partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ منم asp.net به زبان c# بلدم ... ولی در حد مبتدی ... راسنی جاوا این ترم میخونم ... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ منم asp.net به زبان c# بلدم ... ولی در حد مبتدی ... راسنی جاوا این ترم میخونم ... زهراییییییی به ما هم جاوا یاد میدی؟ منم دوست دارم یاد بگیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ با سلامممنون میشم پی دی افش رو بذارید/// مرسی راستش سرعتم خیلی کمه ببینم چکار میکنم لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ با سلامممنون میشم پی دی افش رو بذارید/// مرسی گلنار جان سرچ بزنی اموزش c# هاشمیان برات میاد . لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ زهرایییییییبه ما هم جاوا یاد میدی؟ منم دوست دارم یاد بگیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا وایسا خودم شروع کنم ... لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ گلنار جان سرچ بزنی اموزش c# هاشمیان برات میاد . مرسی... درحال یادگیری سی شارپ هستم..و سعی میکنم از رفرنس انگلیسی شروع کنم من اگه چیز مفیدی پیداکردم میذارم... پاینده باشید 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی...درحال یادگیری سی شارپ هستم..و سعی میکنم از رفرنس انگلیسی شروع کنم من اگه چیز مفیدی پیداکردم میذارم... پاینده باشید اگر داری شروع میکنی فارسی بخونی بهتره . ولی میتوانی از اینجا تقریبا همه ی رفرنسای c#2010 که تو نت هست رو دانلود کنی . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه حجمش برای دانلود زیاد بود ،اونایی که میخوای رو بگو برات بذارم . موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان....... کسی قصد داره شروع کنه یا نه؟ من خودم شروع میکنم:w16: 1 برنامه واسه انبار.1 کاریه که خیلی پرکاربرده.البته بیشتر تحت ویندوز استفاده میشه. اگه کسی دوست داشت بنویسه .همینجا هم رفع اشکال باشه خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان.......کسی قصد داره شروع کنه یا نه؟ من خودم شروع میکنم:w16: 1 برنامه واسه انبار.1 کاریه که خیلی پرکاربرده.البته بیشتر تحت ویندوز استفاده میشه. اگه کسی دوست داشت بنویسه .همینجا هم رفع اشکال باشه خوبه؟ فکر کنم یه تاپیک پرسش و پاسخ برای asp بزنی بهتره باشه . یه تاپیکم برای نکاتی که جوابش رو پیدا کردیم به قول پرتو 1001 نکته asp.net . اینجا جاش خوب نیس . من یه پروجه دارم . اینو وقت نمیکنم بنویشم . ولی برای رفع اشکال و کمک و یادگیری هستم . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده