Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ حس خوبِ پِدَر شُدن انتِظار برای تَوَلدِ یه بچه دیدنِ ماهِ شَبِ چهــــارده بابا میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ این لذت تکراری ولی همیشه ترو تازه نگاهش به نگاهم طلاقی پیدا میکنه و با لبخندی یه سرمستی عجیبی تو وجودم شکل میگیره و از ته قلبم تا لبانم رو که به کناری میره تحت الشعاع قرار میده پسرم عزیزم باش و بخند تا دنیا به کامم باشه امین جانم .... 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ یه صبح بهاری و بوی شکوفه ها.... پیاده روی و نون سنگک تازه.... کناره عزیزانم...♥♥♥♥ 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ به گلام آب بدم و باهاشون حرف بزنم و نازشون کنم.... 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ مــادرم فـرشــــــتــه است ولی ... ... هیچوقت ندیدم پرواز کند ...زیرا به پایش ...مـــن را بسته بود ... ... و همه ی زندگیش را ... بهترین لذت زندگیم وجود مادرمه 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ عجب سالی بشه امسال همین اولش یکی دوماد میشه یکی پدر میشه یکی عروس میشه یکی هم مادر میشه مبارکههههههههههههه امروز کلی خوشحال شدمممممممم 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ حس پدرانه سهند واقعا زیباست انشالله امسال خدا یه دختر عالییییی بهش هدیه بده 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ تا ميتونم گرماي دستان پدرو مادرمو حس كنم.. لبخنداشونو چهرشونو.... بدونم هميشه حتي بدون من خوبن.. راحت تر ميتونم برم.. 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ تا ميتونم گرماي دستان پدرو مادرمو حس كنم.. لبخنداشونو چهرشونو.... بدونم هميشه حتي بدون من خوبن.. راحت تر ميتونم برم.. معصومه از این حرفا نزن:4564: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ دیدن گربه ی سیاه سفید محلمون که کلی باهم رفیقیییم :hapydancsmil: با مامانشم رفیق بودم قبلا :4chsmu1: انقدررر باشخصیته 9 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ در حال حاضر از هیچی لذت نمیبرم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ دیدن خوشحالی دوستانم که این روزا خیلی کم میبینم 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ رفتن به کوه عکاسی لذت شنیدن صدای همسر 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ جواب ندادن پيام زورگيري بعضي كاربرا.. چراهمه چي قلدربازي شده.. دعوا.. بحث.. اهههههههه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده