Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ مسلمن منظورشون آدمای الان ایران بودن، اگه نه که همه میدونن کوروش مرده!!!!فک نکنم درکش زیاد سخت باااااشه خوب از اونجا که من کودن و کند ذهن هستم متوجه نشدم. شما به بزرگی خودتون ببخشید. معذرت میخوام. لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ شما تو امضاتون دارین به یه انسان مرده میگید که بیدار بشه چون وقت خواب نیست. این یعنی چی؟ منش کوروش باید زنده بشه . اون دیگه بین ما نیست. هر چند که در مورد منش ایشان هم خیلی حرفها هست که اینجا جاش نیست. اما به هر صورت انسان والا و با ارزشی بود. کنایه از یه طرز تفکره اون انسان مرده اما افکارش زندس منظور من اشاره به حرف مشهور محمدرضا شاه توی پاسارگاد بود که گفت ( کوروش ای شاه شاهان ای شاه هخامنشی آسوده بخاب که ما بیداریم ... ) اون موقه به هر حال برای اعتلای ایران و ایرانی تلاشی میشد محمدرضا توی جشنهای 2500 ساله این حرفو زد اما الان جایگاه ایرانی به کجا رسیده امضای من کنایه از این حقیقت تلخه ... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ منظورم از ایرانی بودنآریایی بودنه به نظرم نماد یک آریایی کامل کوروش کبیره منظورمو رسوندم ؟ کوروش قابل احترامه و باعث افتخار اما من دوست ندارم به کارای مثبت یه انسان چون زمانی پادشاه مملکتم بوده افتخار کنم ترجیح میدم کارای درستشو انجام بدم تا خودم قابل افتخار باشم آریایی ینی شریف، اصیل و آزاده و نجیب به نظر من کوروش بخاطر طرز تفکر و شخصیتش به اون درجه رسید چون آریایی بودن تضمینی برای کسب هیچ دستاوردی نیس از کوزه همان برون تراود که دراوست ... اریایی نشون دهنده ی نجابت نیست الان هیتلرم اریایی بود اما دیدیم جنایتشو ... به نظرم فطرت یه انسان براش میتونه ازادگی بیاره و اون قسمت از حرفتو که اصالت خیلی تاثیر داره رو قبول دارم اما مطلق نیست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من نمیدونم ما اگه فرهنگ و پیشرفت مثلا ژاپن رو داشتیم اونوقت چه ها که در ستایش خودمون نمیگفتیم. همین الان هشتمون گرو نهمونه , اونوقت داریم به خودمون هم میبالیم. اگه تکنولوژی و تخصص و پیشرفت جوامع مترقی رو میداشتیم لابد دستور میدادیم همه دنیا رو گردن بزنند. دقیقا میخوام بگم نباید به گذشته تکیه کرد بگو ما این بودیمااا اهای جهان ما این بودیم ما اولین حقوق بشرو داشتیم ما اولین تمدنو داشتیم کاش طوری بودیم که میگفتیم ما داریم داریم داریم بد برداشت نشه من به اینکه باید تمدنون حقظ بشه کاملا پایبندم اما میگم حفظ بشه نه بعنواد اینکه متعلق به نژاد منه بلکه نماد انسانیته 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ کنایه از یه طرز تفکرهاون انسان مرده اما افکارش زندس منظور من اشاره به حرف مشهور محمدرضا شاه توی پاسارگاد بود که گفت ( کوروش ای شاه شاهان ای شاه هخامنشی آسوده بخاب که ما بیداریم ... ) اون موقه به هر حال برای اعتلای ایران و ایرانی تلاشی میشد محمدرضا توی جشنهای 2500 ساله این حرفو زد اما الان جایگاه ایرانی به کجا رسیده امضای من کنایه از این حقیقت تلخه ... خوب همون حضرات چه گلی به سر ما زدند؟ مگه اون موقع جایگاه ما کجا بود؟ چرا نتونستیم حفظش کنیم؟ قوی ترین ارتش رو داشتیم و برترین حامی رو . ولی چون هویت فردی ما خورده شیشه داشت همش پودر شد. دیگه هم بر نمیگرده. با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ مینا جان , این شکلک ها نمیذاره حواس انسان به خودش باشه بخونه ببینه چی نوشتی. جدی میگی یا شوخی ؟ البته به دل نگیری ها ولی بحث های جدی با اینهمه شکلک معنیشو از دست میده. من فکر میکنم اینا واسه ایجاد ذهنیته مناسب به مخاطبه که من صحبتیم دوستانست و یه نظره نه تحمیل یا شوخی یا پرخاش همین 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هوویت مرز نمیشناسه و دین نمیشناسه اگه بخوای برای مرز یا دین زندگی کنی میشه یه متعصبه کور ذهن کسی که خودش رو شرطی کرده و بخاطر یه چیزایه کوچیک خودش رو تحریک میکنه 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا میخوام بگم نباید به گذشته تکیه کرد بگو ما این بودیمااا اهای جهان ما این بودیم ما اولین حقوق بشرو داشتیم ما اولین تمدنو داشتیم کاش طوری بودیم که میگفتیم ما داریم داریم داریم بد برداشت نشه من به اینکه باید تمدنون حقظ بشه کاملا پایبندم اما میگم حفظ بشه نه بعنواد اینکه متعلق به نژاد منه بلکه نماد انسانیته صد در صد موافقم. درود به طرز تفکر شما 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من فکر میکنم اینا واسه ایجاد ذهنیته مناسب به مخاطبه که من صحبتیم دوستانست و یه نظره نه تحمیل یا شوخی یا پرخاش همین مرسی که تا این حد مهربون هستید. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگر نظرسنجی قابل مشاهده نبود، شک نکن هویت اسلامی بیشتر رای میاورد. تجربه تو اون تاپیک روزه بهم ثابت کرد،جمعیت خاموش چه تو دنیای مجازی چه واقعی خیلی تعدادشون بیشتره. جمعیتی که اصلا کاری نداره دینش از اساس درسته یا غلط،فقط میدونه دینش بهترینه و او موظفه همه احکامشو اجرا کنه. همچنین چون پایه اعتقاداتش ضعیفه و با چندتا سوال ممکنه بنیان فکریش به هم بریزه و از این موضوع هم به شدت میترسه،تو اینجور جاها نمیاد. فقط تو جاهایی که نظرسنجی مخفی باشه،به اسلام عزیز رای میده و میره..... کشور ما فعلا تو دست اینجور آدم هاست...... 10 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خوب همون حضرات چه گلی به سر ما زدند؟ مگه اون موقع جایگاه ما کجا بود؟ چرا نتونستیم حفظش کنیم؟ قوی ترین ارتش رو داشتیم و برترین حامی رو . ولی چون هویت فردی ما خورده شیشه داشت همش پودر شد. دیگه هم بر نمیگرده. با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه. جایگاه ما هر چی که بود از الان بالاتر بود محمدرضا 40 سال پیش درک کرده بود که فقط کسب درامد نفتی برای یک کشور کافی نیس به نظر من دلیل برگزاری اون جشنها نشون دادن تمدن ایران و ایرانی به دنیا بود برای جذب توریست و کسب درامد از این موهبت تاریخی 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ جایگاه ما هر چی که بود از الان بالاتر بودمحمدرضا 40 سال پیش درک کرده بود که فقط کسب درامد نفتی برای یک کشور کافی نیس به نظر من دلیل برگزاری اون جشنها نشون دادن تمدن ایران و ایرانی به دنیا بود برای جذب توریست و کسب درامد از این موهبت تاریخی چرا ماندگار نشد؟ برای اینکه در کنار این فکر زیبا مینی ژوپ و ماکسی ژوپ و کاباره ها رو راه انداخت و مشروب خور ها هم منع تعقیب گرفتن . نوکری آمریکا رو به جون و دل خرید و با کارتر جلو تلویزیون مشروب صرف کرد. دینداران رو سرکوبشون کرد و باعث شد که توده مردم از طرز اداره کشور توسط اون ناراضی بشن. اگه یکم عفیف بود و فرهنگ اصیل ایرانی رو رواج میداد ما الان حال و روزمون این نبود. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ جایگاه ما هر چی که بود از الان بالاتر بودمحمدرضا 40 سال پیش درک کرده بود که فقط کسب درامد نفتی برای یک کشور کافی نیس به نظر من دلیل برگزاری اون جشنها نشون دادن تمدن ایران و ایرانی به دنیا بود برای جذب توریست و کسب درامد از این موهبت تاریخی ببین محمد رضا اومد اینو گفت قبول چقدر سعی کرد برای تلاش توریست؟ ایا تو همون دولت قانون اینکه ایرانی بیاد امریکایی بکشه میره تو کشور مجازات میشه امریکایی ایرانی رو اونم میره تو کشور خودش با هویت ایرانی شما تداخل نداشت؟ ببین یکی میاد حرف میزنه یکی عمل ، اونکه عمل میکنه قابل ستایشه فقط هر کی یکم اقتصاد بخونه میدونه بهترین درامد زایی صادراته مواد نه بصورت خامه(خام نبودن کلی دلایل اقتصادی داره واسه این تاپیک جالب نست) اما همین که غیر خام بدیم کلی امکانات میخواد ایرانی که تو دوره قاجار نابود شده تقریبا چطور یه شاه میخواد تو سی سال جمعش کنه؟ نمیگم غیر ممکنه اتفاقا ممکنه اما یه ملت متواضع و سخت کوش و بی ادعا میخواد مثل المان بعد جنگ جهانی دوم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگر نظرسنجی قابل مشاهده نبود، شک نکن هویت اسلامی بیشتر رای میاورد. تجربه تو اون تاپیک روزه بهم ثابت کرد،جمعیت خاموش چه تو دنیای مجازی چه واقعی خیلی تعدادشون بیشتره. جمعیتی که اصلا کاری نداره دینش از اساس درسته یا غلط،فقط میدونه دینش بهترینه و او موظفه همه احکامشو اجرا کنه. همچنین چون پایه اعتقاداتش ضعیفه و با چندتا سوال ممکنه بنیان فکریش به هم بریزه و از این موضوع هم به شدت میترسه،تو اینجور جاها نمیاد. فقط تو جاهایی که نظرسنجی مخفی باشه،به اسلام عزیز رای میده و میره..... کشور ما فعلا تو دست اینجور آدم هاست...... ببین اسی دین یه قسمت از اخلاقه میگم یه قسمت چون شاید واسه من یا امثال من بعضی چیزا قابل هضم نباشه من میگم به فرض میخوام یه کمکی به یکی بکنم چون وطیفه انسانیم حکم میکنه حالا دینم میگه اره این خوبه و این میپسندم روش تاکید دارم یا روزه :میگم میخوام ببینم چه حالیه هوس یه چی میکنی اما نمیتونی و نداری بخوری حالا اینو دین بمن یاد داده من میگم این اخلاقیه همه اینا که بنظرم اخلاقیه ، انسانیه ربطی به هویت اسلامی نداره 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دین یه قسمت از اخلاقه میگم یه قسمت چون شاید واسه من یا امثال من بعضی چیزا قابل هضم نباشه من میگم به فرض میخوام یه کمکی به یکی بکنم چون وطیفه انسانیم حکم میکنه حالا دینم میگه اره این خوبه و این میپسندم روش تاکید دارم یا روزه :میگم میخوام ببینم چه حالیه هوس یه چی میکنی اما نمیتونی و نداری بخوری حالا اینو دین بمن یاد داده من میگم این اخلاقیه همه اینا که بنظرم اخلاقیه ، انسانیه ربطی به هویت اسلامی نداره اخلاق حد و مرز نداره،اما وقتی مثلا شما دقیقا از اذان صبح چیزی نمیخوری تا اذان مغرب،اینجا بحث سر بُعد اخلاقیش نیست. بلکه اینجا شما بدون تفکر که چرا تو این بازه زمانی باید اینکارو انجام بدم و صرفا به صورت تعبدی این کار را انجام میدی. اگر بنابر اخلاقیات باشه،اخلاقیات در آیین زرتشت خیلی بیشتر از اسلام عزیز است..... شما اعمال دینی زرتشتی ها را هم انجام میدی؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اخلاق حد و مرز نداره،اما وقتی مثلا شما دقیقا از اذان صبح چیزی نمیخوری تا اذان مغرب،اینجا بحث سر بُعد اخلاقیش نیست. بلکه اینجا شما بدون تفکر که چرا تو این بازه زمانی باید اینکارو انجام بدم و صرفا به صورت تعبدی این کار را انجام میدی. اگر بنابر اخلاقیات باشه،اخلاقیات در آیین زرتشت خیلی بیشتر از اسلام عزیز است..... شما اعمال دینی زرتشتی ها را هم انجام میدی؟ پ ن : ما در به در دنبال اوستا گشتیم گفتن باید نامه داشته باشی که زردتشتی هستی بهت بدیم تو نمایشگاه هم گشتیم نبود اما شما اگه صرفا زرتشتی رو مثال زدی من انجیلو خوندم جاهاییش که بنظرم اخلاقی بودو سعی میکنم یادم بمونه اما یه جاهاییش که حس میکنم توهینه فراموش میکنم الان باید بگن من هویت مسیحیت دارم؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ماندگار نشد؟ برای اینکه در کنار این فکر زیبا مینی ژوپ و ماکسی ژوپ و کاباره ها رو راه انداخت و مشروب خور ها هم منع تعقیب گرفتن . نوکری آمریکا رو به جون و دل خرید و با کارتر جلو تلویزیون مشروب صرف کرد. دینداران رو سرکوبشون کرد و باعث شد که توده مردم از طرز اداره کشور توسط اون ناراضی بشن. اگه یکم عفیف بود و فرهنگ اصیل ایرانی رو رواج میداد ما الان حال و روزمون این نبود. اتفاقا من با این حرف شما خیلی مخالفم... دلیل شکست تلاش های محمد رضا شاه ملت ایران بودند... محمد رضا کارهاش درست بود... مشروب خوردن با فلان سیاست مدار اشکالی نداره... درک چنین مسئله ای ساده هست که سیاست چه رقص هایی رو می طلبه... ملت ایران هم به دلیل درک کمشون از این حرکت بدشون اومد... در ضمن ایشون دین رو سرکوب نکرد... این فرد اتفاقا به مردم آزادی دینی کافی داده بود به همین دلیل هم بود که کار به اینجا رسید... اگر دین و مردم رو دقیقا مثل اینها سرکوب میکرد الان هنوز سر کار بود... به چیزی که شما بهش میگید نوکری آمریکا میگند سیاست... چطوره که با هیچ کشوری متحد نشیم ؟ چطوره سیاست مدارانمون مثل الان یک عده احمق باشند تا نوکر کسی نباشیم... تا خودشون بیان به زور ازمون چیزایی رو که میخواند بگیرند... در دنیای سیاست فقط دو چیز وجود داره... دارا و ندار... یا متحد قوی داری و بهش اون چیزی رو که میخواد میدی و اون هم چیزی رو که میخوای بهت میده... یا متحد قوی نداری و همه چیزت رو به زود ازت میگیرند... اگر شاه "نوکر" آمریکا شد ایران رو ساخت با این نوکری هاش... اگر نوکر آمریکا شد میلیارد ها دولار سرمایه ی خارجی وارد ایران کرد... اگر نوکر آمریکا شد قیمت نفت رو هم تعیین کرد... اگر نوکر آمریکا شد چهارمین ارتش جهان رو ساخت... چطوره مینی ژوپ و ماکسیژوپ رو ممنوع می کرد؟ اونقت بهتر بود ؟ چطور بود چادر رو هم اجباری میکرد ؟ عزیز من به این ها می گند چهار چوب دموکراسی... این دیگه ساده ترین آزادی های مدنی هست و هیچ حرفی هم درش نیست که شاه هیچ علاقه ای به رواج چنین چیزی نداشت... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ پ ن : ما در به در دنبال اوستا گشتیم گفتن باید نامه داشته باشی که زردتشتی هستی بهت بدیم تو نمایشگاه هم گشتیم نبود اما شما اگه صرفا زرتشتی رو مثال زدی من انجیلو خوندم جاهاییش که بنظرم اخلاقی بودو سعی میکنم یادم بمونه اما یه جاهاییش که حس میکنم توهینه فراموش میکنم الان باید بگن من هویت مسیحیت دارم؟ شما شالوده بحث من را نگرفتی. بین درک اخلاق و انسانیت با تعبد خیلی فرق هست. اخلاق و انسانیت یعنی شما کار خوبی را انجام میدی،چون خودت بهش رسیدی. اما تعبد،یعنی شما یک کاری را کاملا در چارچوب یک سنت انجام میدی بدون هیچگونه کمی و کاستی و اصلا به خودت جرات دست زدن به اون چارچوب را نمیدی،چون میترسی. اما در بحث اخلاق ما از چیزی نمیترسیم،حد و مرزی هم نداریم،میتونیم 1 تومان کمک کنیم،میتونیم 1 میلیون...... دستورات اخلاقی مهم نیست مربوط به چه دینی باشه،نیازی هم به اعلام هویتش نیست،چون توسط مردم یک سرزمین به وجود آمده یعنی هویت ملی.... 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا من با این حرف شما خیلی مخالفم... دلیل شکست تلاش های محمد رضا شاه ملت ایران بودند... محمد رضا کارهاش درست بود... مشروب خوردن با فلان سیاست مدار اشکالی نداره... درک چنین مسئله ای ساده هست که سیاست چه رقص هایی رو می طلبه... ملت ایران هم به دلیل درک کمشون از این حرکت بدشون اومد... در ضمن ایشون دین رو سرکوب نکرد... این فرد اتفاقا به مردم آزادی دینی کافی داده بود به همین دلیل هم بود که کار به اینجا رسید... اگر دین و مردم رو دقیقا مثل اینها سرکوب میکرد الان هنوز سر کار بود... به چیزی که شما بهش میگید نوکری آمریکا میگند سیاست... چطوره که با هیچ کشوری متحد نشیم ؟ چطوره سیاست مدارانمون مثل الان یک عده احمق باشند تا نوکر کسی نباشیم... تا خودشون بیان به زور ازمون چیزایی رو که میخواند بگیرند... در دنیای سیاست فقط دو چیز وجود داره... دارا و ندار... یا متحد قوی داری و بهش اون چیزی رو که میخواد میدی و اون هم چیزی رو که میخوای بهت میده... یا متحد قوی نداری و همه چیزت رو به زود ازت میگیرند... اگر شاه "نوکر" آمریکا شد ایران رو ساخت با این نوکری هاش... اگر نوکر آمریکا شد میلیارد ها دولار سرمایه ی خارجی وارد ایران کرد... اگر نوکر آمریکا شد قیمت نفت رو هم تعیین کرد... اگر نوکر آمریکا شد چهارمین ارتش جهان رو ساخت... چطوره مینی ژوپ و ماکسیژوپ رو ممنوع می کرد؟ اونقت بهتر بود ؟ چطور بود چادر رو هم اجباری میکرد ؟ عزیز من به این ها می گند چهار چوب دموکراسی... این دیگه ساده ترین آزادی های مدنی هست و هیچ حرفی هم درش نیست که شاه هیچ علاقه ای به رواج چنین چیزی نداشت... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا من با این حرف شما خیلی مخالفم... دلیل شکست تلاش های محمد رضا شاه ملت ایران بودند... محمد رضا کارهاش درست بود... مشروب خوردن با فلان سیاست مدار اشکالی نداره... درک چنین مسئله ای ساده هست که سیاست چه رقص هایی رو می طلبه... ملت ایران هم به دلیل درک کمشون از این حرکت بدشون اومد... در ضمن ایشون دین رو سرکوب نکرد... این فرد اتفاقا به مردم آزادی دینی کافی داده بود به همین دلیل هم بود که کار به اینجا رسید... اگر دین و مردم رو دقیقا مثل اینها سرکوب میکرد الان هنوز سر کار بود... به چیزی که شما بهش میگید نوکری آمریکا میگند سیاست... چطوره که با هیچ کشوری متحد نشیم ؟ چطوره سیاست مدارانمون مثل الان یک عده احمق باشند تا نوکر کسی نباشیم... تا خودشون بیان به زور ازمون چیزایی رو که میخواند بگیرند... در دنیای سیاست فقط دو چیز وجود داره... دارا و ندار... یا متحد قوی داری و بهش اون چیزی رو که میخواد میدی و اون هم چیزی رو که میخوای بهت میده... یا متحد قوی نداری و همه چیزت رو به زود ازت میگیرند... اگر شاه "نوکر" آمریکا شد ایران رو ساخت با این نوکری هاش... اگر نوکر آمریکا شد میلیارد ها دولار سرمایه ی خارجی وارد ایران کرد... اگر نوکر آمریکا شد قیمت نفت رو هم تعیین کرد... اگر نوکر آمریکا شد چهارمین ارتش جهان رو ساخت... چطوره مینی ژوپ و ماکسیژوپ رو ممنوع می کرد؟ اونقت بهتر بود ؟ چطور بود چادر رو هم اجباری میکرد ؟ عزیز من به این ها می گند چهار چوب دموکراسی... این دیگه ساده ترین آزادی های مدنی هست و هیچ حرفی هم درش نیست که شاه هیچ علاقه ای به رواج چنین چیزی نداشت... نوکر امریکا یا هر جا به قیمت کشتن ملت خودش؟ میدونید چه ضرری به اقتصاد ایران زد؟ چقدر کالاهای داخلی بخاطر واردات بیش از حدش نابود شدن شاه اومد ادعای ایران باستانو کرد اما تو خونه خودش همه چی غیر ایرانی بود فرح خودش اقتصاد خونده بود اما جالبه که کسی که اقتصاد خونده نمیگه واردات حداکثر و صادرات حداقل ببین شاید یه جاهایی خیلی خوب عمل کرد مثل ازادی دینی اما یه جاهایی اومد یه تفکری انداخت که هنوز نمیشه جمعش کرد اخلاق و انسانیت یعنی شما کار خوبی را انجام میدی،چون خودت بهش رسیدی. اما تعبد،یعنی شما یک کاری را کاملا در چارچوب یک سنت انجام میدی بدون هیچگونه کمی و کاستی و اصلا به خودت جرات دست زدن به اون چارچوب را نمیدی،چون میترسی. QUOTE] خب اون که میترسه چون مغزش بستس و شایدم یه نوع ترس داره ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده