سـارا 20071 ارسال شده در 26 مهر، 2011 اون مربوط به انجمن حمایت زنان میشه چیزی که واضحه مظلوم واقع شدن پسراست:jawdrop: با اون تعجبی که از حرف خودت نشون دادی، معلومه چقدر حرف خودتو تایید می کنی...پسر و مظلومیت دو واژه کاملا غریب هستند با هم 4
maryam_alien 9906 ارسال شده در 26 مهر، 2011 با تشکر از سارای عزیز :girl_blush2: باید بگم که این میتونه یه تست هم باشه. دختره میخواد ببینه چه قدر مورد علاقه است. میخواد ببینه آیا این پسر به جان معرفیش میکنه یا میگه نه و تو مال منی و از این حرفا! 6
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 با تشکر از سارای عزیز :girl_blush2:باید بگم که این میتونه یه تست هم باشه. دختره میخواد ببینه چه قدر مورد علاقه است. میخواد ببینه آیا این پسر به جان معرفیش میکنه یا میگه نه و تو مال منی و از این حرفا! بابا تو دیگه کی هستی همه ادما دنبال یه کسی هستن تا پله اش کنن و ازش برن بالا امتحان چیه؟ 7
maryam_alien 9906 ارسال شده در 26 مهر، 2011 بابا تو دیگه کی هستیهمه ادما دنبال یه کسی هستن تا پله اش کنن و ازش برن بالا امتحان چیه؟ این جور امتحانا نشون میده کی چه قدر یکی رو میخواد دیگه البته اگر دنبال کسی باشیم که مارو دوست داره 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 این جور امتحانا نشون میده کی چه قدر یکی رو میخواد دیگه البته اگر دنبال کسی باشیم که مارو دوست داره هاااااا حالا شد قضیه دی شیخ همی گشت گرد شهر و ....... 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 سارا جان این چیه گذاشتی اینجا دلمونو ریش ریش کردی؟ چرا داداشی؟ نکنه دوستِ جان تویی 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 این چیزا چیه یاد من میدی سارا...نمیگی بدآموزی داره واسم؟ بداموزی چیه این بامنطق تصمیم گرفتن نه با احساس 4
Fakur 9754 ارسال شده در 26 مهر، 2011 چرا داداشی؟نکنه دوستِ جان تویی نه عزیزم. راستش یه خاطراتی برام تداعی معانی شد که نمیتونم بگم. در هر حال موضوع قشنگی بود. مرسی 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 26 مهر، 2011 مینوشتی کدوم مریم...حالا شاید یه مریمی این وسط بخودش بگیره مریم ترو لاو مشخص 4
sweetest 4756 ارسال شده در 26 مهر، 2011 این نشون میده پسرا وقتی میخوان از احساسشون برای عشقشون بگن نباید این و اونو مثال بزنن ..... . . همچنین دخترا اگه دختره به پسره میگفت من مثل sarah خوش اندام و قشنگ نیستم و زیادم دست پختم خوب نیست ولی خیلی خیلی دوست دارم ناخودآگاه ذهن پسر رو درگیر میکرد ..... 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 این نشون میده پسرا وقتی میخوان از احساسشون برای عشقشون بگن نباید این و اونو مثال بزنن ...... . همچنین دخترا اگه دختره به پسره میگفت من مثل sarah خوش اندام و قشنگ نیستم و زیادم دست پختم خوب نیست ولی خیلی خیلی دوست دارم ناخودآگاه ذهن پسر رو درگیر میکرد ..... خب عزیزم چه اشکالی داره همون اول راستشو گفته نخواسته کار به جاهای باریک بکشه راستگویی بزرگترین عشقه سارا-افشار علیها سلام 3
sweetest 4756 ارسال شده در 26 مهر، 2011 خب عزیزم چه اشکالی داره همون اول راستشو گفته نخواسته کار به جاهای باریک بکشه راستگویی بزرگترین عشقه سارا-افشار علیها سلام درسته که راستگویی بزرگترین عشقه ولی هر حرف راستی رو هم نباید زد اونم تو اینجور مواقع .............. کلا با مقایسه و مثال و.......... مخالفم 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 درسته که راستگویی بزرگترین عشقه ولی هر حرف راستی رو هم نباید زداونم تو اینجور مواقع .............. کلا با مقایسه و مثال و.......... مخالفم چشم 3
ارسال های توصیه شده