*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ وقتی دوستی دارم که ناراحته، لذت بردن از چیزی برام غیرانسانی میاد 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ بارون..خیابون خلوت..اهنگ چارتار(باران تویی به خاکِ من بزن) 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اينكه يه روزنه اميد بهت بدن.. 10 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ شیرینی درست کردن :hapydancsmil::hapydancsmil: ولی دو تا مشکل کوچولو هست، مواد تموم شده، فر هم خرابه 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ با خواهرم برم کافی شاپ البته رفتن همانا و خندیدن همانا 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ یک بار سلامت رو شاد به معنای واقعی ببینم 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ آب دادن درختا و گلای حیاطمون...آخرش خیس شدن و داد و هوار با خواهرم.. 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ درد و دل کردن با یک دوست فهیم و استفاده از تجربیاتش. خودش میدونه کیه... ممنونم ازت 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اينكه يكي بخواد تلاش كنه براي خوب شدن من.. اينكه اميدومو زنده كنه.. اينكه پايان زندگي رو تلخ تموم نكني... 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ درد و دل کردن با یک دوست فهیم و استفاده از تجربیاتش. خودش میدونه کیه... ممنونم ازت 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ از اینکه خدا کنارم باشه لذت میبرم 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اينكه يكي بخواد تلاش كنه براي خوب شدن من.. اينكه اميدومو زنده كنه.. اينكه پايان زندگي رو تلخ تموم نكني... 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ یه والیبال مشت با کارکنان و بردنشون.. اخیششش چه کیفی داد جاتون خالی:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام کردن به سالخورده ای که حتی اسمشم نمی دونی 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام کردن به سالخورده ای که حتی اسمشم نمی دونی اسمش سهنده علیک سلام میدونی دلخوش بچه ها بهترین لذت زندگیمه همه بچه های گل دنیا 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اسمش سهنده علیک سلام پیر شی عمو 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه با کلی خستگی به مامانم کمک میکنم و دعام میکنه...عاقبت بخیر بشم....لذت بزرگیه... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده