رفتن به مطلب

هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟

Bernabeo

هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

دوست عزیز شما چطور میخواید بدونید فلان اقدامات در ازای چی به دست اومده ؟

چنین چیزی امکان پذیر نیست...

بنده هم در این مورد نظری ندادم... و فکر نمیکنم منبعی رو هم پیدا کنید که بخواد در این مورد نظری داشته باشه و به قول خودتون بی طرف هم باشه...

بله متاسفانه به خاطر عدم مطالعه یه منبع بی طرف من هیچ وقت به خودم اجازه اظهار نظر ندادم

من در مورد مواردی صحبت کردم که به علم اقتصاد ربط داشت... اگر بحث ها رو دوباره بخونید متوجه میشید... برای مثال در مورد ساختار زیر بنایی کشور و مقایسه ی اون با یک کارخانه ی مداد فروشی...

راستش با اینکه پست ها تون زیاد بود .من همشو یه بار دیگه مرور کردم . اما فک کنم بی دقتی کردم موردی که تحلیل اقتصادی توش باشه پیدا نکردم .. میشه نشون بدید اون بخش رو؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 103
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بله متاسفانه به خاطر عدم مطالعه یه منبع بی طرف من هیچ وقت به خودم اجازه اظهار نظر ندادم

راستش با اینکه پست ها تون زیاد بود .من همشو یه بار دیگه مرور کردم . اما فک کنم بی دقتی کردم موردی که تحلیل اقتصادی توش باشه پیدا نکردم .. میشه نشون بدید اون بخش رو؟

بنده در حدی نیستم که "تحلیل اقتصادی" بکنم...

شما میفرمایید چون توی اون رژیم نبودی و دسترسی به منبع درست و بی طرف هم نداری حرف هات نمیتونه درست باشه و بنده هم عرض کردم که حرف هایی که من زدم در مورد اقتصاد بود و به رژیم ربطی نداشت و چیزهایی بودند که خیلی روشن هستند (مثل ساخت یک کارخانه ی ذوب آهن... به اندازه ی کافی در این مورد که اطلاعات دارم)... چیزی نیست که خیلی نامشخص و مخفی بوده باشه... در ضمن هم گفتم که میتونید در اینترنت هم در مورد هر مسئله ای جست و جو کنید و ببینید هر منبعی چی گفته و خودتون به نتیجه ای برسید...

شما چرا در جواب پست های بنده چیزی نمیگید دوست عزیز ؟

آیا شما فکر میکنید حرف های بنده غلط هستند ؟ خوب بفرمایید کجای اونها... من خیلی خوشحال میشم...

اگر هم حرف های بنده رو قبول ندارید هم اینکه مسئله ای نیست... قبول نکنید... میتونید خودتون تحقیق کنید و ببینید چه خبر بوده...

البته شک دارم به اون منابعی که شما انتظار دارید دسترسی پیدا کنید...

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنده در حدی نیستم که "تحلیل اقتصادی" بکنم...

شما میفرمایید چون توی اون رژیم نبودی و دسترسی به منبع درست و بی طرف هم نداری حرف هات نمیتونه درست باشه و بنده هم عرض کردم که حرف هایی که من زدم در مورد اقتصاد بود و به رژیم ربطی نداشت...

اقتصادی که یه حکومت اجرا میکنه چطور میتونه از حکومت جدا باشه؟!

و چیزهایی بودند که خیلی روشن هستند (مثل ساخت یک کارخانه ی ذوب آهن... به اندازه ی کافی در این مورد که اطلاعات دارم)... چیزی نیست که خیلی نامشخص و مخفی بوده باشه...

من فک کنم این مثال هایی که شما زدی مربوط به فعالیت های عمرانی میشه تا اقتصادی...

اما اگر سیاست های درست اقتصادی به این نوع فعالیت ها باشه .. که من میتونم چندین و چند فعالیت قابل تقدیر در همین حکومت فعلی هم نام ببرم .. یا خرید هایی ارزنده ی نظامی و علمی که گفته میشه چندین برابر ارزش اون و صرفا به خاطر تحریم پرداخت میشه ..

به نظر خودتون این نوع تحلیل درسته؟

شما چرا در جواب پست های بنده چیزی نمیگید دوست عزیز ؟

آیا شما فکر میکنید حرف های بنده غلط هستند ؟ خوب بفرمایید کجای اونها... من خیلی خوشحال میشم...

اگر هم حرف های بنده رو قبول ندارید هم اینکه مسئله ای نیست... قبول نکنید... میتونید خودتون تحقیق کنید و ببینید چه خبر بوده...

البته شک دارم به اون منابعی که شما انتظار دارید دسترسی پیدا کنید...

من برای هر بخشی از پست هاتون چند تا نقل قول میگیرم که دقیق تر پاسخ بدم .. چرا فکر کردی من جواب شما رو نمیدم؟

نه من اصلا نمیگم شما درست میگی یا غلط .. من فقط دارم با پرسش و پاسخ سعی میکنم یه چیزی یاد بگیرم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اقتصادی که یه حکومت اجرا میکنه چطور میتونه از حکومت جدا باشه؟!

من فک کنم این مثال هایی که شما زدی مربوط به فعالیت های عمرانی میشه تا اقتصادی...

اما اگر سیاست های درست اقتصادی به این نوع فعالیت ها باشه .. که من میتونم چندین و چند فعالیت قابل تقدیر در همین حکومت فعلی هم نام ببرم .. یا خرید هایی ارزنده ی نظامی و علمی که گفته میشه چندین برابر ارزش اون و صرفا به خاطر تحریم پرداخت میشه ..

به نظر خودتون این نوع تحلیل درسته؟

من برای هر بخشی از پست هاتون چند تا نقل قول میگیرم که دقیق تر پاسخ بدم .. چرا فکر کردی من جواب شما رو نمیدم؟

نه من اصلا نمیگم شما درست میگی یا غلط .. من فقط دارم با پرسش و پاسخ سعی میکنم یه چیزی یاد بگیرم:icon_gol:

بله دوست عزیز شما درست میفرمایید...

من که اصلا متوجه نشدم شما چی دارید میگید... بنده متاسفانه در این حد از درک نیستم...

ولی خوشحال میشم چند نمونه از خدمات ارزنده ی این رژیم رو نام ببرید برای ما...

جدی ؟ ساخت ذوب آهن مربوط به فعالیت های عمرانی میشه ؟

بعد اقتصادی نداره ؟ الان ما تولیدات فولادی که داریم از کجا میاد دوست عزیز ؟

این بهتره یا اینکه سنگ آهن رو بدیم به فلان کشور و فراوری شده اش رو به چندین برابر قیمت بخریم ؟ منظورم از بعد اقتصادیش این بود... ببخشید اگر درست مطرح نشده...

حالا شما بفرمایید یک کارخانه رو که این رژیم در ایران ساخته که تونسته کاری از پیش ببره...

خرید های نظامی این رژیم که بنده رو شگفت زده کردند اصلا... تو رو خدا بفرمایید دوتاش رو...

شما اولین پستی که زدید در جواب هیچ پستی نبود و فرمودید تو از کجا میدونی این حرف ها درسته... حالا هم از پست هایی که در جواب شما دادم نقل قول میگیرید عزیز من... شما بحث جدید رو شروع کردید که به جای اینکه در مورد موضوعی که در موردش حرف زدم باشه مستقیما در مورد خود بنده هست...

• Like 4
لینک به دیدگاه
بله دوست عزیز شما درست میفرمایید...

من که اصلا متوجه نشدم شما چی دارید میگید... بنده متاسفانه در این حد از درک نیستم...

ولی خوشحال میشم چند نمونه از خدمات ارزنده ی این رژیم رو نام ببرید برای ما...

جدی ؟ ساخت ذوب آهن مربوط به فعالیت های عمرانی میشه ؟

بعد اقتصادی نداره ؟ الان ما تولیدات فولادی که داریم از کجا میاد دوست عزیز ؟

این بهتره یا اینکه سنگ آهن رو بدیم به فلان کشور و فراوری شده اش رو به چندین برابر قیمت بخریم ؟ منظورم از بعد اقتصادیش این بود... ببخشید اگر درست مطرح نشده...

حالا شما بفرمایید یک کارخانه رو که این رژیم در ایران ساخته که تونسته کاری از پیش ببره...

خرید های نظامی این رژیم که بنده رو شگفت زده کردند اصلا... تو رو خدا بفرمایید دوتاش رو...

شما اولین پستی که زدید در جواب هیچ پستی نبود و فرمودید تو از کجا میدونی این حرف ها درسته... حالا هم از پست هایی که در جواب شما دادم نقل قول میگیرید عزیز من... شما بحث جدید رو شروع کردید که به جای اینکه در مورد موضوعی که در موردش حرف زدم باشه مستقیما در مورد خود بنده هست...

من فقط میتونم از عملیات عمرانی که در این حکومت یا اون حکومت انجام شده نام ببرم. اما نمی تونم تحلیل کنم که چه بازخوردی داشته . این کار احتباج به اطلاعات دقیق داره . که اون اطلاعات نیازمند یه منبع سالم و بی طرفه ...در غیر این صورت موضوع بیشتر به بیان احساسات نزدیک میشه

به هر ترتیب من در اون حد از اطلاعات نیستم که بتونم بحث کنم ... فقط یه سری نکات به ذهنم اومد که لازم بود بگم .

موفق باشی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من فقط میتونم از عملیات عمرانی که در این حکومت یا اون حکومت انجام شده نام ببرم. اما نمی تونم تحلیل کنم که چه بازخوردی داشته . این کار احتباج به اطلاعات دقیق داره . که اون اطلاعات نیازمند یه منبع سالم و بی طرفه ...در غیر این صورت موضوع بیشتر به بیان احساسات نزدیک میشه

به هر ترتیب من در اون حد از اطلاعات نیستم که بتونم بحث کنم ... فقط یه سری نکات به ذهنم اومد که لازم بود بگم .

موفق باشی:icon_gol:

ای خدا... شما اینقدر مسئله رو پیچیده میکنی که آدم شاخ در میاره...

غزیز دل برادر... این رو که قبول داری که ما قبل از زمان شاه تولیدات صنعتی فلزات سبک و سنگین نداشتیم...

خوب... چندتا کارخانه ی صنعتی تولیدات وجود داره در ایران ؟ خوب بزرگترینش کدومه ؟ چقدر تولید خالص و نا خالص داشته ؟ چقدر صادرات داشته ؟ چقدر در آمد داشته ؟

اینها رو خود اون مراکز معمولا اعلام میکنند... میشه این اطلاعات رو به دست آورد از اینترنت یا یکم وقت و جست و جو...

بای مثال چند میلیون دلار قیمت خرید فلان تعداد اف 14 بوده ؟ قیمت پایه برای تولید داخلی چقدر برآورد شده ؟ خوب به کشور های دیگه برای اولین بار در چه سالی با چه قیمتی فروخته شده ؟

اینها معمولا توی اینترنت پیدا میشه...

شما هم موفق باشید...

پ.ن : راستی یادتون رفت یک مورد از اون مسائل نظامی خفن رو نام ببرید هااااا... یا یک مورد از دست آورد های دیگر این رژیم رو...

نمیخواد اطلاعات خیلی خوب بدید... همون در حد کلاس ما باشه کافیه... مدل بی سواد ها...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ای خدا... شما اینقدر مسئله رو پیچیده میکنی که آدم شاخ در میاره...

غزیز دل برادر... این رو که قبول داری که ما قبل از زمان شاه تولیدات صنعتی فلزات سبک و سنگین نداشتیم...

خوب... چندتا کارخانه ی صنعتی تولیدات وجود داره در ایران ؟ خوب بزرگترینش کدومه ؟ چقدر تولید خالص و نا خالص داشته ؟ چقدر صادرات داشته؟ چقدر در آمد داشته ؟

اینها رو خود اون مراکز معمولا اعلام میکنند... میشه این اطلاعات رو به دست آورد از اینترنت یا یکم وقت و جست و جو... ...

بای مثال چند میلیون دلار قیمت خرید فلان تعداد اف 14 بوده ؟ قیمت پایه برای تولید داخلی چقدر برآورد شده ؟ خوب به کشور های دیگه برای اولین بار در چه سالی با چه قیمتی فروخته شده ؟

اینها معمولا توی اینترنت پیدا میشه...

من نمی دونم ما وقتی اخبار میگه فلان شرکت اینقدر تولیدات و سود دهی داشت .. میگم همش شعاره و خالی بندیه .. اما وقتی اینجور جاها میرسه خود اون مراکز و اینترنت میشه منبع!

پ.ن : راستی یادتون رفت یک مورد از اون مسائل نظامی خفن رو نام ببرید هااااا... یا یک مورد از دست آورد های دیگر این رژیم رو...

نمیخواد اطلاعات خیلی خوب بدید... همون در حد کلاس ما باشه کافیه... مدل بی سواد ها...

من بدون اطلاعات موثق حرف نمی زنم . من گفتم اگر به نام بردنه که حکومت فعلی هم خیلی نام میبره .. از جمله همین مسائل به قول شما خفن نظامی

نمیخواد اطلاعات خیلی خوب بدید... همون در حد کلاس ما باشه کافیه... مدل بی سواد ها

من همچین جسارتی نکردم . شما استاد ما هستی . من اصلا مطالعه تو این زمینه نداشتم که بخوام اطلاعات به کسی اضافه کنم ..

اما وافن جان حالا که خاکی تر حرف زدی و گفتی در حد کلاس ما باشه کافیه، یه نکته ای که در مورد نوع پست هات دیدم، این بود که خیلی مطمئن حرف زدن در مورد مسائل اینچنینی فقط اعتماد خواننده رو بر صحت مطالب کم میکنه. چون صادقانه اگر نگاه کنیم همه ی تعریف و تمجید ها و تکذیب ها نسبت به اون دوره از طرف دوستان و دشمنان اونها گفته شده و تقریبا توسط بقیه، همون جملات داره تکرار میشه ، و مبنای صحیحی که بشه بهش تکیه کرد وجود نداره

ولی من باز هم میگم . این بحث ها فقط جنبه ی مثبت داره .. خیلی خوبه که همه نظرات دیده میشه .. منم واقعا دوست ندارم این بحث های دوستانه بره تو فاز کل کل

ممنون:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نمی دونم ما وقتی اخبار میگه فلان شرکت اینقدر تولیدات و سود دهی داشت .. میگم همش شعاره و خالی بندیه .. اما وقتی اینجور جاها میرسه خود اون مراکز و اینترنت میشه منبع!

من بدون اطلاعات موثق حرف نمی زنم . من گفتم اگر به نام بردنه که حکومت فعلی هم خیلی نام میبره .. از جمله همین مسائل به قول شما خفن نظامی

من همچین جسارتی نکردم . شما استاد ما هستی . من اصلا مطالعه تو این زمینه نداشتم که بخوام اطلاعات به کسی اضافه کنم ..

اما وافن جان حالا که خاکی تر حرف زدی و گفتی در حد کلاس ما باشه کافیه، یه نکته ای که در مورد نوع پست هات دیدم، این بود که خیلی مطمئن حرف زدن در مورد مسائل اینچنینی فقط اعتماد خواننده رو بر صحت مطالب کم میکنه. چون صادقانه اگر نگاه کنیم همه ی تعریف و تمجید ها و تکذیب ها نسبت به اون دوره از طرف دوستان و دشمنان اونها گفته شده و تقریبا توسط بقیه، همون جملات داره تکرار میشه ، و مبنای صحیحی که بشه بهش تکیه کرد وجود نداره

ولی من باز هم میگم . این بحث ها فقط جنبه ی مثبت داره .. خیلی خوبه که همه نظرات دیده میشه .. منم واقعا دوست ندارم این بحث های دوستانه بره تو فاز کل کل

ممنون:icon_gol:

عزیز دل برادر... اخبار میاد میگه صادرات 110 میلیارد دلار در روز... بعد نون نیست مردم بخورند... آخه اگر آدم میاد دروغ میگه باید حرفش یکم حداقل روش فکر شده باشه... 110 میلیارد دلار در روز از سرانه ی تولید کل آمریکا در ماه بیشتره...

وقتی میگند فلان میدان گازی با تولید 6 میلیون متر مکعب گاز مایع دیروز با حضور جعفر آقا افتتاح شد و معلوم نیست کجا میره (کدوم خط لوله ای تونسته این میزان گاز مایع رو انتقال بده ؟) آدم میفهمه کاملا دروغه... این دست آورد هایی که اینها هر روز اعلام می کنند دست آورد های یک ابر قدرت هست... و تازه ابر قدرت ها هم چنین دست آورد هایی ندارند...

ببین برادر... من یک تاپیکی چند وقت پیش در همینجا زدم که دقیقا در همین مورد بود... بررسی شواهد و رسیدن به نتیجه ی معقول و به احتمال زیاد درست (تا حالا که هیچوقت نادرست نبوده) وقتی شما در 99 درصد موارد دروغ رو میبینی احتمال چقدر وجود داره که اون یک درصد راست باشه ؟

یادتونه که میگفتند امنیت اطلاعات ما از موساد هم بهتره ؟ دیدید اکستاکس نت چکار کرد ؟

شما حالا حرف از شواهد میزنی... بنده برای این حرفم یک دنیا شواهد میارم که همون ویروس راحت 1000 سانتریفیوژ رو از کار انداخت... این از قدرت و توان عملیاتی نیرو های اطلاعاتی... خوب اون هم از موشکشون که حتی هدایت اینرسی درست هم نداره و درصد خطاش اینقدر بالاست که توی سایت های نظامی مربوط به خودشون هم دارند بحث میکنند که آیا این میتونه یک ناو جنگی رو (این خیلی مهمه ها... ناور جنگی) میتونه هدف قرار بده یا خیر... یعنی موشکی ساختند که با خرج 800000 دلار (به گفته ی خودشون) نمیتونه یک ناو به اون بزرگی رو که حداکثر در بهترین شرایط میتونه 4 گره دریایی در حالت عملیاتی حرکت بکنه رو بزنه... خوب این به شما چی میگه ؟ در مورد تانکشون هم همچنین... که من در مورد اون هم تاپیک زدم... یادتون هست پشت کتاب دفاعی چی نوشته بودند در مورد این تانک ؟ یادتون میاد میگفتند از آلیاژی هست که هیچ کشوری نمیدونه چیه ؟

منظورم از این حرف ها این هست که شما با یک سری بررسی ها میتونی به یک نتایجی بررسی... و بله درسته که اگر کسی بیاد بگه شواهدت کو بنده مدارک سازمانی و جاسوسی ندارم که ارائه کنم و حرف شما درست از آب در میاد...

خوب منم که خدمت شما عرض کردم که... من هر موردی رو که اشاره کنم شما میگید درست نیست... یعنی شواهدی وجود نداره که بتونه شما رو راضی کنه...

خوب دیگه برداشت خواننده رو من نمیتونم کنترل کنم... من نمیتونم حرفی که خودم دارم میزنم رو با عدم اطمینان بگم که... این خیلی مسخره هست...

اگر کسی نکته ای داره که میتونه بیاره و نقدی وارد کنه بنده فوق العاده خوشحال میشم...

در مورد شاه هم میشه به راحتی فهمید که چه خبر بوده و الان چه خبره... وضعیت مردم و جامعه در اون زمان و وضعیت بخش های مختلف کشور رو میشه در اون زمان درک کرد... به هر حال تاریخی وجود داره، مقاله ای هست، نظر افرادی که در اون زمان در مسائل دخیل بودند هست، افراد هستند، نمیشه گفت همه دروغ میگند که... البته مطمئنا شما اون رو هم قبول ندارید... ولی خوب دیگه... چه میشه کرد...

• Like 3
لینک به دیدگاه
عزیز دل برادر... اخبار میاد میگه صادرات 110 میلیارد دلار در روز... بعد نون نیست مردم بخورند... آخه اگر آدم میاد دروغ میگه باید حرفش یکم حداقل روش فکر شده باشه... 110 میلیارد دلار در روز از سرانه ی تولید کل آمریکا در ماه بیشتره...

وقتی میگند فلان میدان گازی با تولید 6 میلیون متر مکعب گاز مایع دیروز با حضور جعفر آقا افتتاح شد و معلوم نیست کجا میره (کدوم خط لوله ای تونسته این میزان گاز مایع رو انتقال بده ؟) آدم میفهمه کاملا دروغه... این دست آورد هایی که اینها هر روز اعلام می کنند دست آورد های یک ابر قدرت هست... و تازه ابر قدرت ها هم چنین دست آورد هایی ندارند...

ببین برادر... من یک تاپیکی چند وقت پیش در همینجا زدم که دقیقا در همین مورد بود... بررسی شواهد و رسیدن به نتیجه ی معقول و به احتمال زیاد درست (تا حالا که هیچوقت نادرست نبوده) وقتی شما در 99 درصد موارد دروغ رو میبینی احتمال چقدر وجود داره که اون یک درصد راست باشه ؟

یادتونه که میگفتند امنیت اطلاعات ما از موساد هم بهتره ؟ دیدید اکستاکس نت چکار کرد ؟

شما حالا حرف از شواهد میزنی... بنده برای این حرفم یک دنیا شواهد میارم که همون ویروس راحت 1000 سانتریفیوژ رو از کار انداخت... این از قدرت و توان عملیاتی نیرو های اطلاعاتی... خوب اون هم از موشکشون که حتی هدایت اینرسی درست هم نداره و درصد خطاش اینقدر بالاست که توی سایت های نظامی مربوط به خودشون هم دارند بحث میکنند که آیا این میتونه یک ناو جنگی رو (این خیلی مهمه ها... ناور جنگی) میتونه هدف قرار بده یا خیر... یعنی موشکی ساختند که با خرج 800000 دلار (به گفته ی خودشون) نمیتونه یک ناو به اون بزرگی رو که حداکثر در بهترین شرایط میتونه 4 گره دریایی در حالت عملیاتی حرکت بکنه رو بزنه... خوب این به شما چی میگه ؟ در مورد تانکشون هم همچنین... که من در مورد اون هم تاپیک زدم... یادتون هست پشت کتاب دفاعی چی نوشته بودند در مورد این تانک ؟ یادتون میاد میگفتند از آلیاژی هست که هیچ کشوری نمیدونه چیه ؟

منظورم از این حرف ها این هست که شما با یک سری بررسی ها میتونی به یک نتایجی بررسی... و بله درسته که اگر کسی بیاد بگه شواهدت کو بنده مدارک سازمانی و جاسوسی ندارم که ارائه کنم و حرف شما درست از آب در میاد...

...

من در مورد هیچ کدوم از مباحثی که مطرح کردی اطلاعی ندارم .

مگر اون بخشی که قرمز کردم . شما میدونی دبی متوسطی که از یه میدان گازی بیرون میاد چه مقداره؟ یا اصلا میدونی که چه سیستم هایی برای کنترل و انتقال گاز نصب میشه تا اون به خط لوله هدایت بشه ... من فک میکنم این یه جمله رو حداقل رو هوا گفتی

• Like 2
لینک به دیدگاه
من در مورد هیچ کدوم از مباحثی که مطرح کردی اطلاعی ندارم .

مگر اون بخشی که قرمز کردم . شما میدونی دبی متوسطی که از یه میدان گازی بیرون میاد چه مقداره؟ یا اصلا میدونی که چه سیستم هایی برای کنترل و انتقال گاز نصب میشه تا اون به خط لوله هدایت بشه ... من فک میکنم این یه جمله رو حداقل رو هوا گفتی

شما باید بهتر بدونید... تخصص شما در این زمینه هست...

تمام خط لوله هایی که به ادعای دولت دارند به بهره برداری میرسند واقعا به بهره برداری رسیدند و تمام میادین نفتی که هر روز به ادعای دولت کشف میشند کشف شدند (با علم متخصصین داخلی ؟) و تمام سازه های استخراج هم دارند همچنان ساخته میشند و هفته ای یک خبر در مورد افتتخاح یکی از اونها میاد...

بنده خیلی خوشحال میشم که چنین چیزی باشه...

شما بفرمایید با این سرعت پیشرفت شگفت انگیز ما چرا برای ساده ترین مسائل هنوز انگشت به دهان ماندیم ؟

چطور در بخشی اینقدر پیشرفت کردیم و در بخشی اینقدر عقب مانده هستیم ؟ و چطور در این حکومت با تمام این پیشرفت های شگفت انگیزی که صورت گرفته ما هنوز هیچ چیزی نداریم ؟

شما از پیچیدگی کنترل خط لوله های نفت فرمودید... اتفاقا امروز داشتم در مورد همین مسئله میخوندم... در گذشته یک بار آمریکا یکی از سکوهای نفتی روسیه رو در سیبریه با ایجاد تداخل و برنامه ریزی غلط در plc های کنترل این خطوط نفتی منفجر کرده بود که به کار من کمی ربط داره... بنده کمی از پیچیدگی های قضیه با خبر شدم...

منظور من احداث این همه کارخانه ها و ریفاینری ها و سکوهای استخراج و..... بود که هر روز در ایران اتفاق میوفته ولی هیچ نتیجه ای نداره... عجیبه...

• Like 6
لینک به دیدگاه

تا کی میخواین بحث کنید؟ حالا اگه مایل بودین از استاتر بخواهیم که این بحث رو جمع بندی بکنه ببینیم نتیجه ش چی شد. هویت ایرانی برنده شد یا اون یکی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما یه جا میگی :

کدوم خط لوله ای تونسته این میزان گاز مایع رو انتقال بده؟آدم میفهمه کاملا دروغه

یه جا میگی تو تخصصتون نیست و آمار بهره بردای رو میدی !

شما باید بهتر بدونید... تخصص شما در این زمینه هست...

تمام خط لوله هایی که به ادعای دولت دارند به بهره برداری میرسند واقعا به بهره برداری رسیدند و تمام میادین نفتی که هر روز به ادعای دولت کشف میشند کشف شدند...

یه جا از امکان پذیر نبودن انتقال یه حجم گاز به خط لوله صحبت میکنید و از اون به این نتیجه میرسید که خبر دروغیه! و وقتی من وقتی میگم این حرفتون اشتباهه، یه موضوع جدید رو پیش میکشید !

بنده خیلی خوشحال میشم که چنین چیزی باشه...

به همین دلیل میگم من خودم در مورد چیزی گه اطلاعاتم کافی نیست اظهار نظر نمی کنم . چون موضوع از حالت منطقی به حالت احساسی در میاد

اگر شما تو زمینه ی رشته ی خودتون صحبت کنید و با دلیل های علمی همون بخش مربوط به خودتون رو پوشش بدید . اونجا من حرفی برای گفتن ندارم . چون اطلاعاتی ندارم ..

اما من وقتی میبینم تو زمینه ی تخصصی نفت که حقیقتا گسترده ترین رشته ایه که من باهاش برخورد کردم .. شما به راحتی نظر تخصصی میدید . متعجب میشم . این در حالیه که اساتید زبده ای تو همین صنعت نفت تحریم شده ی ما وجود دارن که ما در برابر اونا تقریبا به حساب نمیایم.

این اعتراض من تو زمینه ی نفت بود .. بخش های دیگه رو من نمی دونم .

باز هم تاکید میکنم . اظهار نظر کردن ایرادی نداره . اما نتیجه گیریه کلی از اظهار نظر که پشتوانه ی علمی نداره کار اشتباهیه..

وافن جان . نمی دونم شاید نوع ادبیات من باعث رنجش شما شده باشه . اما حقیقتش من قصد رنجوندن شما رو نداشتم . فقط سعی کردم در اون حدی که میفهمم نظر بدم .

به هر حال اگر کلامم جوری بود که باعث ناراحتی شد . من معذرت میخوام .و از همین جا دیگه بحث رو تموم میکنم... چون فکر کنم، حوصله ی بقیه دوستان هم دیگه سر رفت:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از هویت گفتی و کردی کبابم!

اول از همه باید بگم که هویت یه صفت نیست و ما هیچ وقت نیمتونیم از چیزی به نام "بی هویتی" یا "بحران هویت" که الان مد شده صحبت کنیم.

در واقع هویت یعنی: "ویژگی هایی که یک پدیده را از پدیده های دیگه متمایز می کنه یا به اونها شبیهشون میکنه."

پس هر چیزی هویت داره.

صحبت کردن از اینکه ما الان چه هویتی داریم، یه مسئله ی بسیار پیچیده است. شما هیچ وقت نمیتونید بگید که هویت کنونی من، هویتی است که از نیاکانم مثل کوروش و داریوش به من ارث رسیده. از طرفی هم نمیتونید بگید که هویت من همان هویتی است که امامان و پیامبران دینی ام دارند.

هویت شما در واقع نشئات گرفته از طرز تفکر شما، نحوه ی زندگی شما، نحوه ی ارتباطات شما، محیط زندگی شما، محیط خانوادگی شما، محیط اجتماعی شما، سیاست های تاثیرگذار بر زندگی شما، گروههایی که در آنها عضو هستید و...

این بحث های هویت اسلامی و ایرانی اگر به بحث های تاریخی و دینی برگرده، یه سری بحث های انحرافی هست که فقط جنبه ی بازی های سیاسی داره. در واقع هویت ما با پدرجدای ما فرق داره، اما اشتراکاتی هم داره.

ما در واقع هویت کلیمون اینه: ایرانی هایی که در قرن 21 زندگی میکنیم و هم از هویت کشورهای دیگه متاثر شدیم و هم بر هویت کشورهای دیگه تاثیر گذاشتیم.

صحبت کردن از هویت کار بسیار سختیه و هر جامعه شناسی جراتشو نداره بره سمتش. به همین خاطر توی مقطع کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه شهید بهشتی، پروپوزال پایان نامه های پیرامون هویت تصویب نمی شوند.

• Like 12
لینک به دیدگاه

یاد شعر سهراب افتادم:

نسبم شاید به زنی فاحشه در کوی بخارا برسد یا به سفالینه ای از خاک سیلک.

شهر من گم شده است.

هویت من هم گم شده و دنبالش میگردم.

ولی خوب فعلا هویت ایرانی را نزدیکتر میبینم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما یه جا میگی :

یه جا میگی تو تخصصتون نیست و آمار بهره بردای رو میدی !

یه جا از امکان پذیر نبودن انتقال یه حجم گاز به خط لوله صحبت میکنید و از اون به این نتیجه میرسید که خبر دروغیه! و وقتی من وقتی میگم این حرفتون اشتباهه، یه موضوع جدید رو پیش میکشید !

به همین دلیل میگم من خودم در مورد چیزی گه اطلاعاتم کافی نیست اظهار نظر نمی کنم . چون موضوع از حالت منطقی به حالت احساسی در میاد

اگر شما تو زمینه ی رشته ی خودتون صحبت کنید و با دلیل های علمی همون بخش مربوط به خودتون رو پوشش بدید . اونجا من حرفی برای گفتن ندارم . چون اطلاعاتی ندارم ..

اما من وقتی میبینم تو زمینه ی تخصصی نفت که حقیقتا گسترده ترین رشته ایه که من باهاش برخورد کردم .. شما به راحتی نظر تخصصی میدید . متعجب میشم . این در حالیه که اساتید زبده ای تو همین صنعت نفت تحریم شده ی ما وجود دارن که ما در برابر اونا تقریبا به حساب نمیایم.

این اعتراض من تو زمینه ی نفت بود .. بخش های دیگه رو من نمی دونم .

باز هم تاکید میکنم . اظهار نظر کردن ایرادی نداره . اما نتیجه گیریه کلی از اظهار نظر که پشتوانه ی علمی نداره کار اشتباهیه..

وافن جان . نمی دونم شاید نوع ادبیات من باعث رنجش شما شده باشه . اما حقیقتش من قصد رنجوندن شما رو نداشتم . فقط سعی کردم در اون حدی که میفهمم نظر بدم .

به هر حال اگر کلامم جوری بود که باعث ناراحتی شد . من معذرت میخوام .و از همین جا دیگه بحث رو تموم میکنم... چون فکر کنم، حوصله ی بقیه دوستان هم دیگه سر رفت:icon_gol:

بنده تخصصم مسائل نظامی هم نیست... ولی در موردش میدونم... تخصصم فلسفه هم نیست ولی در موردش میدونم... فیزیک دان هم نیستم ولی در موردش اطلاعات دارم... به هر حال دلیل نمیشه چون تخصصم نیست چیزی رو نفهمم... انسان میتونه مطالعه خارج از تخصصش هم داشته باشه عزیز دل...

این حرف ها همیشه در موارد دیگری هم گفته شده که توی پست های قبلی هم بهش اشاره کردم... در زمان مشخص شد که حرف کی درست بوده... در زمان مشخص خواهد شد که در این مورد هم کی درست میگه...

در مورد متخصصین ایرانی هم بله... در ایران هم ما امروز متخصص های امنیت داریم که واقعا نابغه هستند... ولی آیا از اونها استفاده شده ؟ در زمینه ی نظامی هم همچنین و همینطور در زمینه های دیگه...

کسی نگفت ما متخصص نداریم... ولی همین که متخصص وجود داشته باشه کافی هست ؟ به همین راحتی همه چیز کنار هم قرار میگیره ؟ فقط با تخصص ؟ اگر اینطور بود همه ی مسائل خیلی ساده میشد... حداقل توی رشته ی من که با تخصص تنها مسئله حل نمیشه... حرف بنده این بود که این حجم اختراعات و اکتشافات برای مملکتی اینچنینی امکان پذیر نیست... یه تخیل هست...

شما به بی اطلاعی بنده از مورد این صنعت اشاره کردید... بنده میپذیرم... شما درست میگید... اگر بنده مثال دیگری میزدم قبول میکردید ؟

شما به بقیه ی مسائل هم جوابی ندادید... معمولا اتفاقات به هم مربوط هستند... ولی شما چون برای مثال در علم نجوم تخصصی ندارید نمیتونید در مورد وجود یا عدم وجود خورشید نظری بدید... عجیبه...

کلا اینطور که بنده در این مدت از پست های شما دیدم، شما در مورد مسائل دیگر هم همین دید و برخورد رو دارید... به هر حال دیدگاه ها با هم فرق دارند...

نه من اصلا ناراحت نشدم... کلا من از این بحث ها ناراحت نمیشم...

موفق باشید...

• Like 6
لینک به دیدگاه

در كل نبايد عقيده خود را تحميل كرد خودم به شخصه عاشق تاريخم تاريخ پر افتخار قبل اسلام

وتا حدود پس از اسلام تعصب خوبه ولي تحميل كردن عقيده خوب نيست بهترين راهنما براي تاييد افكار خويش كتاب هست اونم از اشخاصي هيچگرا و حقيقي

كتاب (سلحشوراني كه تاريخ ايران را رقم زدن) بد نيست

• Like 5
لینک به دیدگاه
تا کی میخواین بحث کنید؟ حالا اگه مایل بودین از استاتر بخواهیم که این بحث رو جمع بندی بکنه ببینیم نتیجه ش چی شد. هویت ایرانی برنده شد یا اون یکی؟

بحث که برنده شدن یا نشدن نیس

جمع بندی خاصی هم نمیخاد

نتیجه ی نظر سنجی خودش گویاتره ...

با تشکر از تمامی دوستانی که در این نظرسنجی شرکت کردند

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما هنوز کسی به سوال پست اول این تاپیک پاسخ نداده

چرا یه سری از جریانات سیاسی به دنبال این هستن که مردم رو مارک ایرانی یا اسلامی بزنن ؟

:a030:

سر این قضیه پشت درهای بسته یه جورایی گیس و گیس کشی هم شده :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...