Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر، ۱۳۹۳ یه چیز جالب تو تلویزیون پخش میشه و یهو جفتتون همو نگا میکنید و میزنید زیر خنده سعی کنه با لهجه تو حرف بزنه یه شعری یادت میاد ،یهو باهات شروع میکنه به خوندنش توی کتابخونه ش،کتابایی باشه که تو دوستشون داری 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر، ۱۳۹۳ استراحت بعد از داشتن مهمون:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر، ۱۳۹۳ توی این هوای خنک تهران..........برم بیرون باکسی که دوستش دارم..:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر، ۱۳۹۳ خوندن نوشته هایی که کسی از ته دلش در غیابت نوشته باشه 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر، ۱۳۹۳ استشمام کردن بوی بارون ... 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر، ۱۳۹۳ تو حیاط برگای خوشگل خشک شده رو جمع کنم... 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر، ۱۳۹۳ ديشب رعد و برق .......بارون ........بوي نمناكي...... پنجره رو باز كردم خوابيدم...... 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر، ۱۳۹۳ بخوابی بچه کوچولویی بیاد با دستاش بیدارت کنه 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر، ۱۳۹۳ یه کافه وسط یه کوچه باریک و قدیمی اونم درست نزدیک خونه کسی که دوستش داری بهت بگه خوب مینویسی سرت پایین باشه بعد که سرتو بالا میاری،ببینی داشته با لبخند نگاهت میکرده یه حرف خنده دار بزنی و اون با صدای بلند بخنده بابات تو جمع ازت تعریف کنه 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر، ۱۳۹۳ دیشب میخواستم اینو بنوسم ولی وقت نشد: این که گاهی وقتا خودتو بزنی به خنگی و طرف فک کنه تو واقعا نفهمیدی دیدن واکنشهای بعدیش و ادامه ی تلاشش برای قانع کردن تو 12 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر، ۱۳۹۳ این که وسط دعا دوستتو ببینی که اونم اصلا گریه نکرده. بعد با هم همدردی کنینو از خنده غش کنین به این اوضاع احوال 7 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر، ۱۳۹۳ کیک شکلاتی با یه لیوان چایی:cakesmileyf::w70::dancegirl2: :flowerysmile:نـوانـــدیـــشـــانـــی هـا عـــیـــدتــون مـــبــارکـــ:flowerysmile: 11 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر، ۱۳۹۳ بودن در کنار کسایی که دوسشون دارم... خیلی خیلی لذت داره... 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر، ۱۳۹۳ هم صحبتی با کسی که وااااقعا باهوشه تا یه حرفی میزنی خودش تا آخرش میره !!! 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر، ۱۳۹۳ دیدن چهره پرنشاط و مهربون و شادمان بابام وقتی که دارم صحبت میکنم یک دنیاست برام 7 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر، ۱۳۹۳ maryam۳۹ گفته است: هم صحبتی با کسی که وااااقعا باهوشه تا یه حرفی میزنی خودش تا آخرش میره !!! واقعا نظر لطف شماست فقط این مسائل رو عمومی نگید ریا نشه وقتی کسی از هوشت تعریف کنه لذت بزرگیه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده