رفتن به مطلب

هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟

Bernabeo

هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

نوکر امریکا یا هر جا به قیمت کشتن ملت خودش؟

میدونید چه ضرری به اقتصاد ایران زد؟ چقدر کالاهای داخلی بخاطر واردات بیش از حدش نابود شدن

شاه اومد ادعای ایران باستانو کرد اما تو خونه خودش همه چی وارداتی بود:banel_smiley_4:

فرح خودش اقتصاد خونده بود اما جالبه که کسی که اقتصاد خونده نمیگه واردات حداکثر و صادرات حداقل:a030:

کدوم کشتار ملت خودش ؟

الان کشتار ملت وجود نداره ؟

توی کدوم کشور جهان سومی درب داغان و بی فرهنگی مثل ایران و ملتش کشتاری وجود نداشته و سیاست های کشور به شکل های مختلف به ملت آسیبی نرسونده ؟

چند نفر در طول مدتی که اون قانون وجود داشت کشته شدند توسط اون افراد خارجی عزیز من ؟

چند نفر حالا به دست خود این ملت کشته شدند به دلایل مختلف ؟

اگر اون قانون رو نمیزاشت و فلان افراد قبول نمیکردند که به ایران بیان و در ایران سرمایه گذاری نمیکردند آیا میشد فلان زیر ساخت رو ایجاد کرد ؟ آیا میشد فلان کارخانه رو ساخت ؟ با کدوم علم ؟ این علم داخلی ؟

با کدوم پول ؟ پول نفت خام ؟

دوست عزیز بیخود یک قانون رو علم نکنید و بعد بقیه ی خوبی ها رو زیر سوال ببرید... مثل اینکه هنوز هم از تاریخ و از این شورش ها درست نگرفتید... مثل اینکه یک فرد رو با یک تکه کاغذ مقصر تمام ناتوانی ها و نادانی ها و ناکارآمدی یک ملت میدونید...

ببینید با این حرف ها چه کلاهی سرتون گذاشتند... باز هم دارید همون حرف های سی سال پیش رو میزنید بدون هیچ اطلاعی از قضیه...

شما میدانید بند های اون قانون چه بود و برای چی در ایران اجرا شد ؟

کالاهای ایرانی ؟ عجیبه که دارید در مورد اقتصاد ایران حرف میزنید... بمیرم برای این اقتصاد که شاه خیلی بهش ضربه زده...

بفرمایید که کدوم کالای ایرانی وجود داشت که شاه با واردات بیش از حد کالای خارجی به اون ضربه زده و کدوم اقتصادی وجود داشته که شاه اون رو نابود کرد ؟

مثل اینکه خبر ندارید وضع ایران چه بوده...

اون اقتصاد نداشته ای که شما دارید ازش حرف میزنید در زمان شاه بود که قدرتمند شد...

اون اقتصاد نداشته ای که دارید ازش حرف میزنید در زمان شاه بود که به پس انداز چند صد میلیارد دلاری رسید با همین سیاست های شاه...

همون اقتصاد بود که باعث شد ایران بتونه موشک از روسیه بخره در زمانی که 8 سال درگیر جنگ بود... همون اقتصاد بود که بنز های خوشگل فرستاد در ایران... همون اقتصاد و سرمایه گذاری بود که الان ما نون برای خوردن داریم و همون اقتصاد و سرمایه گذاری بود که باعث شد هنوز هم از خاک این کشور نفت بیرون میاد...

دقیقا عین حرف های یک بسیجی...

شاه ادعای فلان چیز را داشت ولی فلان شد...

خوب دوست عزیز مگه ایشون داشتند کشک میسابیدند که در طول کمتر از یک صده مملکتی که آسفالت هم نداشت رو تبدیل به یک صادر کننده ی بزرگ کنند...

واقعا این صحبت ها رو میکنید ؟

بفرمایید که انتظار دارید چه کاری انجام میشد که انجام نشد ؟

چرا مثل یک آخوند که در روز 22 بهمن سخنرانی میکنه حرف میزنید دوست عزیز...

مگر میشه یک مملکت رو بدون کوچکترین زیر ساخت بنیادینی خودکفا کرد ؟

چند سال طول کشید تا ژاپن به اینجا رسید ؟

چین با اون درآمد سرسام آور هنوز توان تولید داخلی رو نداره و اگر سرمایه گذار خارجی و واردات چند صد میلیاردی نبود الان زیر و رو شده بود اون مملکت...

این حرف هایی که شما میزنید خیلی قشنگند...

فرخ نگفته بود واردات حداقل و صادرات حداکثر...

صادرات چی ؟ پشه ؟

و واردات چه چیزی باید کم میشد ؟

یک نمونه نام ببرید که باید نباشه تا من خدمتتون عرض کنم مشکل از کجاست...

چه صادراتی رو دوست داشتید ما داشته باشیم که نداشتیم ؟

الان چه داریم ؟

چه جای برنامه های اقتصادی ایران مشکل داشت که شما دارید اینها رو میگید ؟

این حرف ها حرف فردی که از اقتصاد و سیاست و سازندگی یک کشور اطلاع داره نیست... حرف کسی هست که یک سری حروف رو روی کاغذ خوانده...

این حرف ها قشنگند... ولی در واقعیت فاکتور های بسیاری دخیل میشند توش...

همیشه اول فکر بعد حرف...

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 103
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه کار مثبت ظرف نشون دهنده ی خوبیش نیست همون طور که یه کار بد نشون دهند ه ی بدیش:ws37:

اینکارشو الان تو گفتی من فهمیدم اما خیلی کارخونه ها(شاید بشه گفت کارگاهها) بخاطر واردات کالای خارجی این اقا منفجر شد:banel_smiley_4:

گاز خارجی یخچال خارجی .....:banel_smiley_4: هنوزم داریم میبینیم

مطمئن باش هیچ کشوری دلش به حال ما نسوخت اگه وارد میکردن واسه منافع بازار خودشون بود

اما اومد یه کاری کرد که شاید بدترین ضربه تو ضد سال اینده باشه : وابستگی کالایی ، فرهنگی

صنعت ایران کاملا وابسته شد:icon_pf (34):

انتظار داشتید در ایران گار خارجی و یخچال خارجی تولید کنیم ؟

میشه بفرمایید کدوم کارخانه ها (چه چیزی تولید میکردند) که با ایجاد زیرساخت همشون رفتند هوا ؟

مگر ایجاد زیرساخت در کشور باعث میشه بقیه ی کارخانه ها همه تعطیل بشند ؟

مگر در کشور های دیگه (تمامی کشور های جهان از جمله آمریکا) زیر ساخت ها رو دولت ها بنیان گذاری نمیکنند و بعد هم اداره ؟ همه ی شرکت های دیگه ورشکست میشند در اون کشور ها ؟

مگر الان آمریکا چند صد میلیارد دلار فقط از چین واردات نداره ؟ مگر از تمام کشور های دیگه واردات نداره ؟

مگر تمام شرکت های بزرگش out source شده نیستند ؟

چرا اونجا همه ورشکست نمیشند ؟

این حرف هایی که شما دارید میزنید دقیقا همون حرف هایی هست که ultra nationalist های روسیه ی شوروی میزدند... دقیقا همون حرف هایی که اول انقلاب زده میشد...

یک کشور جهان رو فقط یک کشور جهان رو نام ببرید که با استناد به همون توضیحات شما وابسته به خارج از کشور نباشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکر نمیکنم دعوا داشته باشیم

تو جواب همه ی حرفات میتونم بگم ببین تو مشارکتاشون کی بیشتر سود کرد؟ کی چاپید؟ شما فکر میکنید اونا دلشون واسه شاه سوخته؟ یا واسه ما؟ هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره:banel_smiley_4:

بعدش خیلی خنده داره میگی واسه اینکه اونا میخواستن بیان باید اون قانونو وضع میکرد فکر نمیکنم ایرانیا اونقدر وحشی بودن که بخوان اینا رو بخورن :banel_smiley_4:

من دعوا ندارم که... ولی این خیلی دردناکه که هنوز تفکر شما نسبت به سی سال پیش تغییر نکرده... دقیقا همین دید معیوب باعث و بانی مسائل ما شد...

همون کسانی که باور کردند شاه بده و شاه اخه...

مگر بنده گفتم ایران بیشتر سود برده ؟

عزیز دل من... چرا اینقدر مسئله رو بچه گانه و سطحی میبینید...

مگر در قرار داد های اقتصادی کلان که یک سرش همیشه (اگر نه همه اش) در سیاست ها نهفته قراره کشور ضعیف و نیازمند سود ببره ؟

معلومه که اونها سود بردند... معلومه که ما بیشتر پرداختیم...

تمام کشور ها همین کار رو میکنند...

شما در مقابل یک قدرتمند قرار دارید و شما نیازمندید... نه توان نظامی دارید و نه توان ایدئولوژیک و نه اقتصادی کافی و نه برش و نفوذ سیاسی... حالا کشور اون کشور مقابل شما همه ی اینها رو داره و دستش هم برای انتخاب باز هست...

فکر میکنید نتیجه ی این محاسبات چه خواهد شد ؟

و اشتباه نکنید... اون کشور قدرتمند هر زمان که لازم بدونه سر شما رو میبره، حکومتت رو برمیداره و مردمت رو هم میکشه و اون چیزی رو که میخواد ازت میگیره...

شما اینها رو نمیدونید یعنی ؟ از تاریخ معاصر درس بگیرید...

حالا بفرمایید چه کاری باید انجام میشد...

این تفکر از کجا در شما به وجود امد که بنده گفتن گربه برای رضای خدا موش میگیره ؟

بنده در این موارد به اندازه ای اطلاعات دارم که بدونم کسی دلش برای شاه و مردم ایران نسوخته... شما متاسفانه از مسائل سیاسی و بین المللی و اقتصادی که به وجود میاد در جهان یا خبر ندارید یا میدانید ولی اونها رو در این محاسبات منظور نمیکنید...

شما اصلا درست خوندی چیزی رو که من نوشتم دوست عزیز ؟

بنده نگفتم برای اینکه اونها بیان... گفتم اونها این شرط رو مشخص کردند و اگر شما به اونها نیازمند هستید باید یا قبول کنید یا از خیر تمام اون مسائل بگذرید...

برای مثال اگر فرانسوی ها نمیامدند به ایران فکر میکنید ما میتونستیم حتی یکی از اون پایگاه های پدافند هوایی (کوچکترین و ساده ترین نوعش رو) رو بسازیم که هنوز هم نتونستند یکی ازش بسازند ؟

این چه اهمیتی داره که مردم ایران آدم خور هستند یا خیر ؟ مهم این هست که اونها از ما قوی تر بودند و هستند و اگر چیزی میخواستند و نمیدادی یعنی قرار دادی نبود... یعنی تجارتی نبود... یعنی تکنولوژی وارد نمیشد... یعنی سرمایه گذاری خارجی نبود... یعنی تولیدات صنعتی نبود... یعنی چاه نفت نبود... یعنی خط لوله به خارج از مرز ها نبود...

اینها رو شما حسابش رو کردی و این حرف ها رو میزنی ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
اتفاقا انقدر وحشی بودن و خوردن

یکم از رفتارهای ایرانیها و ترور خارجیا بخون توی اون دوره

داخلیا؟

غیر از اینه که میگیم خانواده سلطنتی خورد و برد؟

ولی به نظرت کاری غیر از سرمایه گذاری میکردن؟

جواهر میخریدن؟

همش براساس قانون جزو پشتوانه پول ملی میشد

بر همون اساس هم دلار 7 ریال بود

اگه منظورت خارجیاست اتفاقا از خداشون بود

یه متحد قدرتمند توی منطقه تا مقابل شوروی علم بکننش

شاه هم این رو خوب فهمیده بود و ازش استفده میکرد

الان هم میتونن برن استفاده بکنن از عربا و پول بگیرن تا جلو اسرائیل شاخ و شونه بکشن

ولی الان مفت و مجانی هم با عربا درافتادن هم با غرب هم اسرائیل هم شرق

امین تو فکر میکنی هیچ شاهی دل میسوزونه ؟ جوهرا پشوانه مردم بود ؟ اره اسمش پشتوانه مردم بود اما چی کردن واسه مردم؟

فکر نمیکنی تنفر امروزت داره باعث میشه بگی خیلی خوب بودن؟شاید داری بین بد و بدتر میگی کدوم بهتره

فقط ما داریم شاه رو با الان مقایسه نمیکنیم با دولتهای قبل بجز قاجار مقایسه میکنیم اونموقع که جلالو شکوه داشت که از قاجار اومدن گند زدن بهش:banel_smiley_4:

من که همیشه با سلطنت مخالفم:banel_smiley_4: الانم فکر نکن ج داریماا الان یه سلطنت داریم داریم به اسم ج :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشید شما دربارهی یه کشور دارید صحبت میکنید نه یه روستا

نکنه فکر میکنید ایران هیچی نداشته همه کارخونه ها رو اومدن امریکا زده

اونموقع شاید کارخونه مثل حالا معنی نداشته اما کارخونه ها تو ابعاد کوچیکتر که بوده

نمیدونم چه اصراری داری که بگی امریکا بیگناس من نمیگم کشور بدیه نه چون به فکر منافع و دلسوز مردمش بوده چیزی که ایران نداشته و ... و نخواهد داشت

اتفاقا شما دارید در مورد روستا صحبت میکنید و بنده در مورد کشور...

نکنه شما فکر میکنید ایران کارخانه ی صنعتی داشته و ایرانیا زدن ؟

کارخوانه اون موقع هم دقیقا مثل همین حالا معنا داشته... چیزی که شما باید بگید این هست که ممکنه اون موقع کارخانه در ایران به اون معنا وجود نداشته... که دقیقا همین مشکل ما بوده...

نکنه میخواید با اون کارخانه ها خود کفا بشید عزیز ؟

با اینها میخواستید صادرات حداکثر و واردات حداقل داشته باشید مثلا ؟ با همون کارخانه های ایرانی ؟

و با همون ها میخواستید ایران رو مدرن کنید ؟ و با همون ها میخواستید از مرز های این کشور دفاع کنید و با همون ها میخواستید کشور رو صنعتی کنید ؟

از کجای حرف من به این نتیجه رسیدی که آمریکا بی گناه هست ؟

من حرفم کاملا مشخصه و به ساده ترین شکل ممکن بیان کردم... در پست قبلی هم یک بار دوباره توضیح دادم حرفم رو...

• Like 1
لینک به دیدگاه

من نظر خودم را درباره حکومت قبلی میگم....

حکومت قبلی خیلی برای جنبه های اقتصادی سعی کرد ایران را ارتقا بده،اما متاسفانه در حوزه سیاســـی خیلی خفقان بود.

یک استاد تاریخی داشتیم،میگفت در زمان جنبش مشروطه تعداد مطبوعات ما در کشور دو رقمی بود.

اما در حکومت پهلوی،فقط دو تا روزنامه داشتیم،کیهان و اطلاعات و تنها یک حزب سیاسی آنهم حزب رســتاخیز !!!

خفـــقان سیاسی دیروز، دیکتـــاتوری مطلقه امروز را بر سر ما آورده

مسبب همه گرفتاری های امروز خودمان هستیم و این بدبختی ها را سر ملت و خودمان آوردیم که هم تو اقتصاد له بشیم هم تو سیاســت، نه آمریکا و هیچ جای دیگری....

• Like 5
لینک به دیدگاه
اینی که شما میگی درست هم من میدونم هم هر کی

اما قبول کن اینا هم شل گرفتن

خیلی شل گرفتن:banel_smiley_4:

خوبه قبول دارید متضرر ما بودیم

شاه خرج کرد اما کجا از متخصصایی که فرستاد استفاده کرد:banel_smiley_4:

یه پادشاه بیشتر از اینکه به مردمش فکر کنه به خودش فکر میکنه:banel_smiley_4:

دوست عزیز شما اصلا حرفی نمیزندی...

فقط یک سری چیزهایی که دلیل و پشتیبانی براش نمیارید رو میگید که معلوم نیست براساس چی هست و همه هم میدونند... یک میوه فروش هم میدونه که شاه به خودش فکر میکنه...

مگر بنده قبول نداشتم که ما ضرر کردیم... خوب این رو من از اولش هم گفتم...

خوب ولی در مقابلش چی گرفتیم ؟

و آیا شما که دارید چپ و راست ایراد وارد میکنید حتی یک راه حل درست برای جایگزینی چنین سیاستی دارید ارائه بدید یا فقط ایراد میگیرید ؟

کدوم ها شل گرفتند ؟ این حکومت ؟

اینها یک عده نادان بی سواد هستند... موی سر شاه هم با اینها قابل مقایسه نیست...

با شاه اینها رو مقایسه نکنید...

اگر شاه نبود الان باید با الاغ میرفتیم اینور اونور... اگر شاه نبود این مملکت الان افغانستان بود...

بنده یک خواهشی دارم... اگر میخواید بحثی بکنید لطفا دقیق و مشخص بنویسید و نه اینطور.. این بحث نیست... اصلا نتیجه ای هم نداره چون شما هیچ واکنشی به مسئله نشون نمیدید و تعداد شکلک هایی که در پست هست از تعداد کلماتی که میگید بیشتره دوست عزیز...

• Like 4
لینک به دیدگاه

ی چیزی میگم که احتمالا دوستان از شنیدنش نا راحت میشن

واقعا از این همه شعار داد ن خسته نمیشید ایا خود شما اگه همین الان ی اروپایی بذارن جلوتون با ی افغانی به هر دو شون با ی چشم نگاه میکنین ...

یا اینکه شما از اینکه ایرانی هستین و میتونین مثنوی رو با زبان اصلش بخونین خوشحال نیستین

لینک به دیدگاه

من نظر خودم را درباره حکومت قبلی میگم....

حکومت قبلی خیلی برای جنبه های اقتصادی سعی کرد ایران را ارتقا بده،اما متاسفانه در حوزه سیاســـی خیلی خفقان بود.

یک استاد تاریخی داشتیم،میگفت در زمان جنبش مشروطه تعداد مطبوعات ما در کشور دو رقمی بود.

اما در حکومت پهلوی،فقط دو تا روزنامه داشتیم،کیهان و اطلاعات و تنها یک حزب سیاسی آنهم حزب رســتاخیز !!!

خفـــقان سیاسی دیروز، دیکتـــاتوری مطلقه امروز را بر سر ما آورده

مسبب همه گرفتاری های امروز خودمان هستیم و این بدبختی ها را سر ملت و خودمان آوردیم که هم تو اقتصاد له بشیم هم تو سیاســت، نه آمریکا و هیچ جای دیگری....

دقیقا همینه...

بزرگترین اشتباه شاه... اگر اینکار رو نکرده بود چنان شورشی هم به وجود نمیومد و ما الان اینطور نبودیم...

اره کارخونه به معنی اونموقع نداشته :banel_smiley_4: درباره ی مرزی صحبت میکنی که اسما دست ما بود عملا دست بقیه:banel_smiley_4:

امریکا کارخونه ساخت؟ ببین کشوری با اون سیاست نمیاد چیزی بسازه واسمون که به اقتصاد خودش ضرر بزنه:banel_smiley_4:مطمئن باش مساخت نه که نسازه اما نه طوری که ذره ای به بازار جهانیش ضربه بخوره اونوقت چه سودی میگرفت؟ در حالی که علنا جز سرمایه گذاری بیخود چیزی نبود

دوست عزیز اگه من تولید کننده مداد باشم بیای تو هم مداد بزنی در صورتی که مواد و قیمت من پایین تره تو فقط داری ضرر میکنی ایران دقایقا داشت همینکارو میکرد کاری که بزرگترین اقتصاد دانا هنوز دارن نقدش میکنن یعنی یه شاه چقدر میتونست خنگ باشه:banel_smiley_4:کارخونه داشت اما خیلی پایین تر از اونا بعد جالبه داخلیا هم از امریکاییا میگرفتن خود به خود ورشکستی

الان ما انرژی هستیم نداریم بریم یه چی بیارم که سوختش فکر کن اینه ، جز دکور بدرد چی میخوره:banel_smiley_4:

من کاری به این ندارم که اسما دست فلانی بود رسما دست بهمانی بود... این حرف ها بی معنا و بی فایده هست و ارزشی هم نداره... و من هم سه بار توضیح دادم... شما انگار نه انگار... دوباره یک پست اونور تر همون حرف ها رو میزنی...

عزیز دل من... اینکه شما بگی ساخت یا نساخت نمیشه که... داریم میبینیم که ساخته و هنوز هم داره کار میکنه...

در ضمن شما مثل کلمه ی زیر ساخت رو که صد بار بنده توضیح دادم رو اصلا توجهی بهش نمیکنید... عزیز من زیر ساختی یعنی چه ؟

شما میای میگی کارخانه ی مداد ؟ میگی نساختند ؟

آسفالت سازی ها رو کی ساخت ؟

ذوب آهن اصفهان رو کی ساخت ؟

منتاژ تانک رو کی ساخت ؟

کی منتاژ و اسمبلی اف 14 ها رو در ایران ساخت ؟

میدونید چقدر خرج داشتند اینها اگر اینکار انجام نمیشد ؟

چرا حرف های عجیب غریب و نادرستی میزنید که اصلا وجود نداشته عزیز من...

این پیکانی که شما میبینید و الان دارند انواع و اقسام چیز های مزخرف رو تولید میکنند رو کی ساخت ؟

تراکتور سازی رو کی ساخت ؟

اپک رو کی بنیان گذاشت ؟

تمام ابن پایگاه های نظامی و پدافندی رو کی ساخت ؟

کی در اون دوران این همه ماهواره های جست و جو ساخت ؟

کی این جاده ها رو ساخت ؟

چقدر طول میکشید اگر خود ما میخواستیم همین کار ها رو انجام بدیم ؟

شما جواب اینها رو بفرمایید لطفا و بررسی کنید که چطور اینها به ضرر ایران بوده و چه چیزی باید جایگزین اینها میشد ؟

اینها رو شما بهش میگید ضرر ؟

کدوم اقتصاد دانی چنین حرفی زده ؟

بفرمایید بنده برم بخونم روشن بشم ببینم کدام انسان دانشمندی حساب کرده و به این نتیجه رسیده که بین این انتخاب که تانک رو وارد کنید و تانک رو در داخل بسازید هر دو برابر هستند یا دومی ضرر داره ؟

لطفا مثال هایی بزنید که درست باشند...

در ضمن من متوجه نشدم خط آخر چی فرمودید... معناش مشخص نبود...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ارایه راه حل از چیزی که هیچیشو نمیدونی کاملا مسخرس شما هم نمیتونی ادعا کنی میتونی وقتی اطلاعات از خیلی چیزای پشت پرده نداریم تو هواست راه حل دادن

من گفتم اینا خوبن؟:banel_smiley_4:

دلیل استفاده از شکلکا هم گفتم دلیل نمیشه شما نمیزارید برای من ایراد بگیرید

اگر هیچیش رو نمیدونید پس چرا دارید ازش ایراد میگیرید ؟

چطوری از چیزی که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارید و نمیدونید چطوری انجام شده دارید ایراد میگیرید ؟

من اگر اینها رو میگم دقیقا ازش خبر دارم و میدونم چرا انجام شده و چرا فلان کار باید میشد... و میتونم دلیل بیارم و راه حل بدم...

شما هم اگر میگید نباید میشد و اشتباه بود باید بتونید همین کار رو بکنید...

در ضمن در بحث جدی کسی شکلک نمیزاره... بهتون تبریک میگم که متفاوت هستید...

• Like 1
لینک به دیدگاه
من واقعا فرق نمیزارم بین اروپایی و افغانی

حداقلش به خودم ثابت شده

:banel_smiley_4:

امیدوارم اینجوری باشه که میفرمایین

ولی من اینجوری نیستم

ممکنه از عرب ها بدتر باشم خودم ولی هیچوقت نمیتونم در مو ردشون احساس خوبی داشته باشم و شک ندارم این مسئله فقط به خاطر سابقه تاریخی اونهاست

همین طور از مغول ها و از بریتانیایی ها

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر هیچیش رو نمیدونید پس چرا دارید ازش ایراد میگیرید ؟

چطوری از چیزی که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارید و نمیدونید چطوری انجام شده دارید ایراد میگیرید ؟

من اگر اینها رو میگم دقیقا ازش خبر دارم و میدونم چرا انجام شده و چرا فلان کار باید میشد... و میتونم دلیل بیارم و راه حل بدم...

شما هم اگر میگید نباید میشد و اشتباه بود باید بتونید همین کار رو بکنید...

در ضمن در بحث جدی کسی شکلک نمیزاره... بهتون تبریک میگم که متفاوت هستید...

شما فقط بلدید تمسخر کنید شکلکا هم واسه قشنگی نزاشتن واسه استفاده گذاشتن :banel_smiley_4: اره اره ما نه زیر ساخت بلدیم نه چیزی فقط شما بلدید موفق باشید:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما فقط بلدید تمسخر کنید شکلکا هم واسه قشنگی نزاشتن واسه استفاده گذاشتن :banel_smiley_4: اره اره ما نه زیر ساخت بلدیم نه چیزی فقط شما بلدید موفق باشید:icon_gol:

بنده تمسخر نکردم... کجای این بحث تمسخر دیدید بفرمایید...

پاسخ های شما اینطور نشون میده... خودتون یک بار دیگه به اون مثال مداد نگاه کنید متوجه میشید...

شما هم همچنین...

لینک به دیدگاه

اتفافاٌ به نظر من این قدرت ناشی از اقتصاد و توان نظامی زیاد ایران بود که کاردست شاه داد. به عنوان مثال ژاپن با اون قدرت اقتصادی و تولیدی وابسته به مس ایران بود، یا وابستگی اروپا به نفت ایران.

یکی از دلایل اجرای جشن های 2500 ساله هم همین عرض اندام و فخر فروشی شاه بود، یا برگزاری مرتب مسابقات نظامی تو ایران که هدفی جز عرض اندام نداشت. همین قدرت طلبی ها و قدرت زیاد کارو خراب کرد.

یه مثال میزنم: ما دوران آموزشی تو یکی از پایگاه های شکاری بودیم،‌تو صحبتی که اتفاقی با مسئول انبار مهمات اونجا داشتیم عکس و کاتالوگ از موشک هایی نشونمون میداد که میگفت برای قبل انقلاب، حالا تو تصور کن یه کشور چقدر تو مسائل نظامی پیشرفته بوده که بعد از 8 سال جنگ که کمتر کسی میتونست اونو پیش بینی کنه هنوز که هنوزه تو انبار پر بود از اون مهمات(برس به قدرت نظامی).

بازم میگم این قدرت نظامی و اقتصادی بود که باعث از بین رفتن حکومت شاه شد. همونطور که شاه در سخنرانی های قبل از انقلاب هم میگفت من دست امریکا رو پشت این تظاهرات میبینم. به هر حال همیشه همینطوره، اگر کسی احساس خطر کنه مسلماٌ اون منبع خطر رو از بین میبره. انقلاب ما هم اینجوری سرعت گرفت، متاسفانه مردم هم با بیفکری کاملاٌ نقش کاتالیزورو ایفا کردن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اینقد نژادپرست نباشین دوستان. هویت انسانی مقدس ترین هویته.

اینکه جریانات سیاسیه خاص دست گذاشتن رو این برنامه ها، به خاطر منافع خودشون و بهره برداری از احساسات و تعصباته مردمه. مثل همیشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اتفافاٌ به نظر من این قدرت ناشی از اقتصاد و توان نظامی زیاد ایران بود که کاردست شاه داد. به عنوان مثال ژاپن با اون قدرت اقتصادی و تولیدی وابسته به مس ایران بود، یا وابستگی اروپا به نفت ایران.

یکی از دلایل اجرای جشن های 2500 ساله هم همین عرض اندام و فخر فروشی شاه بود، یا برگزاری مرتب مسابقات نظامی تو ایران که هدفی جز عرض اندام نداشت. همین قدرت طلبی ها و قدرت زیاد کارو خراب کرد.

یه مثال میزنم: ما دوران آموزشی تو یکی از پایگاه های شکاری بودیم،‌تو صحبتی که اتفاقی با مسئول انبار مهمات اونجا داشتیم عکس و کاتالوگ از موشک هایی نشونمون میداد که میگفت برای قبل انقلاب، حالا تو تصور کن یه کشور چقدر تو مسائل نظامی پیشرفته بوده که بعد از 8 سال جنگ که کمتر کسی میتونست اونو پیش بینی کنه هنوز که هنوزه تو انبار پر بود از اون مهمات(برس به قدرت نظامی).

بازم میگم این قدرت نظامی و اقتصادی بود که باعث از بین رفتن حکومت شاه شد. همونطور که شاه در سخنرانی های قبل از انقلاب هم میگفت من دست امریکا رو پشت این تظاهرات میبینم. به هر حال همیشه همینطوره، اگر کسی احساس خطر کنه مسلماٌ اون منبع خطر رو از بین میبره. انقلاب ما هم اینجوری سرعت گرفت، متاسفانه مردم هم با بیفکری کاملاٌ نقش کاتالیزورو ایفا کردن.

قبول دارم ولی به نظر من خود مسئله ی قدرت مند شدن از نظر های مختلف نبود که باعث این مشکلات شد بلکه همونطور که توی بحث هم گفتم شما اگر خواسته های یک کشور قدرتمند رو برآورده نکنی دولتت رو بر میدارند... دقیقا این مسئله با شاه هم اتفاق افتاد...

اگر شاه نمیگفت من نفتم رو به این ها نمیدم (اروپایی ها) و نمیگفت من بازیچه ی دست قدرت ها نیستم این مشکلات براش پیش نمیومد... شاه یادش رفت که همین کسانی که به این قدرت رسوندنش میتونند این قدرت رو هم ازش بگیرند...

ولی به نظر من اگر سیاست های رو با آمریکا تهاجمی نمیکرد دچار مشکل نمیشد...

• Like 4
لینک به دیدگاه
قبول دارم ولی به نظر من خود مسئله ی قدرت مند شدن از نظر های مختلف نبود که باعث این مشکلات شد بلکه همونطور که توی بحث هم گفتم شما اگر خواسته های یک کشور قدرتمند رو برآورده نکنی دولتت رو بر میدارند... دقیقا این مسئله با شاه هم اتفاق افتاد...

اگر شاه نمیگفت من نفتم رو به این ها نمیدم (اروپایی ها) و نمیگفت من بازیچه ی دست قدرت ها نیستم این مشکلات براش پیش نمیومد... شاه یادش رفت که همین کسانی که به این قدرت رسوندنش میتونند این قدرت رو هم ازش بگیرند...

ولی به نظر من اگر سیاست های رو با آمریکا تهاجمی نمیکرد دچار مشکل نمیشد...

دقیقاٌ.

همیشه ته این بحث ها اعصابم خرد میشه. یه این فکر میکنم اگه انقلاب نشده بودچی میشد. از طرفی هم نمیذاشتن که انقلاب نشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب . جاتون خالی من رفتم شام خوردم و الان با دلی شاد و سرمست میخوام حساب این وافن رو برسم. البته ایشون دوست منه و هر چی بگه من قبول میکنم. ولی یه ولی داره که اونو مشخص میکنم.

اولش یه مثال بزنم تا قضیه روشن بشه. شما فرض کنید یکی گرسنه باشه. اگه بیش از ظرفیتش بهش غذا بخورانیم رودل میکنه.

ملت ما در زمان قاجار و زمان رضا شاه داشتند بصورت لاکپشتی یه چیزایی رو میفهمیدند. ( در مورد تمدن و جهان صنعتی و مدرنیسم و اینا ) زمان محمد رضا هم بیشتر از قبل متوجه پیشرفت و امکان پیشرفت در سایه دانش میشدند.

کاری که شاه با ملت ما کرد این بود که اجازه نداد ملت این مراحل رو بطور طبیعی و همراه با درک عمیق به سرانجام برسونه. بکمک مستشاران و کارشناسان خارجی و بیگانه یه تکنیک هایی رو در ایران پیاده کرد که همونا , کارشناس ها , کارکنان و متخصصان ما رو مسخره میکردند و انتظار داشتند که پادوئی اونا رو بکنند.

از طرفی بجای اینکه تعامل با ملت ها رو بشکل صحیح برقرار بکنه اومد اسرائیل رو انتخاب کرد و هر خدمتی رو که از دستش بر می آمد در حق اسرائیل انجام داد.

هر روز هجوم فرهنگ بیگانه رو تسهیل کرد تا جایی که ارزش گروه بانی ام از موسیقی سنتی ما هم فراتر نشان داده شد.

اجازه نداد که ملت ایران بتونه ضمن حفظ ارزشهای ملی خودش متحول بشه و بقول خودش به دروازه های تمدن بزرگ برسه. دیگه جوری به ملت القاء شده بود که انسان غربی ارزشش بالاتره و ادامه ماجرا.

به زبان سخن از کوروش میزد ولی در عمل تصمیم داشت کل فرهنگ ما رو وارداتی بکنه. مجله ها و روزنامه های آنروز را اگر ببینید متوجه عرایضم میشوید.

رونق اقتصادی و غرور ملی مسئله ای نیست که با ساختن میدان شهیاد یا افتتاح ذوب اهن اصفهان محقق بشه. هویت ملی ایرانی را تبدیل به فرهنگ کپی گرفته شده از غرب میکرد و اسمش رو هم پیشرفت گذاشته بود.

بدون اینکه ظرفیت های واقعی ملت رو بشناسه خیال میکرد میتونه یکشبه اینجا رو هم مثه کازینو ها بکنه و مردم هم بشینند و تماشا کنند.

اگر بنا داشت پیشرفت ایران رو سر و شکل بده باید با تامل و بر اساس فرهنگ خودمون اینکار رو انجام میداد نه با تقلید از غرب.

همان کاری که ژاپن انجامش داد و هم هویت ملی خودشو حفظ کرد و هم کشورش به قدرت افتصادی بزرگی تبدیل شد.

اشتباه شاه این بود که تمدن نوین را با جهاز بی عفتی و میخواره گی و بی بند و باری بست و همین اشتباه باعث شد که اون بلا سرش بیاد. ملت ایران حاضر نمیشه که ارزش های ملی و میهنی خودش رو به هر قیمتی با فرهنگ دیگران عوض کنه. حالا هر ارزشی میخواد باشه.

خلاصه اینکه فرصت پیشرفت با برنامه صحیح را از ما گرفت و همه چی بهم ریخت.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...