Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ بهترین لذت برم امروز.... 94/10/19 فقط حیف عزیز دلم نتونست صحبت کنه.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ وقتی تیکه هایی از ترانه رو برام میفرسته.... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ فکر میکردم فردا شب اینموقع ک امتحانام تموم بشه خوشحالم! اما فهمیدیم خوشحالیم به خوشحالیه آدمایی ک دوسشون دارم برمیگرده ! نه به شرایط خودم!!!! از بزرگترین لذتهای زندگیم ..... خوشحالیه عزیزامه عزیزای دلم از خدا میخوام همیشه شاد باشید. 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ به قول رضا صادقی رنگ صدام رنگ غمه ... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ نوزدهم دی... اتفاق نو و بزرگ برای همسرم لذت بزرگ و شیرینیه 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ امشب باز در چهره خاموش خیال خنده زد چشم گناه آموزت باز من ماندم و در غربت دل حسرت بوسه هستی سوزت 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ نصف شب، در سکوت محض دور و بر، زیر یک نور زرد ملایم، در حالی که صدای بم عبدالعلی وزیری توی اتاق پیچیده، و من روی زمین به یک بالشت بزرگ تکیه دادم و چای هورت میکشم و یک تیکه کیک توی دستمه! :mornincoffee: کمتر از یک ساعت رو در این حالت به سر میبرم و خیلی بهم میچسبه 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ بودن در جمعی که منطقی به حرفت گوش بدهند و مجبور نشی سکوت کنی و آرامش داشته باشی . زندگی کردن تو چهاردیواری خودت که مجبور نباشی منت کسی رو سرت باشه . دعا کنید بتونم بهش برسم . به همین زودی 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ بالاخره یه بار رفتم تو جمع آدمای خالص تک رنگ که جز سیاهی چیزی نمیبینن...اگه بگم با همه آدمایی که تا حالا دیدم فرق داشتن اغراق نکردم..... ظاهرا اونا نقص داشتن و ما کامل بودیم اما با گذشت چند دقیقه حس کردم چقدر ناقصم در مقابلشون دنیاشون با همه کاستی ها خیلی خوب بود .... بودن در کنارشون خیلی لذت بخش بود 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ یه استراحت بعد از مسافرت 1 هفته ایی... اگه گلو درد بزاره 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ پراز حرفم... گوشیم زیر و رو کردم یه نفر پیدا کنم حرف بزنم.... ولی میدونم همه یا مشکل دارن یا خودشون درگیر زندگیشونن... تا اینکه باز به خودش گفتم...منتظر جوابم... خدایا خودت هرچی صلاحمه پیش بیار... این روزا خیلی بهت محتاجم. 7 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ وقتی بعد از یه اتفاق !!! میتونم دوباره خودمو جمع و جور کنم و راه بیافتم دنبال بقیه ی زندگی.... 9 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ گول زدن برادرزاده ی شیطونم برای خوردن ناهار!! یه شوت میکرد سر سفره یه دور میچرخید یه قاشق میخورد و ... نهایتا با یک حیله فانتزی کاری کردم نشست کامل غذاشو خورد. دهن مامان و باباش هم میذاشت!! :gnugghender: چه حیله ای؟ عمرا بگم!! 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ گرفتن یک تیکه نبات از پیرزنی مهربون...با یک لبخند گرم... انداختمش تو چایی...مثه لبخند پیرزن مهربون شیرینه... 72 ساعت بی خوابی یکهو پرید... 10 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اینکه ببینی دوستات برات پیشاپیش تاپیک تولد زدن....:hapydancsmil: [h=1]تولدت مبارك عشقوليييي :*[/h] 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ بعد از چند وقت اومدم انجمن حس چند سال پیش بهم دست داد چه حال و هوایی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ حس خوب مسئولیت پذیری. حس خوب براومدن از یک مسئولیت. حس خوب مهندس بودن 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده