Hanaaneh 28168 ارسال شده در 28 آذر، 2014 یه زمانی باریدن بارون،لذت بزرگی بود واسم اما وقتی که خودم بی سر پناه بودن رو فهمیدم اونم نه اینکه ملموس نه فقط تو شرایط فکریش قرار گرفتم،تازه به اندازه سرسوزن به یاد اونایی افتادم که کارتن خوابن و سر پناهی ندارن و هر لحظه میترسن اسبابشون تو کوچه باشه این روزا لذت من وقتیه که میشنوم یکی با ذوق میگه بالاخره خونه خریدیم :) 7
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 آذر، 2014 این لذذت کوچیک نیست شاید بزرگترین لذت ها باشه وقتی بهترین و نزدیک ترین دوستم خوشحاله و میخنده 8
maryam39 8211 ارسال شده در 28 آذر، 2014 این که حس مثبتتو در لحظه نسبت به یه نفر ابراز کنی و چه لذتی داره وقتی که خوشحال میشه وقتی که میفمه واست مهمه 9
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 28 آذر، 2014 وقتی تو اوج دلواپسیهام خندهای اطرافیانم همه چیو از یادم میبره ... 10
reza-khan 647 ارسال شده در 29 آذر، 2014 انگشت خیس بکنی و اون ته مونده ی پفک رو بزنی به رگ! یا یه بسته پفیلا رو جلوی یه کودک دبستانی بخوری و یه دونه هم بش ندی! یا اینکه نصفه شب کل لواشک دست ساز مادر رو تا آخرش خودت بخوری و صبح که همه بیدار شدن انگار نه انگار 6
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 آذر، 2014 انگشت خیس بکنی و اون ته مونده ی پفک رو بزنی به رگ!یا یه بسته پفیلا رو جلوی یه کودک دبستانی بخوری و یه دونه هم بش ندی! یا اینکه نصفه شب کل لواشک دست ساز مادر رو تا آخرش خودت بخوری و صبح که همه بیدار شدن انگار نه انگار عایا مردم آزاری کار خوبی است؟؟؟ بگن کلاس کنسله بریم خونه 6
reza-khan 647 ارسال شده در 29 آذر، 2014 عایا مردم آزاری کار خوبی است؟؟؟ بگن کلاس کنسله بریم خونه بله بسیار کیف می دهد امتحان کن آره کنسل شدن کلاس هم خیلی خوبه!!!!!!!!! 3
reza-khan 647 ارسال شده در 29 آذر، 2014 خوابشو ببینی خوش به حالتون! من کلا تو یه جوریم که خوابام سریالیه ینی هر شب ادامه ی قسمت قبل رو می بینم! بعد به یه زبون عجیب آفریقایی هست! تو خواب می دونم چی میگن شخصیتای فیلم ولی بیدار می شم یادم میره! هر شبهههههههههه ها این برنامه!! بعضی اوقاتم فیلم سینمایی پخش میشه تو خوابام:icon_pf (34): نمی دونم من عادی نیستم یا که نیستم دیگه؟ 7
خردبین 456 ارسال شده در 29 آذر، 2014 خوش به حالتون! من کلا تو یه جوریم که خوابام سریالیه ینی هر شب ادامه ی قسمت قبل رو می بینم! بعد به یه زبون عجیب آفریقایی هست! تو خواب می دونم چی میگن شخصیتای فیلم ولی بیدار می شم یادم میره! هر شبهههههههههه ها این برنامه!! بعضی اوقاتم فیلم سینمایی پخش میشه تو خوابام:icon_pf (34): نمی دونم من عادی نیستم یا که نیستم دیگه؟ غیرعادی حق مطلب رو در مورد شما ادا نمیکنه. 6
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 29 آذر، 2014 شب از سر کار برگردی هوا سرد کنار شومینه بشینی، شمع روشن کنی و بشینی پای تی وی 9
ارسال های توصیه شده