دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ با مامانم که حرف میزنم....ای جونم:hapydancsmil: خیلی خوبه 4ساعت تلفنی باش حرف میزنم بعد که می بینمش حرفم نمیاد چون همه حرفامو پشت تلفن بش زدم 14 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بعد از اینکه از سر جلسه امتحان میام بیرون چه خراب کرده باشم چه خوب داده باشم تهی میشم از همه چی بعد گوش دادن آهنگ با هندزفری تا خونه تا همه اطلاعاتم کامل بپره 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ باغالی پاک کنم بعد 40تا دونه(ازون بزرگاشو) جدا کنم.. بپزم... بخولم... گوشت شه به تنم ایشالا 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نوشتن شعر تو فیس ... داشتن دوستای که تو غم و شادی با من هستن و کمک و دلداریشون باعث انگیزه واسه ادامه زندگیمه ... ممنونم ازتون ... 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اونکه یه وقتی تنها کسم بود / تنها پناهه دله بی کسم بود تنهام گذاشتو / رفت از کنارم از درد دوریش / من بی قرارم هو…هوم… خیال میکردم پیشم میمونه / ترانه ی عشق واسم میخونه خیال میکردم / یه همزبونه،نمیدونستم نامهربونه.. با اینکه رفته اما هنوزم / از داغ عشقش دارم میسوزم فکر و خیالش همش باهامه / هر جا که میرم جلو چشامه دلم میخواد تا دووم بیارم / رو درد دوریش مرهم بزارم اما نمیشه راهی ندارم / نمیتونم من طاقت بیارم اونکه یه وقتی تنها کسم بود / تنها پناهه دله بی کسم بود تنهام گذاشتو / رفت از کنارم از درد دوریش / من بی قرارم هو … هوم … خیال میکردم پیشم میمونه / ترانه ی عشق واسم میخونه خیال میکردم …. / یه همزبونه،نمیدونستم نامهربونه.. 9 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ امید به رسیدن به پله دوم هدفم با این که الان توی برزخ باشی ک..... 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ با خدا خالص و مخلصا حرف بزنم. 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دیدن این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و خندم میاد از گریه اش ولی از مامانه خوشم نیومد 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی بگردی شماره یکی رو که مدت ها ازش خبر نداشتی پیدا کنی و حالشو بپرسی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی به یکی که چند ماه باهاش حرف نمیزدی،پیام بدی و بگی آشتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آخر شبا دیدن بازیای جام جهانی 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ گوش دادن آهنگ های inna با صدای بلند 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ بعضی موقع ها مثل این شکلک بودن والله خسته شدم دیگه از پس اینجوریشدم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده