Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اینکه نشستیم یه فیلم غم انگیز نگاه میکنیم اما انقدر بی مزه ست فقط داریم میخندیم 6 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ کنار مامانم وایسم و ازش یاد بگیرم چجوری ترشی درست میکنه ک همه فامیل عاشق ترشی های مامان پزم!! هستن 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ خبرا رو بدم به اسما خواهریم.... 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اشک شوق خبرای خوب عاشششقتم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ واقعا خیلی لذت بخشه وقتی یکی ازت تعریف میکنه یا تورو غافل گیر میکنه مثل خواهر کوچیکم(جیجو) بیشتر تاپیکا اسم منو میاره 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دیدن دوست صمیمیت بعد ماه ها لذتی وصف ناشدنی داره 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ اس دادن به کسی که دوسش داری....و پرسیدن حالش... 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دو روز کامل وقت گذاشتم با مامانم یه عالمههههههههههههه ترشی درست کردیم.ترشی مخلوط،لیته،کلم پیچ بنفش،خیارشور و شور دو تا هم گذاشتم کنار برای عشقم وقتی بهش گفتم داشت پر درمیاورد از خوشحالی هم به خاطر توجه من هم به خاطر علاقه ی زیادش به ترشی.کلیم ازم تعریف کرد :hapydancsmil: این تعریفا و تحسینا خیلی میچسبه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ دیدن عشقت که همخونه باهات (داداشت و بچه گلش) بعد از مدتها .. بوسهاش و بغلش . شنیدن بی مقدمه جمله : عمه شهدخت من تو رو خیلی دوست دارم از زبونش بهترین و بزرگترین لذته دنیاست .. خوشحالیش و قدرشناسیش بخاطر خرید چیزی که خیلی دلش میخواسته و فقط توصیفش کرده و براش خریدیم . .. بودن در کنارشون هم لذته هم آرامشه . هم شادی .. ببینی خانوادگی شادند خودتم شادمیشی .. 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ عاشق شدن....البته لذت کوچیکی نیستا...!!! 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ فکر اینکه به یکی از آرزوهای بزرگم برسم.. امروز بابام گفت که شاید به ارزوم برسم... خدا کنه.......... لطفا دعا کنید برام دوستان...قول میدم بعد که به ارزوم رسیدم میام میگم ارزوم چی بود.. 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ پیاده روی توی 1پیاده روی خلوت در یک عصر پاییزی... باد ملایمی بوزه و برگای خوش رنگ پاییزی روی زمین پاب پات راه بیان اگه بارون هم نم نم بباره ک محشره... و میشه 1 لذت بزرگ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ جواب مثبت دکتر و رفع خطر ولی این بزرگترین دلخوشی زندگی من بود ............. 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ صبح ها که بلند میشم و میبینم راضیه وقتی خواب بودم یه بیت شعر واسم فرستاده. معمولا هم سعدی روزم خوش میشه اصلا هنرم ندارم جواب بدم لااقل 9 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ دیدن آلبوم عکسای بچگی دورهمی با خونواده 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده