رفتن به مطلب

چگونه اینگونه میشود !

Bernabeo

ارسال های توصیه شده

انسان موجود جالبیه :ws52:

زمان تغییر میکنه

وقتی میبینم تکنولوژی انقد زیرکانه منو دور زده و عادتای منو تحت الشعاع خودش قرار داده

فکر میکنم سرمو کلاه گذاشته

بعضی وقتا حس میکنم این اجازرو بهش دادم که هر جایی که بخاد و هر طوری که بخاد منو عوض کنه و منم غافل از این تغییر !!!

1r63jiblkfeszlfg8gxx.jpg

• Like 33
لینک به دیدگاه

آره نامه جالب تره

وقتی میاد میدونی یه چیز با ارزش توشه

ولی الان inbox رو که باز میکنی کلی ایمیل هست که حداقل نصفشو مجبوری بخونی تا بدونی به درد بخورند یا نه ...

گاهی وقتها عوض اینکه وقت آدما آزاد تر کنه بیشتر میگیره ولی در کل تکنولوژی رو دوست دارم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تکنولوژی وارداتی نتیجه ش همین میشه. کار هایی که ما با تکنولوژی های جدید انجام میدیم همش روبنائیه. اونا از این تکنولوژی ها اینجوری استفاده نمیکنند. ما فقط ظاهر کار ها رو انجام میدیم. تو همین کشور ترکیه شما هر خریدی داشته باشی میتونی با اینترنت انجام بدی و یه ربع دیگه میان در خونه ت. حتی یه پاکت سیگار

اینجا ما ادای استفاده از تکنولوژی رو در میاریم. آنهم با چه هزینه های سرسام آور و با نهایت کندی .

• Like 2
لینک به دیدگاه
تکنولوژی وارداتی نتیجه ش همین میشه. کار هایی که ما با تکنولوژی های جدید انجام میدیم همش روبنائیه. اونا از این تکنولوژی ها اینجوری استفاده نمیکنند. ما فقط ظاهر کار ها رو انجام میدیم. تو همین کشور ترکیه شما هر خریدی داشته باشی میتونی با اینترنت انجام بدی و یه ربع دیگه میان در خونه ت. حتی یه پاکت سیگار

اینجا ما ادای استفاده از تکنولوژی رو در میاریم. آنهم با چه هزینه های سرسام آور و با نهایت کندی .

سیاسیش نکن :icon_pf (34):

ینی این همه محموتی دم از دولت الکترونیک میزنه و این ضریب نفوظ اینترنت تو روستاهارو هی به توان 10 میرسونه و اعلام میکنه ، کشکه ؟!!!

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دسترسی اینترنت به روستاها پیش کششون

همین تو شهرها اینترنت رو درست حسابی در اختیار مردم بذارن جای شکرش هست...

انقدر متقاضی زیاده و پورت کم دارن که یه روز پولتو دیر بریزی پورتتو میفروشن

از اون ور سیستم بانکداری الکترونیکشو که نگو

یه انتقال وجه اینترنتی بخوای بدی از ده بار شاید یکبار تراکنش با موفقیت همراه بشه

دولت الکترونیک بخوره تو سرشون

من نمیدونم اینا مگه سرور های پایگاه داده هاشون چه جوریه .. میری بیمه سوابق می گیری میبینی کامله میای از سایتش بگیری میبینی 6 ماه وارد نشده :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

آره,بعضی از اوقات آدم مجبوره تغییر کنه ,اما من کلا تغییر کردنو دوست دارم.

آدمی که یک جور فکر کنه و یک جور عمل کنه زندگی یکنواختی داره. متاسفانه خیلی از اطرافیانمون همینطورن...

• Like 1
لینک به دیدگاه

ایمیل خیلی ام خوبه :texc5lhcbtrocnmvtp8

نامه چیه اخه

خیلی وقتا شده نمونه ( یه بارم استاد حوصله اش نکشیده سوالا رو عوض کنه عین سوالای سال پیش داده بودbiggrin.gifbiggrin.gif) سوالای امتحانی که 2 3 روز مونده به امتحان پیدا میکنیم با یه ایمیل به همه میرسونیم:biggrin:

• Like 1
لینک به دیدگاه
انسان موجود جالبیه :ws52:

زمان تغییر میکنه

وقتی میبینم تکنولوژی انقد زیرکانه منو دور زده و عادتای منو تحت الشعاع خودش قرار داده

فکر میکنم سرمو کلاه گذاشته

بعضی وقتا حس میکنم این اجازرو بهش دادم که هر جایی که بخاد و هر طوری که بخاد منو عوض کنه و منم غافل از این تغییر !!!

1r63jiblkfeszlfg8gxx.jpg

به شدت موافقم...این تکنولوژی ها آسایش کاذب رو به همراه داشتن! اما باعت کم شدن محبت می شن به مرور زمان...

یه زمانی با خونواده کنار هم می شستیم حرف می زدیم یا تلویزیون نگاه می کردیم، الان همش پای سیستم هامون هستیم...:sad0:

دیگه به دوستامون زنگ نمی زنیم، بهشون اس ام اس می زنیم! و صداشونم نمی شنویم...:sad0:

من این تکنولوژی هارو دوست ندارم :sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...