دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2014 وقتی وای فای گوشی رو روشن میکنی و کلی صدای تق و توق پیام میاد... 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 آذر، 2014 دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشه . کنار کسی که دوستش داری باشی 6
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 7 آذر، 2014 یکی از لذتهام اینه که بایکی از دوستان نواندیشی عزیز که چند خط پاینتر فرموده پز دست خطمو بدم مسابقه بزارم ..بعد من برنده بشم ..بعد اون بره تو تاپیک" به جهنم "بنویسه به جهنم که دوم شدم بعد من تو تاپیک "گاهنوشته ها ی نواندیشی "بنویسم خدایا وجدانم درد میکنه من با دستخط یکی دیگه مسابقه دادم ...بعد دوباره اون دوست خوبم بیاد تو تاپیک "امشب "بنویسه امشب فهمیدم حریف ندارم 12
maryam39 8211 ارسال شده در 7 آذر، 2014 یکی از لذتهای کوچک زندگیم اینه که با این دوستمون مسابقه بدم بعد ایشون برن تو تاپیک اعتراف میکنم بنویسن که اعتراف میکنم که هرگز نباید این پیشنهادو مطرح میکردم، خیلی پشیمونم منم برم تو تاپیک خدایا بنویسم خدایا ممنونم ازت که به من استعداد دادی که بدون اینکه هیچ کلاسی برم،بتونم چنین دست خطی داشته باشم 12
دل مانده 7714 ارسال شده در 9 آذر، 2014 حرف زدن با فرناز جوووونم(ایلین1366):hapydancsmil: لذت بزرگیه:hapydancsmil: امشب کلی حرف زدیم خوشحال شدم واقعا 7
ارسال های توصیه شده