viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از دوستان که رشته ش مطالعات زنان هست، برای پایان نامش باید 4هزار تا وبلاگ نویس زن پرسشنامه شو پر کنن. پس اگه می نویسید کمکش کنید کارش انجام بشه ! ممنونم. اینم از پرسش نامش که تو google document هست: I've invited you to fill out the form مطالعه انگیزههای وبلاگنویسی زنان در پیوستن به شبکه وبلاگ نویسان با تأکید بر رویکرد استفاده و خشنودی. To fill it out, visit: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون میشم همکاری کنید. 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ من [/url]پرسش نامه رو تکمیل نمودم لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ کهربا و سمانه عزیز سپاسگزارم. نمیدونم چرا دکمه تشکر ندارید؟! کس دیگه ای نبووووووووووووود :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ 4هزار تا وبلاگ نویس زن نمیشد حالا از نمونه جامعه آماری استفاده کنه؟! 4000 نفر رو میخواد از کجا پیدا کنه! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منم هستم...بعدا" پرسش نامه رو تکمیل می کنم لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشد حالا از نمونه جامعه آماری استفاده کنه؟! 4000 نفر رو میخواد از کجا پیدا کنه! چی باعث شده شما فکر کنید این نمونه نیست؟ تو ایران 4000 وبلاگ نویس زن نیست؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منم پر کردم:girl_blush2: این تالار تنکس نداره تلاش بیهوده نکن لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ سپاسگزارم شقایق و مهناز عزیز لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که پر کردند آدرس وبلاگشونو بزارن ببینیم:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده