Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ خبرای خوب به آجی اسما بدم.... 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ خبرای خوب از جی جو جونم بگیرم 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ بستنی شکلاتی که با فاصله جلوم گذاشتم و هی میریزه رو شالم و... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ عکس بفرستم به"...." :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ پیداکردن دوستانی که از جنس نابن.... 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ من کلا از چیزای زیادی تو زندگیم لذت میبرم که چندتا از کوچیک و بزرگاشو اینجا میگم: وقتی: بازوی خواهر کوچیکمو گاز میگیرم تو آینه ب خودم نگاه میکنم (مدیونید اگر فکر کنین خودشیفته ام ) یه بچه کوچولوی نازو میبینم و دوست دارم بغلش کنم، خودش دستاشو باز میکنه ک بیاد بغلم صدای خندیدن بچه هارو میشنوم ی مساله سختو حل میکنم پیش بینیام درست از آب درمیاد گاهی اوقات دوستامو حرص میدم :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ با خودم گاهی وقتا انگلیسی صحبت میکنم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تولد عزیزانم..........:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه های یک هویی...وقتی غرق ِ دنیاتی... 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ خسته از بیرون و گرماش تا رسیدی خونه یه حوض باشه کفشاتو دربیاری پاهاتو داخل آب کنی و خنک شی 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ آرامشی که بعد از کلی استرس بدست میاری.. 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سرپرستارا رو گرم کنی بیای توانجمن 7 لینک به دیدگاه
samaneh noori 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من از بازی دخترکم با عروسکاش لذت می برم مخصوصا وقتی می خواد ادای منو در بیاره و متوجه نیست دارم نگا هش می کنم و وقتی میفهمه پشتشو می کنه و میگه مامان می شه بری تو اتاقت و زیر لب غر می زنه و میگه مامانی بهش یاد نداده بی اجازه وارد اتاق دیگران نشه خدا قسمتتون کنه ان شا الله 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ وقتی عکس کسیو که دوسش دارم میبینم... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده