رفتن به مطلب

آخر منطق

Ha.Mi.D

ارسال های توصیه شده

یه مسئله ای که شاید واسه قشر دانشجو و تحصیلکرده مهم باشه منطقی بودن و منطقی عمل کردن هست.تو همین انجمن میبینیم که بحث هایی که انجام میشه بعضی هاش اولش با منطق شروع میشه اما با احساسات و تعصب به پایان میرسه.

اما منطق تنها مورد استفاده اش در بحث ها نیست.در کارهای روزمره اگه به دقت نگاه کنیم میبینیم که خواه ناخواه از اون بهره میبریم.اما ایا واقعا همه در شرایط سخت هم میتونن منطقی عمل کنن؟وقتی که در شرایطی قرار میگیرین که فکر کردن براتون سخت میشه،میترسین،یا یک موضوع احساسی پیش میاد براتون،یا مسئله ای که روش تعصب دارین و کلا اتفاقاتی که عنصر اصلی اون چیزی باشه که بشه به نوعی اسمش رو نقطه ی مقابل منطق گذاشت،در اون لحظه چطور تصمیمی میگیرین و عمل میکنید؟ایا اگه واقعا به گذشته ی خودتون نگاه کنید و اعمال و رفتارتون رو در شرایط مختلف بررسی کنید خودتون رو یه فرد منطقی میبینید؟این داستان کوتاه رو بخونید دوستان نو اندیش:icon_gol:

راهبه ای در یک صومعه بسیار منطقی فکر میکرد و به همین سبب به خواهر منطقی معروف شده بود.

شبی باتفاق راهبه دیگری به صومعه مراجعت میکردند که متوجه شدند مردی آنها را تعقیب میکند. دوستش پرسید چی فکر میکنی؟ گفت منطقی است که فکر کنیم او در صدد است به ما تجاوزکند. دوستش گفت حالا چیکار کنیم؟ گفت منطقی است که از هم جدا شیم، هر دوی ما را که نمیتواند تعقیب کند.

جدا شدند و دوستش سراسیمه خود را به صومعه رساند در حالیکه مردک بدنبال خواهر منطقی رفت بعد از مدتی خواهر منطقی هم وارد شد، و ماجرا را تعریف کرد.

گفت مردک به من نزدیک شد و من منطقی دیدم که دامن خودم را بزنم بالا دوستش پرسید او چی کار کرد؟ گفت او هم شلوار خود را کشید پایین. پرسید خب، بعدش چی شد؟ گفت خب، نتیجه منطقی این شد که من با دامن بالا زده خیلی سریع تر میتوانستم بدوم تا اون که شلوارش پایین بود و به این ترتیب تونستم از دستش در برم بیام اینجا

• Like 19
لینک به دیدگاه

اره خدایی ادم وقتی عصبانی میشه تمام منطقش میره بالا ی درخت من که اینجوریم بقیه رو نمیدونم

وقتی هم که میترسم همین اتفاق می افته

• Like 8
لینک به دیدگاه

خیلی جالب بود...:ws3:

فکر کنم خیلی از موقعه ها رفتارم منطقی نبوده ... :w00:

فقط تونستم زمان عصبانیت تا 10 بشمارم بعدش بازم منطقی رفتار نکردم...:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اره خدایی ادم وقتی عصبانی میشه تمام منطقش میره بالا ی درخت من که اینجوریم بقیه رو نمیدونم

وقتی هم که میترسم همین اتفاق می افته

خیلی جالب بود...:ws3:

فکر کنم خیلی از موقعه ها رفتارم منطقی نبوده ... :w00:

فقط تونستم زمان عصبانیت تا 10 بشمارم بعدش بازم منطقی رفتار نکردم...:hanghead:

خب فکر میکنید دلیلش چیه که اون موقع نمیتونید منطقی تصمیم بگیرین؟تا حالا سعی کردین که اون موقع هم از منطقتون کمک بگیرین

• Like 3
لینک به دیدگاه

عوامل زیادی باعث بی منطقی میشن

شاید تعصب زیاد چشمو گوش ادم رومیبنده و...

یکی دیگه که خیلی مهمه ترس از اقرار به شکسته ی وقتایی ادم تو ی بحث واقعا کم میاره ولی به قول عادل سعی میکنه با مغلطه سرو تهش رو هم بیاره

• Like 6
لینک به دیدگاه

آره من خیلی سعی کردم ...

تا 10 بشمار تا صد بشمار...

آلان یاد گرفتم وقتی عصبانی هستم حرف نزنم ... بهتر شده اما افکار بدی تو اون لحظه تو ذهنمه اگه بتونم ذهنم رو کنترل کنم فکر کنم درست بشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب فکر میکنید دلیلش چیه که اون موقع نمیتونید منطقی تصمیم بگیرین؟تا حالا سعی کردین که اون موقع هم از منطقتون کمک بگیرین

من تازه تمرین کردم این شدم باید بازم تمرین کنم 50 سال دیگه جوابشو میدم:w16::w16::w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من آخر منطقم. جدی میگم. بعضی موقع ها از این لحاظ ضربه خوردم. واسه همین سعی میکنم تو مسائلی که منطق به ضررم تموم میشه حداقل دخالت نکنم چون اگر وارد بشم نمیتونم غیر منطقی عمل کنم و ضرر میکنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

جالب بووود.....

من که کلا دیر عصبانی میشم...اما خدا اون روزو نیاره که از کوره در برم....

منطق که اصلا حالیم نیست...فکرم از کار می افته....

ییاااااااااااااا خدا...خودمم از خودم میترسم

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما در حالت کلی که عصبی نباشم....خیلی خیلی منطقی فکر میکنم...

با عقل تصمیم میگیرم که ....بعضی ها عصبی میشن میگن

بابا خوب یکم بی منطق فکر کن حال کنیم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
من آخر منطقم. جدی میگم. بعضی موقع ها از این لحاظ ضربه خوردم. واسه همین سعی میکنم تو مسائلی که منطق به ضررم تموم میشه حداقل دخالت نکنم چون اگر وارد بشم نمیتونم غیر منطقی عمل کنم و ضرر میکنم.

چه مسائلی هست که منطق ممکنه به ادم ضرر بزنه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...