*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ خاطرات خیلی عجیبند گاهی اوقات می خندیم به روزهای که گریه می کردیم گاهی گریه می کنیم به یاد روزهایی که می خندیدیم......! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ معذرت خواهی ؛ همیشه به این معنی نیست که تو اشتباه کردی .... بلکه گاهی اوقات یعنی اینکه : اون رابطه بیشتر از شکستن غرورت می ارزه ... !!! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ " تو " تُفی هستی که من انداختمش رو زمین ، حالا هر کی میخواد جمعت کنه ، نوش ِ جونش ..... 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقت ها چه راحت با احساسات بقیه بازی می کنیم 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ چه اشتباه بزرگیست تلخ کرن زندگیمان برای کسی که در دوری ما شیرین ترین لحظاتش رو سپری میکند... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ نه اینکه حرفی برای گفتن نباشد ، هســـت ! حـــرف هست ، عشـــ ـــق هست ، بغــــض هست ، درد هست ! اما . . . ... ... چه بگــــــویــــم ؟ وقتــــــــی ، نه در آرزوهایت حــرفی از رویای با مــــــ ـــن بودن است نه در روزهایت تلاش ِ داشتن ِ همیشگی ِ مـــ ـــن . . .! گمان مبـــــــر . . . همیشه حوالی خواب های تــــ ـــو بیدارم ! گمان مبـــــــر . . . که همیشه عاشقانه می نویسم و می خوانمت عشق .. به زخم که برسد ، سکـــوت می شود زخم که عمیق شود ، بیداری ِ دل ، درد دارد . . . مــــ ـــن ، در این بغض های هر لحظه ، در این دلتنگی های مـــــدام ، در این آشفتگی های دقایقــــــم ، دارم سکوت می شوم .. !!! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ چرا حالا که باید حرفی نمیزنی که بیا بریم بیرون ........ میخوام برم بیرون با عزیزم ولی خودش باید بگه چون من بگم ممکنه نریم ضایع بشم ... تحملشو ندارم 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ دل تنگم هیچی نمی خواد ... دل تنگم حرفی برای گفتن نداره ... دل که تنگ شد مگه دل و دماغ میمونه برای گفتن ؟ برای رفتن ؟ برای موندن ؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دلم گرفته.....خسته شده...... دنبال یه دست واسه گرفتن میگرده 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دل منم تنگه ولی دیگه دنبال دستی برا گرفتن نیست... چون دلم شکسته... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ روزگار لعنتی هر سازی زدی رقصیدمبی انصاف.. یکبار هم تو به ساز من برقصببین دلم چه ...شوری... میزند 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ کاش دنیا یکبار هم که شده بازیش را به ما می باخت مگر چه لذتی دارد این بردهای تکراری برایش؟!... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا .... اندکی نفهمی عطا کن ؛ که راحت زندگی کنیم .... مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمون نیاوردیم ... !!! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ لطفاً کسی به خوابم نیاید ! امشب را تا صبح به کابوسهایم قول داده ام ... !!! 5 لینک به دیدگاه
Elhaam 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ آدمها تو را نميفهمند… تنها ترجمه ات ميكنند… آن هم به زبان خودشان! 6 لینک به دیدگاه
Elhaam 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ تمام شدیم تو همرنگ خزان شدی ومن همرنگ ظلمت شب آری تمام شدیم از جان من برفت نفسی و از وجود تو پایان یافت هوسی 4 لینک به دیدگاه
Elhaam 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ من خیلی وقته کارت قرمزمو گرفتم فقط دارم آروم آروم زمین و ترک میکنم, واسه وقت کُشی 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چنگیز می شوم که سلاخی کنم تمام دیروزهای قشنگم را که بتازم بر تمام قاصدکهای مهاجری که از تو خبر می آورند … امروز با همه ی دنیا قهرم اما تو صدایم کن برمی گردم . . . سادگی کودکانه ام را می بینی؟!!!!! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بی نقاب باش،گاهی فقط شبیه خودت …. همیــن 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یکی از سختـــــــ ترین کارای دنیا اینـه کـه برای دیگران توضیح بدی دقیقا ... چـه مرگتـــه...!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده