Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینا سوالاییه که مدتهاست برام مطرح شده فکر میکنید هویتتون اسلامیه یا ایرانی ؟ دلیلتون برا انتخاب هر کدوم چیه ؟ به نظرتون چرا یه سری از جریانات سیاسی رو این دو هویت دست گذاشتن ؟ 20 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینا سوالاییه که مدتهاست برام مطرح شده فکر میکنید هویتتون اسلامیه یا ایرانی ؟ دلیلتون برا انتخاب هر کدوم چیه ؟ به نظرتون چرا یه سری از جریانات سیاسی رو این دو هویت دست گذاشتن ؟ بدون هویت فردی هیچکدام از اینها نمیتونه معنی داشته باشه. هویت فردی که معلوم بشه اونوقت انسان براحتی میتونه سایر هویت ها رو قبول بکنه یا ردشون بکنه. برترین هویت هویت فردی و بعدش هویت ملی است. 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ گر من ز مي مغانه مستم، هستم، گر كافر و گبر و بت پرستم، هستم، هر طايفهاي بمن گماني دارد، من زان خودم، چنانكه هستم هستم. مي خوردن و شاد بودن آئين منست، فارغ بودن ز كفر و دين؛ دين منست؛ 9 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من که خودم فکر میکنم هویتم ایرانیه ینی هویتم از ایرانی بودنم نشات میگیره به نظر من دین روی طرز تفکرم موثره تا هویتم من ایرانی هستم و نژادم آریاییه در مرحله ی بعد یک مسلمانم . 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هویت انسانی هویت ایرانی منظورت چیه ؟ اگه بگم چون ایرانیم پس میتونم هر کی تو کشورمه زیر سوال ببرم عطاشو به لقاش میدم (درست گفتم؟) اگه میخوام بگم من اریاییم تو نزاد اینه پس بهترم نخواستم حالا میتونن بگن بهم وطن فروش اگه بگم هویتم اسلامی اونم وقتی فکر میکنم میبینم هنوز شناخت کاملی ازش ندارم پس ادم چیزی رو شناخت نداره بهتره هویتشم مثل اون نکنه ترجیح میدم یه تمام معنا انسان زندگی کنم اونطوری بهتره واسم 7 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هویت انسانی هویت ایرانی منظورت چیه ؟ اگه بگم چون ایرانیم پس میتونم هر کی تو کشورمه زیر سوال ببرم عطاشو به لقاش میدم (درست گفتم؟) اگه میخوام بگم من اریاییم تو نزاد اینه پس بهترم نخواستم حالا میتونن بگن بهم وطن فروش اگه بگم هویتم اسلامی اونم وقتی فکر میکنم میبینم هنوز شناخت کاملی ازش ندارم پس ادم چیزی رو شناخت نداره بهتره هویتشم مثل اون نکنه ترجیح میدم یه تمام معنا انسان زندگی کنم اونطوری بهتره واسم منظورم از ایرانی بودن آریایی بودنه به نظرم نماد یک آریایی کامل کوروش کبیره منظورمو رسوندم ؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ منظورم از ایرانی بودنآریایی بودنه به نظرم نماد یک آریایی کامل کوروش کبیره منظورمو رسوندم ؟ یه انسان آریائی چه خصوصیاتی داره یا باید داشته باشه؟ آریائی بودن چه جور وجه تمایزی رو با آریائی نبودن در شما ایجاد کرده؟ آیا کوروش کبیر بخاطر آریائی بودنش کبیر شد یا بخاطر طرز فکر و طرز زندگی اش؟ آریائی بودن یعنی چه جور بودنه؟ 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من که خودم فکر میکنم هویتم ایرانیهینی هویتم از ایرانی بودنم نشات میگیره به نظر من دین روی طرز تفکرم موثره تا هویتم من ایرانی هستم و نژادم آریاییه در مرحله ی بعد یک مسلمانم . اینهمه که از عربها بد میگیم یادمون میره که خود ما ها خیلی بیشتر از اونا دروغ میگیم , شیادی میکنیم , دزدی و ربا خواری و هزار جور دوز و کلک سوار میکنیم که عربها کمتر از این کار ها میکنند. من نمیدونم چرا ما خودمونو برتر از دیگران میدونیم در حالی که قادر نیستیم سرنوشت خودمونم تعیین کنیم. باید نگاه دیگری به خودمون بیاندازیم. اونقد ها هم تو دل برو و برتر نیستیم. همینیم که همه مون داریم میبینیم. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هویت انسانی هویت ایرانی منظورت چیه ؟ اگه بگم چون ایرانیم پس میتونم هر کی تو کشورمه زیر سوال ببرم عطاشو به لقاش میدم (درست گفتم؟) اگه میخوام بگم من اریاییم تو نزاد اینه پس بهترم نخواستم حالا میتونن بگن بهم وطن فروش اگه بگم هویتم اسلامی اونم وقتی فکر میکنم میبینم هنوز شناخت کاملی ازش ندارم پس ادم چیزی رو شناخت نداره بهتره هویتشم مثل اون نکنه ترجیح میدم یه تمام معنا انسان زندگی کنم اونطوری بهتره واسم مینا جان , این شکلک ها نمیذاره حواس انسان به خودش باشه بخونه ببینه چی نوشتی. جدی میگی یا شوخی ؟ البته به دل نگیری ها ولی بحث های جدی با اینهمه شکلک معنیشو از دست میده. 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هویت من هویت انسانی است براساس خوبی ها و بدی هایی که بر اساس انسانیت تعریف شده و من دوست دارم اونطور هویتم رو شکل بدم... نه هویتی ایرانی دارم و نه هویتی اسلامی... 13 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یه انسان آریائی چه خصوصیاتی داره یا باید داشته باشه؟ آریائی بودن چه جور وجه تمایزی رو با آریائی نبودن در شما ایجاد کرده؟ آیا کوروش کبیر بخاطر آریائی بودنش کبیر شد یا بخاطر طرز فکر و طرز زندگی اش؟ آریائی بودن یعنی چه جور بودنه؟ آریایی ینی شریف، اصیل و آزاده و نجیب به نظر من کوروش بخاطر طرز تفکر و شخصیتش به اون درجه رسید چون آریایی بودن تضمینی برای کسب هیچ دستاوردی نیس از کوزه همان برون تراود که دراوست ... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ آریایی ینی شریف، اصیل و آزاده و نجیب به نظر من کوروش بخاطر طرز تفکر و شخصیتش به اون درجه رسید چون آریایی بودن تضمینی برای کسب هیچ دستاوردی نیس از کوزه همان برون تراود که دراوست ... این معنای کلمه ی آریایی هست... آیا هر آریایی هم این خصوصیات رو داره ؟ 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هویت من هویت انسانی است براساس خوبی ها و بدی هایی که بر اساس انسانیت تعریف شده و من دوست دارم اونطور هویتم رو شکل بدم... نه هویتی ایرانی دارم و نه هویتی اسلامی... من هم در مورد خودم همین فکر رو دارم. دلیل نمیشه که من کجا به دنیا بیام. من مهم تر از عضو یه جامعه بودنه. ممکنه فردا همه جوامع یکی بشن اونوقت من هویتمو باید بذارم در کوزه آبشو بخورم؟ هویت فردی مهمترین هویت انسان هست که همون هویت انسانی هم بهش میگن. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ آریایی ینی شریف، اصیل و آزاده و نجیب به نظر من کوروش بخاطر طرز تفکر و شخصیتش به اون درجه رسید چون آریایی بودن تضمینی برای کسب هیچ دستاوردی نیس از کوزه همان برون تراود که دراوست ... این امتیازات رو اکثر آدمها بدون اینکه آریایی هم باشند دارند. همه انسانها اصیل هستند. فرقی بینشون نیست. خیلی از غیر آریائی ها هستند که از این بیشترش رو هم دارند. اینا دلیل نمیشه. در ضمن خیلی از اریائی ها هم هستند که هیچیک از این صفات رو ندارند. من کاری به آریائی و یا نژاد دیگر ندارم . این گفته من شامل همه نژاد ها میشه . هیچ نژادی برتر نیست مگر اینکه انسانهای برتر تربیت کنه. 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من هم در مورد خودم همین فکر رو دارم. دلیل نمیشه که من کجا به دنیا بیام. من مهم تر از عضو یه جامعه بودنه. ممکنه فردا همه جوامع یکی بشن اونوقت من هویتمو باید بذارم در کوزه آبشو بخورم؟هویت فردی مهمترین هویت انسان هست که همون هویت انسانی هم بهش میگن. دقیقا... منم هرگز نتونستم Ethnic Pride رو درک کنم... اصلا به نظرم بی معناست که فردی به ملیت خودش "افتخار" بکنه... من هم فکر میکنم هویت انسانی تنها چیزی هست که میتونه مشخص کننده باشه... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ آریایی ینی شریف، اصیل و آزاده و نجیب به نظر من کوروش بخاطر طرز تفکر و شخصیتش به اون درجه رسید چون آریایی بودن تضمینی برای کسب هیچ دستاوردی نیس از کوزه همان برون تراود که دراوست ... شما تو امضاتون دارین به یه انسان مرده میگید که بیدار بشه چون وقت خواب نیست. این یعنی چی؟ منش کوروش باید زنده بشه . اون دیگه بین ما نیست. هر چند که در مورد منش ایشان هم خیلی حرفها هست که اینجا جاش نیست. اما به هر صورت انسان والا و با ارزشی بود. 2 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ این معنای کلمه ی آریایی هست... آیا هر آریایی هم این خصوصیات رو داره ؟ تو پست قبلیم گفتم کوروش به عنوان نماد یک آریایی کامل به خاطر طرز تفکر خودش به اون درجه رسید وگرنه آریایی بودن تضمین کننده ی هیچ پیروزی یا شکستی نیس من به آریایی بودنم افتخار میکنم چون به دستاوردهای این قوم در طول تاریخ دلبستم وگرنه خود من برای سربلندی این قوم حتی در عصر حاضر هم کاری که نکردم هیچ از اندوخته ی این قوم به نفع خودمم هزینه کردم 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا... منم هرگز نتونستم Ethnic Pride رو درک کنم... اصلا به نظرم بی معناست که فردی به ملیت خودش "افتخار" بکنه...من هم فکر میکنم هویت انسانی تنها چیزی هست که میتونه مشخص کننده باشه... من نمیدونم ما اگه فرهنگ و پیشرفت مثلا ژاپن رو داشتیم اونوقت چه ها که در ستایش خودمون نمیگفتیم. همین الان هشتمون گرو نهمونه , اونوقت داریم به خودمون هم میبالیم. اگه تکنولوژی و تخصص و پیشرفت جوامع مترقی رو میداشتیم لابد دستور میدادیم همه دنیا رو گردن بزنند. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تو پست قبلیم گفتمکوروش به عنوان نماد یک آریایی کامل به خاطر طرز تفکر خودش به اون درجه رسید وگرنه آریایی بودن تضمین کننده ی هیچ پیروزی یا شکستی نیس من به آریایی بودنم افتخار میکنم چون به دستاوردهای این قوم در طول تاریخ دلبستم وگرنه خود من برای سربلندی این قوم حتی در عصر حاضر هم کاری که نکردم هیچ از اندوخته ی این قوم به نفع خودمم هزینه کردم چه دستاوردی بوده که با از بین رفتن خودشون اون دستاورد هاشونم از بین رفته. دستاورد باید ماندگار بشه تا ارزش واقعی داشته باشه. دستاوردی که با بودن من باشه ولی بعد من تموم بشه محل بحث داره. داشتم داشتم شرط نیست . دارم دارم شرط هست. که چیزی هم نداریم شکر خدا. 3 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ شما تو امضاتون دارین به یه انسان مرده میگید که بیدار بشه چون وقت خواب نیست. این یعنی چی؟ منش کوروش باید زنده بشه . اون دیگه بین ما نیست. هر چند که در مورد منش ایشان هم خیلی حرفها هست که اینجا جاش نیست. اما به هر صورت انسان والا و با ارزشی بود. مسلمن منظورشون آدمای الان ایران بودن، اگه نه که همه میدونن کوروش مرده!!!! فک نکنم درکش زیاد سخت باااااشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده