RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 24 ساعت نخوابیده باشی و اخرین امتحانتو بدی بیای بیفتی تو تختت عین خرس بخوابی 6
*Mars* 5292 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 یکی از سخت ترین امتحاناتاتو تقلب کنی. اونم از نوع خفنش و نمره عالی بگیری 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 فکر کردن به معماری... بزرگ ترین لذت های زندگییییییییم... 4
*Mars* 5292 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 اینکه یه امتحان سخت بدی و بدونیکه می افتی ولی استاد بهت بده 17!!! من الان دارم پروااااااااااااااااااااز میکنممممم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4
sama-sh 6913 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 واسطه وصلت بین دو تا جوون آبجی فکنم بالاخره این دوستمون اقا سارا ازدواج کرده هورااااااااااااااااااااااااا 3
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 آبجی فکنم بالاخره این دوستمون اقا سارا ازدواج کرده هورااااااااااااااااااااااااا اولا که من دوست شما نیستم ما دشمن هم هستیم بعد هم اینکه نه هنوز ازدواج نکردم ، لذتی هست که در اینده طعمش رو خواهم چشید 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 آبجی فکنم بالاخره این دوستمون اقا سارا ازدواج کرده هورااااااااااااااااااااااااا نه انگار رو دستمون مونده.نجمه جون ردش کرده اولا که من دوست شما نیستم ما دشمن هم هستیم بعد هم اینکه نه هنوز ازدواج نکردم ، لذتی هست که در اینده طعمش رو خواهم چشید یا خدا دشمن؟؟؟؟ نه بابا نفرمایید شوما دوست مایین 2
sama-sh 6913 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 اولا که من دوست شما نیستم ما دشمن هم هستیم نبابا؟ اونوقت کی و از چه روشی اینو نتیجه گرفتین؟ ینی مقدار خشونتم اینقد بالا بوده که الان دشمنیم؟ بیخیال من با کسی دشمن نیستم مگه دیگران بامن دشمن باشن.... من کلا تو کار صلح ودوستی هستم... (سما:انجمن صلح و دوستی)
sama-sh 6913 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 نه انگار رو دستمون مونده.نجمه جون ردش کرده یا خدا دشمن؟؟؟؟ نه بابا نفرمایید شوما دوست مایین از خداشم باشه نجمه جون!!! ...پسر به این شایستگی.. حق با آبجیمه ما تو انجمن همه با هم دوستیم... 2
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 نبابا؟اونوقت کی و از چه روشی اینو نتیجه گرفتین؟ ینی مقدار خشونتم اینقد بالا بوده که الان دشمنیم؟ بیخیال من با کسی دشمن نیستم مگه دیگران بامن دشمن باشن.... من کلا تو کار صلح ودوستی هستم... (سما:انجمن صلح و دوستی) من دیگه حرفی ندارم ، قضاوت با خوانندگان و بینندگان پیشنهاد میکنم یکی از همین ده نفر تو لیستو انتخاب کن...چون اگه بچه محل ما بودی حتما ازم کتک خورده بودی... بله ... من یه همچین دختر خشنیم من.... میترسن همه ازم... 4
Paroshat 6378 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 من دیگه حرفی ندارم ، قضاوت با خوانندگان و بینندگان چی بگم والا 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 دوستان عزیز:w420: این حرفا مال اون یکی تاپیکه..بدویین برین اون یکی تاپیک با تشکر 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 قزل آلا با زیتون پرورده وقتی گرسنه از دانشگاه میای خونه:gnugghender::hapydancsmil: 8
sama-sh 6913 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 من دیگه حرفی ندارم ، قضاوت با خوانندگان و بینندگان بابا بیخیال اونکه مال قدیم بود..من الان برا خودم خانومی شدم... اونوقتا مث این پسرای شر همش در حال شیطونیو بازی بودم....چون همبازیام پسر بودن منم پسرونه بودم... تازشم منکه تا حالا با شما با خشونت برخورد نکردم....که شما اینجور میگی... ولی بازم من قضاوتو میذارم به عهده خوانندگان... 4
Yaser.C 5059 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 قزل آلا با زیتون پرورده وقتی گرسنه از دانشگاه میای خونه:gnugghender::hapydancsmil: این که ببینم طرفدارای ایتالیا دیگه جرات کل کل با منو ندارن سلام علیکم 8
Gandom.E 17805 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 این که ببینم طرفدارای ایتالیا دیگه جرات کل کل با منو ندارن سلام علیکم سلام شوما بیا تاپیک مربوطه دارم برات 5
ارسال های توصیه شده