yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اگر جای دانه هایت را که روزی کاشته ای فراموش کردی ... باران به تو خواهد گفت کجا کاشته ای .. پس خیر را بکار بالای هر زمینی و زیر هر آسمانی و با هر کسی .. پس تو نمیدانی کجا آن را خواهی یافت و کی؟! زیبایی و نیکی را بکار اگرچه در غیر جایگاهش باشد ... که کار نیک ضایع نمیشود هر جا که کاشته شود ... پس چه زیبا است بخشش ... شادی کسی را ندزد و قلب کسی را نشکن ... خودتان را عادت دهید که روزهایتان احترام .. انسانیت .. نیکی .. زندگی باشد! اثر زیبا می ماند و اگر چه شخص به وجود آورنده آن نباشد 6 لینک به دیدگاه
rezvaneh24 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است . 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ درد من حصار برکه نیست.... درد من زیستن با ماهی انی ست.... ک فکر دریا ب ذهنشان خطور نکرده است.... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ گرچه اب رفته باز اید ب رود..... ماهی بیچاره اما مرده بود.... 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ کی میشه همه چی معلوم شه دلم خنک بشه...... 5 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ حرف دلم دلـــــم گرفتـــــــــــــــه ... مثـل هـــوای ِ ابــری ِ شهــری خامـــوش دلــــم تنـگ اسـت ... مثـل آسمـــــــــــــان ِ بــــــی ستــاره ی ِ شـبیِ زمستــــــانـی حــال ِ دلـــــــــــم خـــوب نیســت خدایا خستــه ام ...خستـــــه ... به مــن جـــایی بــــــــــــــــــــده آنجـا حـــــــــوالی ِ ابـــرها دیـوار به دیــوار ِ کلبـــه ی ِ ستــــاره ها آنجـا که همـــه جـا ، نـــــــــــــور است و نگــــار می خواهـم بخوابـــــم می خواهـــــــــــــــم در آغــــوش ِ گــــــــرم ات آرام گیــرم دلــــم گرفتــــه ... دلـــــم تنگــــــــــــــــــــ اسـت دلــــم پـــرواز می خواهـد لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی،در آرامش فراموش نکن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۶ دیشب داشتم شعرایی که دوستای گلم واسم فرستادنو میخوندم که یکیش تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی .... مولانا عالی:a030: 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۷ هر بار که دلتنگی ام را از بی تفاوتی تو مِنها میکنم جوابِ درستی به دست نمی آید ، بنظر ؛ شاید یک جمع و تفریق ساده باشد اما هر جور حساب میکنم این منم که تو را کم دارم... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۸ تو جان می خواهی اما عاشقان را مرگ کافی نیست ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ خدا از ما نگیرد نعمت آشفته حالی را ... لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ گاهی آدم باید خودشو برداره بره به جایی که هیچ کس رو نشناسه : ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده