pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من کُشته مُرده اینجور تاپیک هام.... که همه بحث هایی توش مطرح میشه و مصداق واقعی گفتگوی آزاد و میزگرد نواندیشانه است. آرند که عابدی سخنور بر مجلس وعظ سايه گستر... از دفتر عشق نکته می راند وافسانۀ عاشقی همی خواند. اسی گم شدهای بر او گذر کرد وز گمشدۀ خودش خبر کرد زد بانگ که: " کيست حاضر امروز کز عشق نبوده خاطر افروز؟ نی محنت عشق ديده هرگز نی جور بتان کشيده هرگز؟ " برخاست ز جای نو اندیشی هرگز ز دلش نزاده دردی کان کس منم ای ستودۀ دهر کز عشق نبوده هرگزم بهر اسی گم شده را بخواند کای يار اينک اسی و تو، بيار افسار... پیش بیتا جان بود خونت مباح گر نباشد در میان عمامه ت سبیل! یا مرو با نادر ازرق پیرهن یا بکش بر خان و مان انگشت نیل دوستی با نواندیشان یا مکن یا طلب کن آواتاری در خورد پیل :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ همه خندیدنو رفتن اما هیچ کس از درون من نجست اسرار من... آخي... این دغل دوستان که میبینی.. مگسانند گرد عابدی... صحبتی دارم از اسی مجلس بازپرستوبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند. خلق گویند که عابدی سخن اسی نیوش سالخورده میی امروز به از صد پیرم کار هر بُز نیست بر کوه رفتن عابدی میخواهد و اسی کهن. :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): هي واي من :JC_thinking:کسی داستان رو تا آخر خوند؟ مگه غير از عابدي چيز ديگه ايم نوشته بود؟؟؟ یه تشابه اسمی ببین تا چه حد میتونه یه تاپیک رو ارزشمند کنه. :w00: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مگه غير از عابدي چيز ديگه ايم نوشته بود؟؟؟ خوشم میاد همه مبهوت اسم منن. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ عابدی بر فراز کوهستان برنامه ی امشب سینمای تهران و شهرستان ها! 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خوشم میاد همه مبهوت اسم منن. چون تو بهتريني :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه تو این پستای آخری خیلی به تاپیکم داره توهین میشه. کلی برا تایپش زحمت کشیدم. برید بیروووووووووووووووووووووووووووووووووووون...:w00: 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه تو این پستای آخری خیلی به تاپیکم داره توهین میشه. کلی برا تایپش زحمت کشیدم.برید بیروووووووووووووووووووووووووووووووووووون...:w00: همش تقصیر این جیمی نیوترونه ببین یه کوه رفته همه رو به جون هم انداخته کلا تاپیک رو عوض کرد این ادم حاشیه ساز 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خوشم میاد همه مبهوت اسم منن. میگم جیمی خودشیفتگی هم خیلی بده ها ........... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آخ نمیدونید چه حالی داد کوهنوردی. (من نمیذارم این تاپیک بره پائین ) 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آخ نمیدونید چه حالی داد کوهنوردی. (من نمیذارم این تاپیک بره پائین ) بسیار از این تشابه اسمی خوشت اومده انگار! ولی داستانش هم حوب بودا..! 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بسیار از این تشابه اسمی خوشت اومده انگار! ولی داستانش هم حوب بودا..! تنها کسی که داستانو خوند!!!گویا 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آخه ابولفضل چرا تشکر میزنی منو یاد این تاپیک میندازی مجبورم میکنی آپش کنم؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آخه ابولفضل چرا تشکر میزنی منو یاد این تاپیک میندازی مجبورم میکنی آپش کنم؟ :icon_pf (34): اورست هم رفته بودی الان برگشته بودیا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده