masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ دریکی از جلسات نواندیشانی روی یه نفر یه بطری اب یخ بریزم.. طز جدید اینده است قرعه کشی میشه.. اسم هرکس درومد روش یه بطری اب یخ میریزم..تازشم یه مردم ازاری خوبی هم هست.. 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ وقتی مهدی پاور[h=1]( seyed mehdi hoseyni ) میاد مرخصی:hapydancsmil:[/h] 14 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ یکیو داشته باشی بتونی الکی واسش نق بزنی لذت کوچکیم نیس از بزرگترین لذتهای ممکنه 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ آرزوی کسی باشی که خیلی ها آرزوشو دارن 10 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ دلم از غصه ها خونه...میدونم....همیشه اینجور نمیمونه.... همین که اینجا هستم من....همینکه درد دل کردم.... یه کم از غصه آزادم....همین واسم شده شادی.... 12 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ خرابکاری و تجربه کارای جدید با این خرابکاریا و کسی هم جلوتو نگیره . حس خوبی داره . 8 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ بهترین دوستت بیاد مرخصی .. :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ خانودام :hapydancsmil: نت رمان ورزش ولی فقط دیدنش 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ به شماره هایی که تو گوشیم خاک میخوره اس بدم.... 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ وقتی فکر میکنم دو ترم بیشتر نمونده و کلی ذوق میکنم :دی 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ یکیو داشته باشی مثه " سوده " معرفت و خوبیش " تــــــــــــــــــا " نداره 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ وقتی برادر زاده م خوابه و انقدر اذیتش میکنم تا بیدار بشه و براش شعر بخونم 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ 2 ساعت بدون مزاحمت تو نت باشی دوربرت هم خلوت باشه 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ 2 ساعت بدون مزاحمت تو نت باشی دوربرت هم خلوت باشه نایید میشه بشدت البته شوی بنده هم بعد از یک ساعت وب گردی با قر زدن من مواجه میشه یه ربع میذاره کنار همینکه خر شدم دوباره استعمال میکنه:ws28: 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سوزن نخ کردن برای مادرم... البته بعد از اینکه هی خیس میکنه نخ رو و سعی می کنه رد کنه نخ رو از سوزن ولی نمی شه... یک نفس عمیق می کشه میگه: بیا پسرم...چشمات رو لازم دارم... 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده