peyman sadeghian 30244 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان گرامی وهمراهان همیشگی تالار خانواده نمیدونم چراهرتاپیکی باموضوعات غم انگیز واندوه وبدبختی زده میشه اینقدرطرفدارپیدامیکنه؟ درصورتی که دراطراف ماهزاران بهانه برای شادبودن وجوددارد. لحظه هایی که شایدکوتاه باشدوزودگذر اماتأثیرش درزندگی وافکارماماندنی وعمیق است. لحظه هایی که من اسمش رالذتهای کوچک زندگی می گذارم حال ازشمامیخواهم صادقانه کمی فکرکنید.لذتهای کوچک زندگیتان رابه خاطرآوردید وبیان کنید.کم کم خواهیددید لذتهای زندگی خیلی بیشترازعذابهاوبدبختیهای آن است اماچون کوچک است به چشم نمی آید. زندگی کوتاهترازآن است که به فکرسختیهاوبدبختیهای آن باشیم.گاهی لازم است لذتهای کوچک زندگیمان رامرورکنیم.:ws16: حال شمابرایمان ازلذتهای کوچک زندگیت بگو...............:flowerysmile: 195 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من ازنوشیدن یک استکان چای دراوج خستگی لذت میبرم من ازنوشیدن یک لیوان شربت خنک درگرمای تابستان لذت میبرم. من ازدیدن لبخندمادرم لذت میبرم من ازبرق نگاه کودک فال فروش وقتی یک فال ازش میخرم لذت میبرم 70 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من از روزاي جمعه كه مصادف است با خواب تا ساعت 8 و خوردن غذاي گرم دركنار خانواده لذت ميبرم آخ جون فردا جمعه هس 59 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از دیدن اسمت در "پیام های بازدیدکنندگان" پروفالم :rose: 53 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من ازنوشیدن یک لیوان شربت خنک درگرمای تابستان لذت میبرم. همین الان داشتم شربت آلبالو خنک میحوردم،من هم خیلی لذت میبرم از نوشیدن شربت. برای من اکثر قسمت های زندگی لذت است،حتی شکست هام.... اتفاقا در موقع شادی ها ممکنه بیشتر گریه کنم. یکی از این لذت ها برای من 15 دقیقه رفتن زیر پتو،در سرمای زمستان قبل از رفتن به مدرسه بود. 60 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از روز و شب شعار دادن و دروغ گفتن و غیبت کردن لذت میبرم... 44 لینک به دیدگاه
alimec 23102 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از نوشتن لذت می برم از خوردن یه فنجون قهوه بعده درس از پیاده روی آخر شب که خیابونا خلوته 52 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از دیدن خنده ی شیرین یه بچه لذت میبرم. از شاد کردن دیگران لذت میبرم . از لحظات تنها بودن با خودم لذت می برم ... 49 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من از گوش کردن یک موسیقی ملایم لذت می برم! وقتی دوستام حتی با اس ام اس یا میس کال سراغم رو میگیرن لذت می برم! وقتی بچه ی دخترخاله م رو بغل می کنم لذت می برم! وقتی مامان بزرگم رو میبینم لذت می برم! 46 لینک به دیدگاه
alimec 23102 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از اینکه با قایق موتوری از ساحل دور بشم و تو دریا بدون موج شنا کنم از اینکه یه مسئله رو تا اخر حل کنم و به جواب آخر برسم از متن کویر دکتر شریعتی از فیلم های تام هنکس/ چقدر قشنگ بود اون فیلمی که 4 سال تو جزیره بود از بازی شهاب حسینی خوردن هنودنه در اوج گرما و تشنگی 51 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نگاه کردن ب بازی بچه هارو خیلی دوس دارم دیروز ی بچه ک آخرشم نفهمیدم دختره یا پسر تا جلوی پای من میومد بعد ماشینشو دور میزد انگار فهمیده بود چقد دوس دارم نگاش کنم اینهمه راهو از نیمکت مامانش میومد و اینجا دور میزد ... واقعا لذت بردم از حرکات ظریف و معصومانش 29 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ لذت بخش ترین لحظه ها واسم زمانی که وجود گرم و مهربون مامان عزیزمو پیش خودم حس می کنم از رفتن به دل طبیعت لذت می برم ... از نگاه کردن به آسمون پر ستاره ی شب لذت میبرم ... 29 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از اومدن به نواندیشان لذت میبرم از دیدن امتیازای پستام لذت می برم از پول خرج کردن لذت می برم از رفتن به مهدکودک لذت می بردم از لبخند مادرم لذت می بردم ......... 29 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من ازدیدن آب خوردن یک گنجشگ لذت میبرم من ازنوازش نسیم صبحگاهی بر صورتم لذت میبرم من ازیه خواب بعدازظهرتابستان زیرخنکای پنکه سقفی خانه قدیمی مادربزرگم لذت میبرم 24 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خدا وکیلی اینو راست میگم و اصلا قصدم تمسخر و شوخی و..... نیست. من واقعا از کنفرانس های محمود لذت میبرم،یعنی هر کاری داشته باشم ول میکنم،میرم مصاحبه و کنفرانس هاشو گوش میدم. یک شادی دلی به من میدهد این کودک !!! 29 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من از رفتن زیر کرسی خانه مادر بزرگم تو زمستان و خوردن نان خشک و ماست محلی لذت می برم من از کمک به دیگران لذت می برم من از اینکه خورشید بره پشت ابر و سایه بشه لذت میبرم من از خوندن مطالب طنز لذت می برم 24 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من از کشیدن سیگار بعد از چای و از نوشیدن چای بعد از سیگار لذت می برم. از اینکه شب کنار رودخونه بخوابم و به ستاره ها نگاه کنم اگه همراه با سیگار باشه لذتش بیشتر میشه 25 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از پول خرج کردن لذت می برم ......... دقیقا منم از این گزینه لذت میبرم خدا وکیلی اینو راست میگم و اصلا قصدم تمسخر و شوخی و..... نیست. من واقعا از کنفرانس های محمود لذت میبرم،یعنی هر کاری داشته باشم ول میکنم،میرم مصاحبه و کنفرانس هاشو گوش میدم. یک شادی دلی به من میدهد این کودک !!! به یه دردی خورده پس از رانندگی با سرعت بالا لذت میبرم از یه دقه بیشتر خوابیدن تو امتحانا لذت میبرم از سربه سر یه آدم با جنبه گذاشتن لذت میبرم از شنا کردن لذت میبرم از تماشای طبیعت و حیات وحش لذت میبرم از .. . . از .... از..... لذت میبرم 23 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از اینکه موبایلم و نگاه میکنم و میبینم اس ام اس دارم لذت میبرم از نگاه کردن ماه وقتی قرص کامل لذت میبرم وقتی میام انجمن میبینم یه عالمه پیام دارم لذت میبرم وقتی مینام اسمم و صدا میکنه لذت میبرم وقتی میریم خونه خالم و همه دختر داییا و دختر خاله ها دور همیم لذت میبرم 25 لینک به دیدگاه
توحید فروغی 751 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من رفته بودم زیارت به نجف وکربلا(بین الحرمین) سامرا،کاظمین در هر یک از مکانها که دوستان در انجمن را یاد میکردم بهترین لذت بود برای من درضمن امروز چند ساعت پیش رسیدم . 21 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده