبرای خودم ادا در میارم برای خودم کیف میکنم انقدر روحیه امو خوب میکنه که خدا میدونه یکی هم اینکه هرزگاهی اصلا با هیچکس حرف نزنم ونظر دیگران برام مهم نباشه وبرای خودم زندگی کنم 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ بعداز یه کار یکساعته کل روزو با عشقت بری بچرخی و خوش بگذرونی.. و به همه کارات برسی و به بهترین نحو از دقایق استفاده کنی/ 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ مادرم همیشه وقتی قربون صدقه میره همه چیزای که براش عزیزن رو میشمره به مادر که میرسه میگه نه هیشکی مادرم نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امروز فهمیدم خیلی جاهایی که نیستم میگه دخترم حکمِ مادرمو داره:girl_in_dreams: شاید اینو خیلیا تجربه نکرده باشن اما خیلی خیلی خیلی لذت بخشه که بیشتر از فرزند برا مادرت باشی 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده