شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ مثل همیشه هــمه چی داری و هــیچی نداری ... ! 5 لینک به دیدگاه
mikrobe-sorati 217 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ گاهي دو نفر بايد از هم فاصله بگيرند تا بفهمند چقدر نيازمند برگشتن به يكديگرند .. 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا از روزگار دلم گرفته ... از زمانه دلتنگم ... 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت هر كسي غصه ي اينكه چه ميكرد نداشت چشمه ي سادگي از لطف زمين مي جوشيد خودمانيم زمين اين همه نامرد نداشت... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ پاشو بیا کمی بغلم کن ببوس، تا باور کنم حضور تو این دفعه خواب نیست..... 4 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ مردونه تمومش کن من طاقتشو دارم هر بار ترحم بود این بار نمیذارم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ عاشقم عاشق آن « میم » که می آید آخر "عزیز" و مرا می کند مالِ تو....... 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه دوستامو شب های خوابگاه یه ذره شده 4 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ مرا چه شده است که این روزها فراموش میکنم قاه قاه بخندم!یادم میرود بدوم بپرم شیطنت کنم!من...بانوی بالنده این روزها که کمی و فقط کمی بزرگ شده ام باید متین باشم...وقار رفتارم را حفظ کنم و خودم را از یاد ببرم!من بانوی بالنده این روزها دارم کودکانه هایم را از یاد می برم! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ دلتنگم .............. همین .... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ [h=5]♥ مخصوص دهه شصتی ها ♥ : ما ماهواره نداشتیم ما را رستوران نمی بردند که بدانیم جوجه کباب چه شکلی است ما خیلی قانع بودیم به خدا صحنه دارترین تصاویر عمرمان عکس خانم های مینی ژوب پوشیده بود توی مجله های قدیمی... ... یا زنانی که موهایشان باز بود توی کتاب های آموزش a.b.c.d زنهای فیلمهای تلوزیون ما توی خواب هم روسری سرشان می کردند حتی توی کتابهای علوممان هم با حجاب بودند ما فکر می کردیم بابا مامان هایمان ما را با دعا کردن به دنیا آورده اند عاشق که می شدیم رویا می بافتیم موبایل نداشتیم که اس ام اس بدهیم ما خودمان خودمان را شناختیم بدنمان را جنسیتمان را یواشکی و در گوشی آموختیم هیچکس یادمان نداد و حالا گیر افتاده ایم بین دو نسل نسلی که عشق و حال هایشان را توی شهر نوها و کاباره های لاله زار کرده بودند و نسلی که دارد با فارسی وان و من و تو و ایکس باکس و فیس بوک بزرگ می شوند و هیچکدامشان مارا نمی شناسند و نمی فهمند [/h] 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ بی ر حمی بزرگی است که روزگار اجازه دوست داشتن و خواستن کسی یا چیزی را به ما می دهد اما اجازه داشتنش را نه...! 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ مگر قلب من بت بود..!!! که خدا تو را … برای شکستنش فرستاد….؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ گاهے دلمـ از ـهر چه آدمـ است مے گيرد...! گاهے دلمـ دو كلمه حرف مهربانانه مےخواهد...! نه به شكل ِ دوستت دارم و يا نه بــ ِ شكل ِ بے تو مے ميرمـــ...! ساده شايد ، مثل دلتنگ نباش... فردا روز ديگر ے ست ! 5 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ دلم واسه هیچکی به اندازه ی خودم تنگ نیست . خیلی وقته خودمو گم کردم . 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ دل تنگ من خونه قدیمیمون و می خواد تا بره توی حیاط بزرگ و با صفاش و وقتی داره برف میاد به تماشای ستاره های برفی سر به آسمون ببره. 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ منو جدا كنيد منو از منم جدا كنيد ازدنيا جدا كنيد نو انديشان منو جدا كن لطفا يه دنيا ديگه برام بساز ميتوني؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ پشت این خنده های تلخ و زورکیم یه دنیا اشکه ... دست و پامو بازکن خدا ... همین حالا از قفس ازادم کن ... میخوام دوستمو ببینم خواسته ی زیادیه ؟ ارزومو مقایسه کن با ارزوهای بقیه آرزوی بزرگیه؟ بزا برم ... کاری کن ... دارم آب میشم ببین . . . 2 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ کاش می شد رفت . افتادم تو جمع اردکا کاری هم نمی تونم بکنم . به جز صبر ...... تا دیروز فک می کردم که من یه جوجه اردک زشتم ولی امروز فهمیدم که من یه قویم که تو جمع اینا جوجه اردک زشت به نظر می یام . خدایا من فقط تو رو دارم نجاتم بده از شرشون عمری با هاشون ساختم ولی الان دیگه تحملشونو ندارم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده