viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ يك آزمايش جديد نشان داد زنان بلندقدتر بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند. ، بنابراين يافته جديد، خطر ابتلا به برخي از شايعترين انواع سرطان در زنان قد بلند تا يك سوم برابر بيشتر است. متخصصان معتقدند كه بلند قد بودن در واقع عامل افزايش سطح هورمونهاي خاصي است كه در بروز سرطانهاي مشخص شناخته شده هستند. نتايج اين آزمايش كه در دانشگاه آكسفورد انجام گرفته حاكيست در ازاي هر 4 اينچ افزايش قد خطر ابتلا به سرطان 16 درصد بيشتر ميشود. به گزارش روزنامه ديلي ميل، اين متخصصان ارتباط بين قد و10 نوع از شايعترين سرطانها مثل سرطان سينه، روده، كليه، رحم، تخمدان و سرطان خود را با تجزيه و تحليل اطلاعات پزشكي مربوط به يك ميليون زن انگليسي، مورد بررسي دقيق قرار دادند. اين متخصصان ميگويند يكي از دلايل اين ارتباط آن است كه دختران قد بلند زودتر بالغ ميشوند و اين زماني است كه بدن آنها توليد مقادير زيادي از هورمون استروژن را آغاز ميكند در حالي كه اين هورمون بعنوان عامل موثر دررشد تومورها شناخته شده است. بعلاوه متخصصان خاطرنشان كردند كه افراد قد بلند تعداد بيشتري سلول در بدنشان دارند و به همين خاطر بيشتر مستعد سرطاني شدن هستند. دكتر جين گرين از متخصصان واحد اپيدميولوژي سرطان دردانشگاه آكسفورد تصريح كرد: البته بديهي است كه انسانها نميتوانند قد خود را تغيير دهند اما از سوي ديگر افراد قد بلند در برابر بيماري ديگر مثل بيماري قلبي بيشتر مصونيت دارند. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ پس باید مواظب خودمون باشیم(یعنی من قدبلندم) 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منم تو ایران قد بلند محسوب میشم ولی نمیدونم تو انگلیس هم قد بلند محسوب میشم یا نه. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منم تو ایران قد بلند محسوب میشم ولی نمیدونم تو انگلیس هم قد بلند محسوب میشم یا نه. من از یه جای متن فهمیدم قد بلند هستم ولی نییییییییییییییی تونم بگم 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منم واسه همین چیزا جلوی رشد قدمو گرفتم ک بلند نشه ی وقت مستعد سرطان بشم 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ من از یه جای متن فهمیدم قد بلند هستم ولی نییییییییییییییی تونم بگم منظورتون این قسمته؟ ين متخصصان ميگويند يكي از دلايل اين ارتباط آن است كه دختران قد بلند زودتر بالغ ميشوند و اين زماني است كه بدن آنها توليد مقادير زيادي از هورمون استروژن را آغاز ميكند در حالي كه اين هورمون بعنوان عامل موثر دررشد تومورها شناخته شده است. 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ پس باید مواظب خودمون باشیم(یعنی من قدبلندم) لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منظورتون این قسمته؟ نه بابا اون که برعکس بود:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده