سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اون مربوط به انجمن حمایت زنان میشه چیزی که واضحه مظلوم واقع شدن پسراست:jawdrop: با اون تعجبی که از حرف خودت نشون دادی، معلومه چقدر حرف خودتو تایید می کنی...پسر و مظلومیت دو واژه کاملا غریب هستند با هم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از سارای عزیز :girl_blush2: باید بگم که این میتونه یه تست هم باشه. دختره میخواد ببینه چه قدر مورد علاقه است. میخواد ببینه آیا این پسر به جان معرفیش میکنه یا میگه نه و تو مال منی و از این حرفا! 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از سارای عزیز :girl_blush2:باید بگم که این میتونه یه تست هم باشه. دختره میخواد ببینه چه قدر مورد علاقه است. میخواد ببینه آیا این پسر به جان معرفیش میکنه یا میگه نه و تو مال منی و از این حرفا! بابا تو دیگه کی هستی همه ادما دنبال یه کسی هستن تا پله اش کنن و ازش برن بالا امتحان چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بابا تو دیگه کی هستیهمه ادما دنبال یه کسی هستن تا پله اش کنن و ازش برن بالا امتحان چیه؟ این جور امتحانا نشون میده کی چه قدر یکی رو میخواد دیگه البته اگر دنبال کسی باشیم که مارو دوست داره 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ سارا جان این چیه گذاشتی اینجا دلمونو ریش ریش کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ این جور امتحانا نشون میده کی چه قدر یکی رو میخواد دیگه البته اگر دنبال کسی باشیم که مارو دوست داره هاااااا حالا شد قضیه دی شیخ همی گشت گرد شهر و ....... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ سارا جان این چیه گذاشتی اینجا دلمونو ریش ریش کردی؟ چرا داداشی؟ نکنه دوستِ جان تویی 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ این چیزا چیه یاد من میدی سارا...نمیگی بدآموزی داره واسم؟ بداموزی چیه این بامنطق تصمیم گرفتن نه با احساس 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ چرا داداشی؟نکنه دوستِ جان تویی نه عزیزم. راستش یه خاطراتی برام تداعی معانی شد که نمیتونم بگم. در هر حال موضوع قشنگی بود. مرسی 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ عزیز سره کارت گذاشته... میدونم سرکار رفتم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ مینوشتی کدوم مریم...حالا شاید یه مریمی این وسط بخودش بگیره مریم ترو لاو مشخص 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ دنیارو باش... میبینی تورو خدا 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ این نشون میده پسرا وقتی میخوان از احساسشون برای عشقشون بگن نباید این و اونو مثال بزنن ..... . . همچنین دخترا اگه دختره به پسره میگفت من مثل sarah خوش اندام و قشنگ نیستم و زیادم دست پختم خوب نیست ولی خیلی خیلی دوست دارم ناخودآگاه ذهن پسر رو درگیر میکرد ..... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ این نشون میده پسرا وقتی میخوان از احساسشون برای عشقشون بگن نباید این و اونو مثال بزنن ...... . همچنین دخترا اگه دختره به پسره میگفت من مثل sarah خوش اندام و قشنگ نیستم و زیادم دست پختم خوب نیست ولی خیلی خیلی دوست دارم ناخودآگاه ذهن پسر رو درگیر میکرد ..... خب عزیزم چه اشکالی داره همون اول راستشو گفته نخواسته کار به جاهای باریک بکشه راستگویی بزرگترین عشقه سارا-افشار علیها سلام 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ خب عزیزم چه اشکالی داره همون اول راستشو گفته نخواسته کار به جاهای باریک بکشه راستگویی بزرگترین عشقه سارا-افشار علیها سلام درسته که راستگویی بزرگترین عشقه ولی هر حرف راستی رو هم نباید زد اونم تو اینجور مواقع .............. کلا با مقایسه و مثال و.......... مخالفم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ درسته که راستگویی بزرگترین عشقه ولی هر حرف راستی رو هم نباید زداونم تو اینجور مواقع .............. کلا با مقایسه و مثال و.......... مخالفم چشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده