sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ امروز محشر بود... قدم زدن زیر باروووووون ... خیس شدن زیر بارون... بودن با کسی که دوسش دارم... گرفتن هدیه از کسی که دوسش دارم... شیرینی گرفتن از کسیکه دوسش دارم.... 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ غذای گرم خواب اروم شبانه برقا زود بیاد 6 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ راه رفتن تنهایی برای یک روز پاییزی (تراکم استخوانی و خوش فرم شدن بهونه هست! هوای خوب قبل روز برفی توو مهرماه) 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ وقتی میرسی خونه میبینی غذایی که مامانت گذاشته دوس نداری مامان بزرگت بگه بیا پیش ما نهار بخور:gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خلاقيت در كارايي كه خيلي ساده بنظر ميرسه.... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یه لیوان نسکافه گرم تو اوج خستگی یکی بده بهم... 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ منتظر یه تماس خیلی مهم باشی که میدونی تمام انرژی مثبت دنیارو بهت میده 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ اینکه یاد گرفتم به ترکی بگم دوستت دارم 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ :camera2: از هر چیز جذاب و شاید الکی! می دونم بعضی وقتها لوس می شه ولی برا سرگرمی خووبه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ با بابام تو آشپزخونه مشغول تهیه غذای من درآوردی باشیم... تا غذا درست بشه تمام سیب زمینی سرخ کرده هارو با سس زیاد بخوریم... بعد مجبور بشیم دوباره سیب زمینی سرخ کنیم 4 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ آهنگی که دوست داری رو بذاری تو گوشت چشماتو ببندی دراز بکشی ... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ دیدن لبخند رو لب کسی که دوسش دارم..."مامانم""بابام" 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ حرف زدن با کسی که دوسش داری...! شنیدن صداش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده