آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ آخ آخ این بازی تراختور عجب لذتی داشت سه تا زدیم ایول 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ از لذتهای بزرگ زندگیم اینه که پز دست خطمو بیام 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ خوردن شکلات تلخ.....:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ وقتی وای فای گوشی رو روشن میکنی و کلی صدای تق و توق پیام میاد... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ موهای خواهرمو واس عروسی درس کنم....بچه نیستا والا... 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ تو این چند روز کلی خرید کنم هیچچچچ سوغاتی هم بگیرم 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشه . کنار کسی که دوستش داری باشی 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ یکی از لذتهام اینه که بایکی از دوستان نواندیشی عزیز که چند خط پاینتر فرموده پز دست خطمو بدم مسابقه بزارم ..بعد من برنده بشم ..بعد اون بره تو تاپیک" به جهنم "بنویسه به جهنم که دوم شدم بعد من تو تاپیک "گاهنوشته ها ی نواندیشی "بنویسم خدایا وجدانم درد میکنه من با دستخط یکی دیگه مسابقه دادم ...بعد دوباره اون دوست خوبم بیاد تو تاپیک "امشب "بنویسه امشب فهمیدم حریف ندارم 12 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ یکی از لذتهای کوچک زندگیم اینه که با این دوستمون مسابقه بدم بعد ایشون برن تو تاپیک اعتراف میکنم بنویسن که اعتراف میکنم که هرگز نباید این پیشنهادو مطرح میکردم، خیلی پشیمونم منم برم تو تاپیک خدایا بنویسم خدایا ممنونم ازت که به من استعداد دادی که بدون اینکه هیچ کلاسی برم،بتونم چنین دست خطی داشته باشم 12 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ قهر کوچولو و آشتی بعدش آخ که چه می چسبه 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ حرف زدن با فرناز جوووونم(ایلین1366):hapydancsmil: لذت بزرگیه:hapydancsmil: امشب کلی حرف زدیم خوشحال شدم واقعا 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ خوندن پست کسایی که واسم عزیزن... 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ برگشتنش با اخم تو بغلم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ بازی کردن با فائزه کوچولو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده