VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دانش الکی چیه؟ همون دانش بی بینش بینش و دانش فرقش چیه؟ تو یه مثال: همه ما میدونیم یه مرده نمیتونه بلند شه کاری کنه(دانش) اما چند نفر حاضریم تا صبح با یه مرده بمونیم؟ اما یه مرده شور حاضره تا صبح بمونه این بخاطر اینه که اون باور داره یه مرده نمیتونه کاری کنه یعنی به این بینش از دانشش رسیده حالا چند نفرمون دانشمون با بینشه؟ شاید زیر یه صدم تو جامعه اینطوری باشن نه تنها تو ایراناااا همه جای دنیا همینه یکم فقط یکم بینش پیدا کنیم شاید وضعمون بهتر شه 22 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بینش رو نمیدونم ولی به قول اسی عزیز بصیرت نزد ایرانیان است و بس ... 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هااااااااااااااااااااااااااااااا.همه اینا که گفتی کلاٌ یععععنیییییییییییییییییییییییی چه؟! 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دانش الکی چیه؟ همون دانش بی بینش بینش و دانش فرقش چیه؟ تو یه مثال: همه ما میدونیم یه مرده نمیتونه بلند شه کاری کنه(دانش) اما چند نفر حاضریم تا صبح با یه مرده بمونیم؟ اما یه مرده شور حاضره تا صبح بمونه این بخاطر اینه که اون باور داره یه مرده نمیتونه کاری کنه یعنی به این بینش از دانشش رسیده حالا چند نفرمون دانشمون با بینشه؟ شاید زیر یه صدم تو جامعه اینطوری باشن نه تنها تو ایراناااا همه جای دنیا همینه یکم فقط یکم بینش پیدا کنیم شاید وضعمون بهتر شه دانش نهادینه شده در ذات یک انسان همان بینش اونو شکل میده. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هااااااااااااااااااااااااااااااا.همه اینا که گفتی کلاٌ یععععنیییییییییییییییییییییییی چه؟! یعنی خیلی چیزا یعنی وقتی علم اینو داری که این کار بده تو عملتم نشون بدی بده 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ تو شهرمون يه مردشور خونه كنار قبرستون هست كه دور تادورشو قبر پر كرده و در وروديش يه راه بيشتر نداره كه اطراف اون راه هم بازم قره .... يه شب سرد زمستون با داداشم و دو تا از پسر عمه هام رفتيم اونجا درش باز بود داخلش هم تاريك تاريك ...رفتيم داخل محوطه اونجا و بيشتر برا هيجان يه دست قايم موشك بازي كرديم داش كوچيكم رفته بود رو سنگ مردشور خونه قايم شده بود تو اون تاريكي مطلق سالن ...فيلم هم گرفتيم يك هيجاني داشت عجيب...الان گاهي وقتا نگاه ميكنيم خندمون ميگره كليم ميترسيم هنوز در مورد تاپيكم كاملا درسته رسيدن به درك درست از يه موضوع خيلي سخت تره تا ياد گرفت اون 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم منم جز اون 1 درصد نباشم! 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مادر بزرگ 84 ساله من که سواد خوندن و نوشتن هم نداره بیشتر از یکی از بستگان دیگه مون که دکترا داره میفهمه مادر بزرگم همیشه یه جمله داره میگه :(( بد، بد است ... و استثنا نداره)) و به این جمله همیشه عمل میکنه اما بقیه و حتی خودم من نه ! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یاد تاپیک مرررررده شوررر افتادم :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ موضوع خیلی خوبیه برای فکر کردن ، مرسی 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من تا صبح پیش مرده بودم ....... غذل هم پیشش خودم....... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده