nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داری گریه میکنی بعد از خواب بپری ببینی همش خواب بوده 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره با نسیم موافقم. یه بار این اتفاق واسه من افتاد. خواب مرگ یه عزیز... وقتی بیدار شدم و فهمیدم خوابه انگار دنیا رو بهم دادن. البته لذت بزرگی بود. 9 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زندگی کردن تو یه مکانی که تنها باشم . تنهای تنها 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پسرم رفته خونه بابابزرگ از مامانش پرسیدم میگه داره واسه من روز پدر کاردستی و تابلو درست میکنه میخواد سوپرایزم کنه اخ قربونش برم بچه ام داره بزرگ میشه این بزرگترین لذت امسال هستش .....:hapydancsmil::aghosh: یاد بگیرین شوما هم هی جوراب بدین به پدرا خجالت بکشید:vahidrk: هرچند مردا به یک تبریک ساده رضایت دارند اصلا مرامشون یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به مناسبت روز پدر برا بابا گلای خوشگل بیارن اونوقت تو خوشحال شی و یه دسته گل خوشگل درست کنی برای روی میزت و لذت ببری دستشون درد نکنه 7 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درخواب پدرم را ببینم!ووسیله یاطراحی دستگاه م,ب نتیجه و کار برسه...و ازهمه بهتر میگه:ریختم بحسابت و صدای دلنواز فوووره ی عابربانک 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینکــه تولـدم با روز پدر و روز معلـــــــــــم (که هردوشـــم روز باباییه ) توی یک روز باشـــــه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مامی سحرم(دختر باران)کمکم کنه تا کادوی روز پدرو درست کنم دستش طلا :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیدارشم ببینم ده سال توخواب جلوتر رفتم...همش خواب بوده!!! 10 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بالاترین لذت...بودن و حس نفس های پدرم ... 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توی خواب توی بغل مادر بزرگم گریه کنم ... عاشقتم باور کن ! 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخوابیدن,اذیت کردن پرستارا کیفی میده 10 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همین دقایق و ثانیه هایی که از عمرم میره , همش برام لذت بخشه. چون میدونم کجام و چی میخوام. 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شونه کشیدن موهای مامان گلممممممممممم که میدونه عاشقشم:hapydancsmil: "گاهی برای مادرت مادری کن":w16: 7 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی یکی از سر عصبانیت یا ناراحتی حرکت بدی میکنه و میتونم ببخشم و کاری کنم که بعدها تو دلش کلی ازم ممنون بشه حتی اگه دیگه هیچوقت نبینمش و به روی خودش نیاره ... خیلی با خودم حال میکنم . 7 لینک به دیدگاه
Aysun 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا لذت بخشه وقتی از کار روز خسته میرم خونه و مامانمو بغل میکنم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده