Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ لذت بردن از زندگی به نظر من باعث پویایی اون زندگی تو تمامی عرصه ها میشه..... من از خوردن کیک خامه ای خیلی لذت میبرم از بچگی عاشق کیک خامه ای بودم. از راه رفتن زیر بارون بسیار زیاد لذت میبرم. از روزهای برفی هم لذت میبرم. 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ خواب شیرین... مدتیه که از خوابیدن خیلی لذت میبرم... :bigbed: 13 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ امروز بارون شدید داشت می اومد ! بدون چتر شدم یه موش آبکشیده ! اما ... خیلی لذت بخش بود ! وقتی تنهای تنها وسط خیابون زیر بارون راه بری و با خودت خلوت کنی ... 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ کلا چند روزه دارم لذت میبرم از زندگی :dancegirl2: 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه کسی که فکرش رو نمیکنم حالمو بپرسه لذت می برم . . . از دیدن گل رز سفید لذت می برم . . . از اینکه بابا برام پاستیل بخره وقتی انتظارشو ندارم لذت می برم . . . 9 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اینکه بدون هیچ دغدغه ای بشینی پای کام هر کاری دلت خواست بکنی(فکرای بدبد نکنینا) 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه با دوسته خوبت حرف بزنی بگین بخندین :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ازینکه بدونی چن روز بعد یه تغییری تو زندگیت ایجاد میشه و زندگیت از یک نواختی در میاد بیرون!:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اسسسسسسسسسسسسسسسپم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اسسسسسسسسسسسسسسسپم :hapydancsmil: پاک کردن اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسپم 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نخندینااااااا ولی از خوردن کله پاچه بسی لذت می برم 11 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ از بودن با کسی که دوسش دارم لذت میبرم 12 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه یه هفته تا تولدم مونده باشه بعد یکی از دوستای دوره دبستانم زنگ بزنه تبریک بگه لذت میبرم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه بیدا شم ساعتو ببینم...بعد ببینم 1 ساعت دیگه می تونم بخوابم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از تماشای بازی بارسلونا لذت میبرم 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ووووی این مهمونی ها که همه جمع توپ و باحالن انقده به من خوش میگذرهههههههههههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یه چایی داغ با خرما عصر وقتی میای خونه یه هات چاکلت با بیسکوئیت صبح میخوای بری سرکار آی میچسبه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده