رفتن به مطلب

آیا با اعدام قاتل داداشی موافقید؟

آیا قاتل داداشی باید اعدام بشه؟  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا قاتل داداشی باید اعدام بشه؟

• 35
    • 17
    • 7

ارسال های توصیه شده

دوست من موقع رانندگی همش با مردم درگیر میشه و بوق میزنه و بد و بیراه میگه دلیلشم اینه که چرا طرف پیچید جلوم... چرا به آیینش توجه نکرد... چرا وسط خیابون مسافر سوار کرد و ازینجور حرفا...

بهش میگم درگیر شدنت با مردم چه فاییده ای داره؟ مگه میتونی رانندگی همه ی شهرو درست کنی؟ میخوای با چند تاشون درگیر بشی؟ همه اینجوری شدن...

وقتی تعداد افرادی که عاقبت کارشون براشون اهمیتی نداشته باشه خیلی خیلی زیاد میشه دیگه امکان پاکسازی وجود نداره. باید به فکر اصلاح ریشه ای بود...

--------------

با سوالتم اصلا موافق نیستم. مثل آخوندا سوال میکنی وقتی میخوان صورت مسئله رو پاک کنن...

قرار گرفتن تو اون شرایط باعث میشه بیشتر احساسی فکر کنی تا عقلی...

خب این جزء خلقیات ایرانیاست و نبود شخصیت بالغی صحیح ، خصوصیتیه که اکثر ایرانیا دارن.

همه یا از دید شخصیت ولدینی به قضیه ای نگاه میکنن و سعی میکنن همه چیز به نفع اونا باشه یا از دید شخصیت کودکی که انتظار دارن دیگران برای اونا دل بسوزونن.

رانندگی ایرانیا هم چیزی مثل اینه و با آدم کشی تفاوت زیادی داره.

چاقو کشی آداب و فوت و فن داره!

کسی که چاقو میکشه میدونه به کجا بزنه که طرف نمیره یا خون زیادی ازش نره!

ولی کسی که روح الله داداشی رو کشت اولین ضربه رو به شاهرگ وارد کرد!

ضربه ای که به شاهرگ بخوره مثل شیر آب ازش خون میپاشه بیرون و طبیعتا شک زیادی وارد میکنه به زننده ی ضربه!

ولی اون قمه کش ، در کمال راحتی دومین ضربه رو هم اینبار به قلب وارد کرد!! ینی 100% قصد کشتن داشته!! جالب اینجاست که سوییچ ماشین رو هم برداشته که مقتول رو به بیمارستان نرسونن! وجود چنین آدمی در نظر من برای اجتماع خطرناکه!

در رابطه با سوالم ، این اتفاق ممکنه برای هر کسی پیش بیاد.

کسی که در کمال بی رحمی آدم میکشه با کسی که از روی هیجان این کار رو میکنه تا حدود زیادی قابل تشخیصه!

کسی که اسید پاشی میکنه ، با برنامه ریزی قبلی انجامش میده!

میدونه قراره چه بلایی سر خودش و طرف مقابلش بیاد!

پس دلیلی وجود نداره که بخوایم در برابر همچین شخصی ، با رحم برخورد کنیم!

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 122
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهتره اعدام بشه یه بچه که هنوز 18 سالشم نشده یه بار به جرم سرقت مسلحانه دستگیر شده بار دوم به جرم قتل چه فایده ای برای جامعه داره

این دفعه ببخشنش دفعه بعد همه چی رو به بازی میگیره

یه لحظه خودتونو جای خانواده مرحوم داداشی بزارید

ببینید چه زجری دارن میکشن

از دور قضاوت کردن خیلی راحته باید داخل گود باشیم که درک کنیم

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب این جزء خلقیات ایرانیاست و نبود شخصیت بالغی صحیح ، خصوصیتیه که اکثر ایرانیا دارن.

همه یا از دید شخصیت ولدینی به قضیه ای نگاه میکنن و سعی میکنن همه چیز به نفع اونا باشه یا از دید شخصیت کودکی که انتظار دارن دیگران برای اونا دل بسوزونن.

رانندگی ایرانیا هم چیزی مثل اینه و با آدم کشی تفاوت زیادی داره.

چاقو کشی آداب و فوت و فن داره!

کسی که چاقو میکشه میدونه به کجا بزنه که طرف نمیره یا خون زیادی ازش نره!

ولی کسی که روح الله داداشی رو کشت اولین ضربه رو به شاهرگ وارد کرد!

ضربه ای که به شاهرگ بخوره مثل شیر آب ازش خون میپاشه بیرون و طبیعتا شک زیادی وارد میکنه به زننده ی ضربه!

ولی اون قمه کش ، در کمال راحتی دومین ضربه رو هم اینبار به قلب وارد کرد!! ینی 100% قصد کشتن داشته!! جالب اینجاست که سوییچ ماشین رو هم برداشته که مقتول رو به بیمارستان نرسونن! وجود چنین آدمی در نظر من برای اجتماع خطرناکه!

در رابطه با سوالم ، این اتفاق ممکنه برای هر کسی پیش بیاد.

کسی که در کمال بی رحمی آدم میکشه با کسی که از روی هیجان این کار رو میکنه تا حدود زیادی قابل تشخیصه!

کسی که اسید پاشی میکنه ، با برنامه ریزی قبلی انجامش میده!

میدونه قراره چه بلایی سر خودش و طرف مقابلش بیاد!

پس دلیلی وجود نداره که بخوایم در برابر همچین شخصی ، با رحم برخورد کنیم!

پس نظر شما این بوده که با قصد و نقشه قبلی این کارو انجام داده نه از روی دعوا و جنون آنی...

که خود من با اعدام اینجور افراد موافقم

ولی خب اینم در نظر داشه باشین که برخورد آیینه داداشی و عذرخواهی نکردنش باعث شروع دعوا بوده که نقشه کشیدن برا همچین برخوردی کار راحتی نیست...

و اینکه اگه قصد قاتل نرسیدن داداشی به بیمارستان بود باید همه ی ماشینای خیابونو میدزدید!

• Like 4
لینک به دیدگاه

من موافق اعدام هستم

چرا یه نوجون باید با خودش چاقو حمل کنه

چرا باید دقیقا به شاهرگ بزنه پس معلومه از قبل اطلاع از نقاط پر خطر بدن داشته نقاطی که باعث مرگ میشه

چرا باید چاقوی دوم رو بزنه

آیا یه حرف اینقدر ارزش داره که دنبال طرف راه بیافتی تا یه جای خلوت بعد سه نفری بهش حمله کنند

اگر الان هم این شخص بخشیده بشه آینده خوبی نداره چون مسلما ترس و واهمه اش از چاقو زدن ریخته و همچنین با خودش فکر میکنه چطور دفعه قبل بخشیده شدم ایندفعه هم بخشیده میشم

این فرد انسان لایقی برای جامعه نخواهد شد

فقط یک آن خودتون رو جای مادر یا پدر مرحوم داداشی بذارید پسری رو که با هزار امید و آرزو بزرگ کردن تو اوج جوونی وقتی هنوز تو کت و شلوار دامادی ندیدنش تو کفن میبیننش .....

جای مادری که داغ فرزند رو دیده ......

ولكم في القصاص حياة يا اولي الالباب سوره بقره آیه ۱۷9

ای خردمندان ، در قصاص ، حیات و زندگی میباشد.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من با اعدامش موافقم، آخه یه بچه ای که هنوز 18 سالش هم نشده چرا باید با خودش چاقو داشته باشه!!!!

هر چند مشکل از خانواده ش بوده اگه پدر و مادرش درست کنترلش می کردن هیچ وقت اینطوری بار نمی

اومد...

• Like 6
لینک به دیدگاه

چیزی که خیلی جای سوال داره سرعت صدور حکم اعدامه !

دوست نزدیک من تو جاده کرج بخاطر 150 هزار تومن کشته شد. با اینکه قاتلش بارها تو دادگاه اعتراف کرد که به چه طرز فجیعی با همکاری پدرش اونو کشتن و بارها این داغو به دل مادرش و دوستاش تازه کرد ولی دادگاهش بیشتر از دو سال طول کشید و خانوادش مورد انواع آزار و اذیت قرار گرفتن تا بالاخره قصد و نقشه قاتل برای قاضی اثبات شد تا خدای نکرده حکم اشتباه نده!

و حالا کمتر از چند روز به همه ثابت شده که این قتل با قصد و نقشه قبلی بوده....

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا یه نوجون باید با خودش چاقو حمل کنه

آخه یه بچه ای که هنوز 18 سالش هم نشده چرا باید با خودش چاقو داشته باشه!!!!

خب این سوالو باید از جامعه پرسید ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
چیزی که خیلی جای سوال داره سرعت صدور حکم اعدامه !

دوست نزدیک من تو جاده کرج بخاطر 150 هزار تومن کشته شد. با اینکه قاتلش بارها تو دادگاه اعتراف کرد که به چه طرز فجیعی با همکاری پدرش اونو کشتن و بارها این داغو به دل مادرش و دوستاش تازه کرد ولی دادگاهش بیشتر از دو سال طول کشید و خانوادش مورد انواع آزار و اذیت قرار گرفتن تا بالاخره قصد و نقشه قاتل برای قاضی اثبات شد تا خدای نکرده حکم اشتباه نده!

و حالا کمتر از چند روز به همه ثابت شده که این قتل با قصد و نقشه قبلی بوده....

به نظر من با نقشه نبوده بلکه یه حماقت بوده

چون داداشی یه فرد شناخته شده تو جامعه هستش مردم از دستگاه قضایی انتظار دارن زودتر اقدام کنن

مثل قاتل میدون کاج

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته داداشی عزیز پدر و مادرش رو قبل از مرگش از دست داده بود.

چهلم پدرش هم چند روز قبل از مرگش بود.(اگه اشتباه نکنم)

در ضمن شروع کننده قاتل بوده و آینه ی اونها به آینه ماشین داداشی برخورد کرده.

ایشون گفته که از ترس با جاقو زده!!!!!

اگه اینطور بود می تونست با یه معذرت خواهی همه چیرو تموم کنه نه اینکه کار رو به اینجا بکشونه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

در ضمن شروع کننده قاتل بوده و آینه ی اونها به آینه ماشین داداشی برخورد کرده.

ینی آیینه اونا به ماشین داداشی خورده و اعتراض داداشی باعث درگیری شده؟

بازم فرقی نداره. منظور من اینه که تو یه دعوای فیزیکی دو طرف مقصر هستن.

و اینکه قاضی نمیتونه به این سرعت متوجه نیت قبلی قاتل بشه...

لینک به دیدگاه

الان دیگه کار از کار گذشته و اتفاقی که نباید می افتاد،افتاده.

درشرایط فعلی تنها می تونیم ابراز همدردی بکنیم و بس.

ولی برای اینکه جلوی اینکار ها رو بگیریم اول باید کسایی که در راس هستند اقدام کنند ما فقط می تونیم در همین جاها پیشنهاداتی رو بدیم در جاهای دیگه اجازه چنین کاری رو نمی دهند.

ولی اگه بخواهیم می تونیم با آگاه کردن جوون ها و هم سن و سالهای محله خودمون از این کار ها تا حدودی جلوگیری کنیم.

البته نه با روش و راه های این نماینده گان الهی در زمین بلکه به دستگیری(اسیر کردن نه) فکری و دوستی.

• Like 2
لینک به دیدگاه

این حرف هم کاملا درسته....

تو کشور ما هیچ امکاناتی رو برای جوان ها فراهم نمیکنن ؛ سرشون رو فقط با کنکور گرم کردن....کسی هم که دانشگاه قبول نشه ، انگار که دنیا براش تموم شده ؛ واقعا هم حق داره چون راه دیگه ای نداره، یه جوان یا نوجوان چطور باید اوقات فراغتش رو پر کنه! وقتی هیچ چیزی براش فراهم نباشه مسلما سر از خیابان ها در میاره ....

ولی اینکه چرا باید اینقدر زود حکم اعدامش بیاد هم جای سوال داره....

حالا برای امیر قرایی هم که یه نفر کشته بود حکم اعدام صادر کردن؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

منظورم نیت قبلی فرد نبوده.

من فقط حرفهایی که تو چند روزه گفته شده را براتون گفتم و اینکه داداشی قصد درگیری نداشته و حتی وقتی که جلوی ماشینش رو گرفتن باز برای دعوا پیاده نشده.

چون هیچ عکس العملی از خود بروز نداده.

اگه یکی بخواد به صورت آدم ضربه ای بزنه (با هرچی) اولین عکس العمل طبیعی بدن اینه که دستش رو بگیره جلوی صورتش.

مگه اینکه یکی از پشت به آدم ضربه بزنه یا اینکه آدم رو غافلگیر کنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم اعدام برای بعضی از افراد نیازه.

وارد اردوگاه کار هم که بشه میزنه 4 نفر دیگه رو ناکار میکنه!

کسی که قمه میزنه ، سوییچ ماشین طرف رو برمیداره و در عین بیخیالی در میره به نظر نمیرسه امیدی به برگشتش به عنوان یه آدم سالم به اجتماع وجود داشته باشه.

کسی که چاقو کشی میکنه ، اسید پاشی میکنه و تنها دلیلش جواب رد یه دختر هست ، 100% با اطلاع قبلی از عاقبت کارش اقدام به انجام این کار میکنه . پس با این حساب اگه باز هم شرایطش پیش میاد دست به همچین کاری میزنه! حتی در اردوگاه کار و زندان و . . .!

اولین کار اینه که جامعه از وجود این نوع افراد پاک بشه و بعد از اون ، شروع به بازسازی و ترمیم محیط کنیم.

یه سوال : فرض کنید روح الله داداشی ، برادر شما بود و اینطوری کشته میشد! راضی میشدین بره اردوگاه کار ، کار کنه!؟

من که راضی نمیشدم.

خوب دیگه... اینها اختلاف نظر ها هستند... بنده بر عکس شما با اعدام مخالفم...

در اردوگاه کار اجباری کسی توان و قدرت این رو نداره که بزنه کسی رو ناکار کنه... اگر هم بکنه زیاد اهمیتی نداره... از اونجا هم بیرون نمیاد که بخواد کاری ازش سر بزنه... اونجا که رفت دیگه بیرون نمیاد...

ما هیچوقت نمیتونیم جامعه رو پاکسازی کنیم دوست عزیز...

مگر اینکه اینقدر سطح فرهنگی بالا بره و اینقدر مردم از نظر اقتصادی در وضعیت خوبی باشند که دیگه کسی دست به چنین کاری نزنه و اونوقت فقط با بیماران روانی رو به رو باشیم... که اینها همه خواب و خیالی بیش نیست...

مهم نیست فردی که در اون حالت هست و چنین شکی بهش وارد شده چی فکر میکنه عزیز من... اگر قرار بود که جامعه رو براساس نظر افرادی که در چنین شرایطی هستند اداره میکردیم که وضعمون خیلی از این بدتر میشد...

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه کشتن یه انسان جزاش اعدام هست الان باید خیلی ها رو اعدامشون میکردند. این بچه از ترسش اینکارو کرده. منم ببینم یه آدم گنده داره میاد طرفم همین کار رو میکنم. داداشی اونا رو دنبالشون کرده و تو چراغ قرمز گرفته تا بزنه. ترسی که تو این زمان به اون بچه دست داده باعث شده همون کار رو انجام بده. من با اعدامش مخالفم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من با خدا و اسلام و اینا کار ندارم ... اما به این معتقدم که مرگ یک انسان دست ما نیست که بخوایم به خاطر یه اشتباه هرچند بزرگ جونشو ازش بگیریم ... خب میتونیم از یه راه دیگه اونو تنبیه کنیم مثلا همین اردوگاه کار که سامان گفت یا حتی حبس ابد ... اعدام کردن مجرما درست نیست به نظرم ...

لینک به دیدگاه

من از این اتفاق واقعا متاسف شدم.

ولی یه اتفاق جدید هم تو محله ما افتاده که جالبه.

دو تا از بچه محل های ما چند وقتی بود میرفتن باشگاه زیبائی اندام. همیشه هم یه پیرهن بسیار آستین کوتاه میپوشیدند و دم تیر چراغ برق هیکلشونو به این و اون نشون میدادند.

از همون موقعی که یه بچه 17 ساله زد و سالار اینا رو مرحوم کرد , هر دو تاشونم لباس مرتب میپوشند و یکیشونم که باشگاه رو ول کرده و داره میره سر کار. اون یکی هم فک کنم همین امروز فردا بره و کار کنه.

حالا اگه اون پسره رو هم حبس ابد بهش بدن , جوونای هم سن و سالش حساب کار دستشون میاد و یه چیزایی میفهمند. اما اگه اعدام بشه فایده نداره . چون خیلی از این بچه ها از دنیا سیر شدن و اعدامم دوست دارن تا بقول خودشون راحت بشن. اما اگه بدونن که باید بمونن و تا آخر عمر زجر بکشن , این حسّ سازنده تره.َ

لینک به دیدگاه
من با خدا و اسلام و اینا کار ندارم ... اما به این معتقدم که مرگ یک انسان دست ما نیست که بخوایم به خاطر یه اشتباه هرچند بزرگ جونشو ازش بگیریم ... خب میتونیم از یه راه دیگه اونو تنبیه کنیم مثلا همین اردوگاه کار که سامان گفت یا حتی حبس ابد ... اعدام کردن مجرما درست نیست به نظرم ...

اردو کار؟

مگه شرایطش هست؟

لینک به دیدگاه
من فکر میکنم اعدام برای بعضی از افراد نیازه.

وارد اردوگاه کار هم که بشه میزنه 4 نفر دیگه رو ناکار میکنه!

کسی که قمه میزنه ، سوییچ ماشین طرف رو برمیداره و در عین بیخیالی در میره به نظر نمیرسه امیدی به برگشتش به عنوان یه آدم سالم به اجتماع وجود داشته باشه.

کسی که چاقو کشی میکنه ، اسید پاشی میکنه و تنها دلیلش جواب رد یه دختر هست ، 100% با اطلاع قبلی از عاقبت کارش اقدام به انجام این کار میکنه . پس با این حساب اگه باز هم شرایطش پیش میاد دست به همچین کاری میزنه! حتی در اردوگاه کار و زندان و . . .!

اولین کار اینه که جامعه از وجود این نوع افراد پاک بشه و بعد از اون ، شروع به بازسازی و ترمیم محیط کنیم.

یه سوال : فرض کنید روح الله داداشی ، برادر شما بود و اینطوری کشته میشد! راضی میشدین بره اردوگاه کار ، کار کنه!؟

من که راضی نمیشدم.

تو این جور مواقع کسی که کشته میشه بیشتر مقصر هست تا کسی که میکشه. قهرمان شدن باید با پهلوانی هم یه رابطه ای داشته باشه تا اینجور اتفاقات کمتر پیش بیاد.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...