m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ وقتی با تمام وجود ب این جمله میرسی: آخیییشششششش.. هیچ جا خونه خود آدم نمیشه آرامش خونه لذت بخشه.. خیلی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سوز سرمایی که عین سیلی میخوره رو صورتم..... لحظه هایی که تو حیاط تنها زل میزنم به آسمون.... 2 لینک به دیدگاه
زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ یه زمانی میرسه ک ب حال و هوای این روزاتون ک فکرمیکنید، پوزخندی میزنید و میگید چ روزگاری بود.. امیدوارم اون زمان ب زودی برسه و شادی قرین لحظه هاتون باشه از لذتای من: فکر کردن ب چیزای خوب و ترسیم آینده خوبتر مرسی.لذت زندگی گذشت و خاطره واسم گذاشت از لذت های که شاید کوچیک بودن اما واسه من بهترین بود مثل زیر درخت بید نشستن وخوندن اشعار حافظ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بستنی زمستونی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خواهرزاده کوچولومو ک گریه میکنه، بغلش میکنم و آروم میشه 5 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ وقتی قبل از خواب با خواهرم در مورد همه چی صحبت میکنیم! 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دیدن شادی دوستام توی نواندیشان. :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ پری جونم از این عکسا بزاره تو پروفایلم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نگرانت بشمُ بگم کجایی الان؟ و دلمُ خوش کنم که تونستی یه کم راحت بخوابی 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ شیطنتای بچگونه وقتی که خیلی بزرگ شدی 7 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ یاد آوری خاطرات کودکیم به زبان مادرم! 6 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ با مامانم یه نوع کوفته درست کنم بعد کاری کنم چندتاش شل و وارفته بشه و خودم همه شو بخورم.. آخه عاشق کوفته وارفته ام :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ یه موزیکی رو بشنویُ خیلی دوسش داشته باشی بعد به کسی که دوسش داری بدی، اونم بارها گوشش بده وُ بگه خیلی دوسش دارم این سلیقه مشترک تویِ اغلبِ موزیک ها، خیلی حسِ خوبی میده 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ دیدن کسایی که حس خوبی میده بهم....شادم میکنه.... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ روشن بودن چراغ دوستان قدیمی و ردپایی که میزارن و میرن مثل همینی که این پایین ... همین ایناهاش 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مکالمه با حنانه و پاک شدن همه پیامها بعد صحبتها...(: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده