Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ یه آهنگ لالایی میزارم براتون بخوابین ... اونتا آهنگ علی گرائیلی هرکار هکردمه که فلش باوه نیه ... یعنی فایلش نخونسه ... فکر کمه این فایله اته کمه ریپ زنه ... فعلا اینتا آهنگه گوش هکنین تا بعدا شمسه درست هکنم ... آ بلاره وچونه ... [FLASH=width=200 heigh=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :ws28: آقا ما نیز یه سکته ای زدیم یهو صداش درومد 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اب این همشهری بی معرفت.مه اسمه چه ننوشته.ده بار وره بتمه.وچون من بهشهریمه. 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ نا وچه برمه نکن آبلاره ... چشم حتما ... الان که شرکت درمه بوردمه سره تسه آپلود کمه شمسه ... تی فدا دتر.من تی نازه بخارم 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ قلبم جهید تو دهنم!:ydm47612zsesgift969 اره برار...تومه...خار گپ زمّه...ته هم بور یاد بییر بایلینگوال بوی اقلن!:vahidrk: این یعنی چی ؟ ماشالا چَ انّی مازنی داریم 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ این یعنی چی ؟ ماشالا چَ انّی مازنی داریم bilingual:ws3: مثه من باو ماشالا!...خدا بیشتر هاکنه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ ای کسانی که مازندرانی هستید.... خوشا بحالتان به خاطر داشتن جنگل الیمستان.... معرکست 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ bilingual:ws3: مثه منباو ماشالا!...خدا بیشتر هاکنه اصلا نشنیده بودم./ ای کسانی که مازندرانی هستید.... خوشا بحالتان به خاطر داشتن جنگل الیمستان.... معرکست متشکر. چه بسا جنگل های بسیاری که شما نرفتید و زیباترن. 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ اصلا نشنیده بودم./ راست میگه دیگه ... منم نشنیدم اصلا چی هست ؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ تی فدا دتر.من تی نازه بخارم ته خنابدون (نمیدونم درست نوشتم یا نه ... یه سری کلمه ها رو واژه های دقیقشو نمیدونم واسه همین گیر میکنم توشون ) 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ ته خنابدون (نمیدونم درست نوشتم یا نه ... یه سری کلمه ها رو واژه های دقیقشو نمیدونم واسه همین گیر میکنم توشون ) خواخر اینتا که بتی یهنی چه؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ خواخر اینتا که بتی یهنی چه؟ یه چی تو مایه های "تی قربان" استان همجوار 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بروبچ پایه این جمع مازنی ها یه حرکت تو انجمن بزنیم؟ یه حرکتی چمیدونم مثلا آموزش زبان مازندرانی یا از فرهنگ ها و سنت های اصیل مازندرانی 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بروبچ پایه این جمع مازنی ها یه حرکت تو انجمن بزنیم؟ یه حرکتی چمیدونم مثلا آموزش زبان مازندرانی یا از فرهنگ ها و سنت های اصیل مازندرانی آره از نوع خفنش من هستم ... بیا کلمه های سخت سخت یادشون بدیم با لهجه تلفظ کنن بخندیم یا مثلا کلمه های چیزدار یادشون بدیم .. پایه ای ؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بروبچ پایه این جمع مازنی ها یه حرکت تو انجمن بزنیم؟ یه حرکتی چمیدونم مثلا آموزش زبان مازندرانی یا از فرهنگ ها و سنت های اصیل مازندرانی خوبه! حالا یه کار خوب انجام بدیم. فرهنگ مازندرانی خوبه. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها، غیر از مازنی ها، قوم دیگه ای هم فعال هست توی انجمن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ آره از نوع خفنش من هستم ... بیا کلمه های سخت سخت یادشون بدیم با لهجه تلفظ کنن بخندیم یا مثلا کلمه های چیزدار یادشون بدیم .. پایه ای ؟ خوبه! حالا یه کار خوب انجام بدیم. فرهنگ مازندرانی خوبه. آره منم موافقم.از رسم و رسوم ها و یا اعتقادات و این جور چیزا بگیم. بچه ها، غیر از مازنی ها، قوم دیگه ای هم فعال هست توی انجمن؟؟ من که خبر ندارم. 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها، غیر از مازنی ها، قوم دیگه ای هم فعال هست توی انجمن؟؟ قبلنا آذری زبانا بودن داشتن یاد میدادن ... امین 202 داشت آموزش میداد منم داشتم یاد می گرفتما ولی نمیدونم چی شد استاد رفت منم بی استاد موندم همون چیزایی که بلت شدم یادم رفت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده