استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ خوردن یک لیوان چایی در ارامش ... 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ خوابیدن تو وان آب سرد پر از کف ... 11 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ شنیدن ِ اهنگ وبلاگم...صدای ِ تارِ بی نظیرش 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ خوندن وبلاگ قدیمیم..و نظرات ِ بچه ها... همراه با یاد ِخاطرات.. و ا ش ک... 8 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ مردم آزاری کردن اینقده حال میده:gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ شنیدن ِ آهنگ ِ عصار(ای یار غلط کردی) 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ رانندگي خشن همچين گاز بدي كه قلب ماشين بياد تو دهنش :gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ یکی از لذتهای کوچیک مامانم اینه که هر وقت خبر وحشتناکی مثه چاقوکشی، قتل، تجاوز و ...میخونه میاد واسه من تعریف میکنه ولی فکر کنم حداقل بعدش آروم میشه 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ حس اینکه از دلتنگیه تو، اشک تو چشای کسی که دوسش داری جمع بشه.... خیلی لذت داره ..... 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ دلتنگی واسه شنیدن صدای کسی که دوسش داری.. 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ کنترل پنل که میزدم کلی تاپیک درمیومد که اشتراک داشتم؛چون اکثرشونو نگا نمیکردم روو هم حسابی تلنبار شده بودن!! امروز رفتم به هر کدوم یه سر کوشولو زدم که دیگه درنیان الان پنل منل خلوت شده دارم حال میکنم 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ خوندن دوباره و چندباره مکالماتم با راضیه 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ حرف زدن با مریم تنها کسی که وقتی حرف میزنه هیچ وقت لبخند از رو لبام نمیره و تنها کسی که تا این حد بهم شباهت داره و یقینا بعد از خدا تنها کسی که از تمام وجودم خبر داره 9 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ خریدن ِ بستنی و سورپرایزکردن آجی و آقادوماد ِ خانواده.... 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ درس خوندن واسه کنکور... اینم شد لذت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسپم نشه... لذت زندگی اینه که کنکور کوفتی تموم شه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده