yanāl 2221 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اگر جای دانه هایت را که روزی کاشته ای فراموش کردی ... باران به تو خواهد گفت کجا کاشته ای .. پس خیر را بکار بالای هر زمینی و زیر هر آسمانی و با هر کسی .. پس تو نمیدانی کجا آن را خواهی یافت و کی؟! زیبایی و نیکی را بکار اگرچه در غیر جایگاهش باشد ... که کار نیک ضایع نمیشود هر جا که کاشته شود ... پس چه زیبا است بخشش ... شادی کسی را ندزد و قلب کسی را نشکن ... خودتان را عادت دهید که روزهایتان احترام .. انسانیت .. نیکی .. زندگی باشد! اثر زیبا می ماند و اگر چه شخص به وجود آورنده آن نباشد 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 17 آبان، 2015 درد من حصار برکه نیست.... درد من زیستن با ماهی انی ست.... ک فکر دریا ب ذهنشان خطور نکرده است.... 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 18 آبان، 2015 گرچه اب رفته باز اید ب رود..... ماهی بیچاره اما مرده بود.... 6
Samira Naderi 386 ارسال شده در 6 دی، 2015 حرف دلم دلـــــم گرفتـــــــــــــــه ... مثـل هـــوای ِ ابــری ِ شهــری خامـــوش دلــــم تنـگ اسـت ... مثـل آسمـــــــــــــان ِ بــــــی ستــاره ی ِ شـبیِ زمستــــــانـی حــال ِ دلـــــــــــم خـــوب نیســت خدایا خستــه ام ...خستـــــه ... به مــن جـــایی بــــــــــــــــــــده آنجـا حـــــــــوالی ِ ابـــرها دیـوار به دیــوار ِ کلبـــه ی ِ ستــــاره ها آنجـا که همـــه جـا ، نـــــــــــــور است و نگــــار می خواهـم بخوابـــــم می خواهـــــــــــــــم در آغــــوش ِ گــــــــرم ات آرام گیــرم دلــــم گرفتــــه ... دلـــــم تنگــــــــــــــــــــ اسـت دلــــم پـــرواز می خواهـد
Samira Naderi 386 ارسال شده در 6 دی، 2015 پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی،در آرامش فراموش نکن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! 1
Paroshat 6378 ارسال شده در 2 بهمن، 2017 دیشب داشتم شعرایی که دوستای گلم واسم فرستادنو میخوندم که یکیش تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی .... مولانا عالی:a030: 1
Paroshat 6378 ارسال شده در 26 مهر، 2018 هر بار که دلتنگی ام را از بی تفاوتی تو مِنها میکنم جوابِ درستی به دست نمی آید ، بنظر ؛ شاید یک جمع و تفریق ساده باشد اما هر جور حساب میکنم این منم که تو را کم دارم...
onemone 49 ارسال شده در 17 آبان، 2019 گاهی آدم باید خودشو برداره بره به جایی که هیچ کس رو نشناسه : ) 2
ارسال های توصیه شده