Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ تاپیک بدترین لحظات رو نداریم؟ 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ شنیدن ِ اهنگی که مدتها دنبالش بودم (بیوگرافی) از رادیو7....(: شنیدن ِ صدای علیرضا قربانی و شاهکارش درالبوم مولانا...بینظیره...(: 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ وقتی به اسمم که تو حلقه م حک شده نگاه میکنم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ وقتی با دوست مجازیم صحبت میکنم واقعلا لذت بخشه برام پ.ن:همه به خودشون نگیرن ها ایشون تکن و خاص 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ تو کوچهها خیابونها تنها، راه بری راه بری راه بری بدون این که مقصد خاصی داشته باشی 11 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ آدمایی که دوستشون داری پیشت باشن و با تمام وجودت بگی که دوستشون داری 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ بگردی دنبال خاطرات مشترک و یادت بیاد 11 سال پیش وقتی تو آب سی و سه پل خیس شدی،پیرهنشو داد که بپوشی تا سرما نخوری 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ دیدن کسی که دوسش دارم... غذا خوردن با کسی که دوسش دارم ... حرف زدن با کسی که دوسش دارم.... 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ اتفاقایی که دوسداشتی تو واقعیت بیفته تو خواب ببینی... خییییییییییلیییییییی لذت داره اصن صب که از خواب بیدار شدم روحم شاد بود.. 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ صدای قانون-صدای اسپیکرو تا آخر ببری که دیگه هیچی نشنوی-واقعا لذت بخشه... 11 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ بزنمش آخ که چه حالی میده:gnugghender: 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ وقتی یه بچه از ذوق و ترس میدوه بغلت و سفت تورو میچسبه 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ گلو درد شدید داشته باشی بری همینطور تو آشپزخونه یه چیزی پیدا کنی بلکه از شرش راحت بشی یهو ببینی مامانت با یه لیوان چای نبات میاد جلوت و میگه بخور گلوت خوب بشه مامانی دوسِت دارم خیلی 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ آموزش اس ام اس خوانی و پاک کردن آن به پدربزرگ عزیز تر از جان قربونش برم 12 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ اینکه یه حرفی رو زودتر از اونکه داره میگه بگی.... (عجب جمله ای شداااااا ) 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ این روزا همه چی واسم لذتبخشه، ثانیه ثانیه ی زندگیم 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ از هیچی لذت نمیبرم... حرفمو پس میگیرم..زندگی خیلیم لذت بخشه... مثل آشتی.. مثل حرف زدن با دوست قدیمیم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده