رفتن به مطلب

اعتراف می کنم... (تاپیک تداعی آزاد)

ارسال های توصیه شده

من چیزی توی زندگیم نیست که مخفی باشه و توی گلوم مونده باشه و نگفته باشم...

من همیشه توی زندگیم با خودم (و دیگران حتی) رو راست بودم و همیشه شکست هام رو قبول کردم و همیشه هر چیزی که بوده بیان کردم...

ولی تاثیر مثبتی نداشته... شایدم داشته و من خیر ندارم...

• Like 8
لینک به دیدگاه
من چیزی توی زندگیم نیست که مخفی باشه و توی گلوم مونده باشه و نگفته باشم...

من همیشه توی زندگیم با خودم (و دیگران حتی) رو راست بودم و همیشه شکست هام رو قبول کردم و همیشه هر چیزی که بوده بیان کردم...

ولی تاثیر مثبتی نداشته... شایدم داشته و من خیر ندارم...

کمترین تاثیرش اینه که شما یک انسان مثبت به تمام معنی هستید. این که تاثیر کمی نیست.

• Like 6
لینک به دیدگاه
کمترین تاثیرش اینه که شما یک انسان مثبت به تمام معنی هستید. این که تاثیر کمی نیست.

مرسی داداش فکور...

خوب از لحاظ اخلاقی میتونه نکته ی مثبتی باشه ولی منظورم تاثیر این ها در زندگی خودم بود از نظر روانی و روحی...

حقیقتش من اصلا نمیدونم آیا باید انتظار داشته باشم که چنین رفتاری تاثیری مثبت روی فرد داشته باشه یا خیر...

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرسی داداش فکور...

خوب از لحاظ اخلاقی میتونه نکته ی مثبتی باشه ولی منظورم تاثیر این ها در زندگی خودم بود از نظر روانی و روحی...

حقیقتش من اصلا نمیدونم آیا باید انتظار داشته باشم که چنین رفتاری تاثیری مثبت روی فرد داشته باشه یا خیر...

زندگی انسان رو هم همین اخلاق و رفتارش میسازه. شوهر خواهر من تو سربازیش 5 سال اسیر بود تو عراق. اینشون از بس از لحاظ اخلاقی خوبه که میگفتن هیچکس اونجا بهش تو نگفت. حتی عراقی ها هم اذیتش نکرده بودند. همه همرزمانش هم ازش راضی بودن و هستن. کاری هم برای کسی انجام نداده. فقط اخلاقش خوبه.

تاثیرات رو ما نمیتونیم ببینیم چون باهاش زندگی میکنیم. مثل هوا میمونه که مدام تنفس میکنیم ولی یادمون نمی افته اما هست.

• Like 5
لینک به دیدگاه
زندگی انسان رو هم همین اخلاق و رفتارش میسازه. شوهر خواهر من تو سربازیش 5 سال اسیر بود تو عراق. اینشون از بس از لحاظ اخلاقی خوبه که میگفتن هیچکس اونجا بهش تو نگفت. حتی عراقی ها هم اذیتش نکرده بودند. همه همرزمانش هم ازش راضی بودن و هستن. کاری هم برای کسی انجام نداده. فقط اخلاقش خوبه.

تاثیرات رو ما نمیتونیم ببینیم چون باهاش زندگی میکنیم. مثل هوا میمونه که مدام تنفس میکنیم ولی یادمون نمی افته اما هست.

دقیقا:icon_gol:

تاثیراتش بقدری ریزن که آدم متوجهه عظمتشون نمیشه

همین نکات ریزه که شخصیت انسان ها رو میسازه

• Like 4
لینک به دیدگاه

اعتراف میکنم که زیاد اشتباه کردم ...

زیاد اعتماد کردم ...

زیاد حساب کردم...

اما زیاد نشناختم..

زیاد خطر کردم...

و بی جا...

اعتراف میکنم

هیچوقت منطقی نبودم ...

و ضربه خوردم

...

• Like 6
لینک به دیدگاه

اعتراف كردن بسته به شرايط و موقعيت زماني و مكاني ارزشش متفاوته تازه جايگاه كسي كه اعتراف ميكنه هم خيلي مهمه براي همين هر اعترافي ارزش شنيدن و گفتن نداره ..در ضمن تو دنياي اينترنت كه نه موقعيت خاصي داره نه جايگاه ادماش مشخص و معلومه به نظرم خيلي بي معني مياد كسي بخواد اعتراف كنه

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...