استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ این که یه دفتر داشته باشی که توش بنویسی و هیــــــــــچ کس دیگه ای هم نخوندشواسه قسمت دومش به فکرم رسیده اولش بنویسم: « کسی که اینو باز کردی بدون من راضی نیستم بخونی. حالا اگه میخوای شرعا گناه کنی پا خودت» یکی از لذتهای زندگیم اینه که این دفترهای اینطوری مردم رو بخونم ، گناهش رو هم به گردن میگیرم ، برام کی پست میکنیش؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ یکی از لذتهای زندگیم اینه که این دفترهای اینطوری مردم رو بخونم ، گناهش رو هم به گردن میگیرم ، برام کی پست میکنیش؟ لطفا حتی المکان لذتهاتونو رو جوری تنظیم کنه که زجر بقیه نباشه صفحهی اولشو پست میکنم براتون 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ لطفا حتی المکان لذتهاتونو رو جوری تنظیم کنه که زجر بقیه نباشه صفحهی اولشو پست میکنم براتون اتفاقا لذتی که در زجر دیگران هست در هیچی نیست 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ یکی از غیرقابل تحمل ترین اتفاقات برای من ،دیدن ِ اسپمها و نقل ِ قول های الکیه....هرچیزی جایی داره...مث پروفایل نه؟! . . . . گفت و شنود بین من و امین ،و توافق سرخوردن سیب زمینی و سس....با لحن بچگانه اش///عمه ِ سوس...(: 8 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ این که یه دفتر داشته باشی که توش بنویسی و هیــــــــــچ کس دیگه ای هم نخوندشواسه قسمت دومش به فکرم رسیده اولش بنویسم: « کسی که اینو باز کردی بدون من راضی نیستم بخونی. حالا اگه میخوای شرعا گناه کنی پا خودت» یکی از لذت هام اینه که بچه های سایت رو با تکنولوژی دوره جنگ های صلیبی و بلکه ماقبل تر از اون آشنا کنم و بگم از این دفترچه خاطرات هایی که قفل دارن الان خیلی وقته که اختراع شده!!!(عکسشم براتون گذاشتم این زیر!!!) یه جوری نوشتید شرعا گناه داره که رفتم به گذشته ها.....یاد اون موسسه تصویر دنیای هنر افتادم که یه زمان باب شده بود مردم فیلم از رو سی دی کپ میزدن.....یه آقای خوش صدا اول همه این فیلما میومد میگفت: اخطار!!! طبق حقوق مولفین و مصنفین کلیه حقوق این اثر محفوظ و مربوط به موسسه تصویر دنیای هنر است.....استفاده از آن به هر نحو شرعا حرام بوده و پیگرد قانونی خواهد داشت!!!!!:ws3: میگم این جمله هم خوبه برای رو جلدااا؟؟؟؟؟نه؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ یکی از لذتهام اینه که یه چیزی اینجا مینویسم که همه باش خاطره دارن بعدم آقا یاسر من از اون دفترا داشتم متاسفانه جواب نمیداد. قفلشو راحت باز میکردن:icon_pf (34): لذت دومم که تو دوران کودکی بود این بود که یه زبان اختراع کنم که نوشتههامو به اون زبان بنویسم که بقیه نتونن بخونن 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ با سیاست و زرنگی تمام یه حرفی رو به یکی بزنم اونم تو کف کنایه بمونهاصلا روایت داریم لذت نیست که زندگیه زندگی 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ یه مدتیه لذت هامو نگفتم زنگ بزنم به مریم واسش شعر بخونم بعدم بدون اینکه حرف بزنیم،قطع کنم یه میز پر از چیپش و پفک:icon_pf (34): لپ بابام رو بکشم(لپ هم نداره خو:icon_pf (34):) داداشم بهم بگه چه خوشکل شدی دامادمون بهم بگه دخمل گلم:hapydancsmil: یه بار گفتم من دلم برا پستونک بچگیم تنگ شده بعد بابام رفت یکی برام خرید اینکه به موقع فهمیدم امروز 26مرداده و تولد همبازی خوب بچگیام:hapydancsmil: اینکه چند روز دیگه عمه میشم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ دیدن عمه و برادرزاده که باهم دارن پستونک میخورن 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ برگشتن دوباره یه نفر به زندگیم 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ یه شربت آبلیمو تگری پر یخ باصدای.... غوم غوم ااااااااااااااااااااه اخرش 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ارتفاع / باد / تنزل / افتادن / ترکیدن . . . 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اینکه تو...هرجای دنیا هم که باشی موقع ناهار باید کنار مادرت باشی..تا فکر نکنه تنهاست و کسیو نداره... بهت افتخار میکنم، افتخاره زندگیم 12 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اینکه کاری کنم که به میلم نیس ولی خوشحالش میکنه 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ بیام پست های فائزه(نوعروس انجمنو)بخونم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده