Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یک دل سیر باران میخواهم....... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ این روزهایم پراز ابهام است..... 5 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ پر از شک و سوء ظنم واسه باور باورهای خودم یا برداشت های بقیه !!! ، دوست داشم یجوری مطمئن میشدم . حیف ؛ حیف که ... تلخ شد ، بگذریم . 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ من بیهوده سوختم.. درست مثل یک سیگارروشن وسط لبهای کسی که سیگاری نبود 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی وقته که بهش نگفتم «دوستت دارم» ... خیلی وقته ... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ چند روزه پراز بغضم.... نمیدونم چطور بگم از داخل داغون از بیرون تظاهر به شادی... 2روزه درددل همه رو گوش میکنم و ارومشون میکنم ولی خودم.... یکی میخواد همون حرفارو تو مغز خودم فروکنه... بااینکه اطرافم شاده....خودم دارم خودم عذاب میدم فقط... کاش دلیلش پیدا میکردم... 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ دلم میخواد زمان ب عقب برگرده و دوباره تمام سختی هارو بکشم ولی " تو " کنارم باشی .. 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دلم میخواد داد بکشم: لعنت به تو دنیای بیمعرفت! ازت متنفرم!!! 940326 22:17 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دلم چیزی میخواد اما نمیتونم براش مهیا کنم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ هر چه میخواهد دل تنگت ، ســــــــــــــاکت....... کسی درک نخواهد کـــرد....... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ خدایااا حال دوستم زود زود خوب شه. 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ خوشا صحبت دوستی که در کنارش نه مجبوری که اندیشه های خود را بسنجی و نه گفته ها را در ترازو نهی بلکه، بی خیال، هرچه می اندیشی برزبان می آوری و کاه و گندم را در کف او می نهی و بی گمان دانی که او آن کاه و گندم را غربال خواهد کرد: دانه شایسته را به کار خواهد گرفت و کاه را با نَفَس مهربانی به باد خواهد سپرد. دینا ماریا مولاک کرک 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ چقد بده آدم دلش یه چیزیو بخواد که میدونه نمیتونه صاحبش باشه..یا داشته باشدش... اما دله دیگه میخواد چیزی رو که میدونه نباید 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ دل آدمها مثل یك جزیره دور افتادست ،اینكه كی واسه اولین بار پا به جزیره میزاره مهم نیست مهم اون كسیه كه هیچوقت جزیره را ترك نكند لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ آهای سرنوشت… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سکار حق توست… سالهاست که مرا فیلم کرده ای… 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ راس میگن بعد هر خنده گریس کاش میتونستم داد بزنم گریم صداش دربیاد.... کاش بود یه نفر.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده