Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 24 مهر، 2011 درووووووود به همه ی دوستان. شما چه جوری طراحی می کنید؟ خب این یه سئوالیه که بارها از خودمون پرسیدیم...مگه نه؟ خودم رو می گم: موضوع طرح چیه؟ کانسپت ( البته در همه موارد 100% نیست) یه اتود اولیه ( می کشم یه با کاغذ حجمش رو در میارم) بعد بسطش می دم زیر فضا ها رو بررسی می کنم طراحی پلان انطباق با حجم لند اسکیپ تمام این رو هم در نظر بگیرید که بعضی از فضا ها اصلا" نمی شه براشون کانسپت داشت...مثلا" مسکونی... کاملا" برحسب عملکرد طراحی می شه...تا حالا کسی رو دیدی بگه کانسپت مسکونیم مثلا" گل شب بو بوده؟ از طرف دیگه هم بعضی طرح ها مثل فرهنگسرا یا موزه ( طرح های فرهنگی) عملکرد تندیسی و فرمی دارن. خب حالا شما چه جوری طراحی می کنید؟ 11
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 24 مهر، 2011 1-بررسي نياز ها(ريز فضا ها) 2-تحليل نيرو هاي سايت 3-لكه گذاري------(توي لكه گذاري حجم هم تعيين ميشه چ جور باشه) 4-ارتباط فضا ها(دياگرام) 5-پلان وحجم اوليه .
سـارا 20071 ارسال شده در 24 مهر، 2011 اولین قدم همون فهمیدن موضوع طرحه!:JC_thinking: قدم بعد که خیلی هم مهمه، مطالعات اقلیمی و محلی و ...هست در مورد سایتی که بنا قراره توش طراحی بشه!(شیب زمین و دسترسی و دید و منظر و ...) بعد هم همونطور که گفتی کانسپت کار..(البته من بیشتر موقع ها انقدر خط می کشم تا به یه پلان مورد قبول خودم که موضوع طرح همخونی داشته باشه برسم) در قدمهای بعدی هم باید پلان رو با حجم ترکیب کنیم.من سعی می کنم هردو رو همزمان در نظر بگیرم.یعنی اگه دارم یه پلان اتود می زنم، در نظر میگیرم که ایا این حجمش خوب درمیاد یا نه :JC_thinking: بعد هم کار روی نماها و طراحی محوطه یا همون سایت البته من کلا طرحهام پیچیده نیست.ساده س و زود درک می شه توسط مخاطب.دوست ندارم مسیرهارو بپیچونم که پلانم پیچیده تر به نظر بسه.دوست دارم همه چیز به راحتی قابل دسترس باشه :viannen_38: 7
*mini* 37778 ارسال شده در 24 مهر، 2011 درووووووود به همه ی دوستان.شما چه جوری طراحی می کنید؟ خب این یه سئوالیه که بارها از خودمون پرسیدیم...مگه نه؟ خودم رو می گم: موضوع طرح چیه؟ کانسپت ( البته در همه موارد 100% نیست) یه اتود اولیه ( می کشم یه با کاغذ حجمش رو در میارم) بعد بسطش می دم زیر فضا ها رو بررسی می کنم طراحی پلان انطباق با حجم لند اسکیپ تمام این رو هم در نظر بگیرید که بعضی از فضا ها اصلا" نمی شه براشون کانسپت داشت...مثلا" مسکونی... کاملا" برحسب عملکرد طراحی می شه...تا حالا کسی رو دیدی بگه کانسپت مسکونیم مثلا" گل شب بو بوده؟ از طرف دیگه هم بعضی طرح ها مثل فرهنگسرا یا موزه ( طرح های فرهنگی) عملکرد تندیسی و فرمی دارن. خب حالا شما چه جوری طراحی می کنید؟ ولی استاده ما میگفت ...میگفت کانسبتت(با اینکه مسک.نی بود)باید ایده داشته باشه....هر چی میگفتیم بابا نمیشه تو کتش نمیرفت 3
*mini* 37778 ارسال شده در 24 مهر، 2011 من اول فکر میکنم...... بعد هی خط خط میکنم تا کانسبتش در بیاد بعد پلانشو میزنم و بقیه ماجرا 4
سـارا 20071 ارسال شده در 24 مهر، 2011 به نظر من هر کسی سبک و روش خودشو در طراحی داره...این چیزی نیست که به کسی بشه دیکته کرد .فقط مراحل کار باید آموزش داده بشه ولی سبک و سیاقش باید دست خود طراح باشه.معمولا استاد سعی می کنن روش خودشونو به دانشجو تزریق کنن 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2011 اگه بحث دیکته کردن بود که یه پست می زدم می گفتم همینه که هست! و تاپیک رو می بستم. روش ها با هم فرق داره...اومدیم ببینیم هر کسی چه جوری فکر می کنه 3
سـارا 20071 ارسال شده در 24 مهر، 2011 اگه بحث دیکته کردن بود که یه پست می زدم می گفتم همینه که هست! و تاپیک رو می بستم.روش ها با هم فرق داره...اومدیم ببینیم هر کسی چه جوری فکر می کنه مهناز جان!! منکه منظورم شما نبودی!!! من در تصدیق حرف مینا گفتم که معمولا استادا این کارو می کنن! منکه خودم جواب دادم به سوالت! 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2011 مهناز جان!! منکه منظورم شما نبودی!!!من در تصدیق حرف مینا گفتم که معمولا استادا این کارو می کنن! منکه خودم جواب دادم به سوالت! منم که از شما نقل قول نگرفتمو کلی گفتم. 1
سـارا 20071 ارسال شده در 24 مهر، 2011 منم که از شما نقل قول نگرفتموکلی گفتم. آخه من تو حرفم در مورد دیکته کردن گفته بودم بگذریم! منکه نظرمو گفتم 2
maryam*arch 1022 ارسال شده در 25 مهر، 2011 من اول تمام ریز فضاها رو در می آرم بعد شروع می کنم به تحلیل کردن و بعد دیاگرام می کشم وبعد ترکیب وهندسه بعد از اون تازه می رم سر پلان 3
kimia 4172 ارسال شده در 26 مهر، 2011 1.مطالعات حول موضوع 2.بررسی نمونه های مشابه 3. تحلیل و بررسی سایت پروژه(عوامل اقلیمی و دید و منظر و صدای مزاحم و غیره و غیره) 4.برنامه فیزیکی و استانداردها 5.کانسپت و طراحی حجم و پلان شماتیک 6.طراحی پلان 7.طراحی نما 8. طراحی سایت پروژه 4
zahra22 19501 ارسال شده در 26 مهر، 2011 من اول... در مورد موضوع مطالعه و تحلیل میکنم.. (یک و نیم....برنامه فیزیکی و استانداردها) دوم.....شروع میکنم به خط خطی کردن تا چشمم یکی از این خط خطیا رو بگیره سوم.......شرو میکنم نسبت به موضوع رو اون خط خطیا کار میکنم تا شکلی تا حدود قابل قبولی بدست بیاد چهارم.....بعدش شرو به طراحی پلان میکنم پنجم....طراحی بقیه حجم ها و نما ها و.... ششم....طراحی سایت 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 سلااااام سلاااام :62izy85: چه موضوع باحالیه خب، اوله اولش میبینم طرحمون چیه؛ مسکونی، اداری..... خب ؛ بعدش اینکه ابعاد زمین چقدره،اقلیم و... بررسی میشه چیا باید تو این طرح باشه، بعد کم کم شروع میکنم, همیشه هم اول از ورودی شروع میکنم؛:62izy85: ورودی رو تو طرح میذارم ؛ بعد فضاهای دیگه رو اطرافش؛ طوری که روابط و ابعاد فضاها درست باشه،هی فضاها رو میچینم؛ هی خط خطی ؛ و... تا خوب بشه بعد که طراحی کردم؛ میام و به حجمی که در اومده نگاه میکنم( تو ذهنما) بعد برا اینکه حجم هم خوب بشه ، فضاهای داخلی رو هم تغییر میدم، طوری که جفتش خوب بشه، هیچ وقت نمیتونم اول یه کانسپت بدم؛ بعد داخل حجم فضا ها رو در بیارم؛(اینجوری خیلی بده) همیشه در حال طراحی فضاهای داخلی یکاری میکنم که حجمش هم خوب بشه
lilac 5892 ارسال شده در 11 آبان، 2011 راستش به ما که اینجوری یاد دادن اول ملالعات طرح بعد ریزفضاهارو در میارم بعدش دیاگرام روابطو میکشم آخر سر هم بر اساس کانسبت پلانو در میارم 3
sam arch 55879 ارسال شده در 11 آبان، 2011 موضوع طرح چیه؟ کانسپت ( البته در همه موارد 100% نیست) یه اتود اولیه ( می کشم یه با کاغذ حجمش رو در میارم) بعد بسطش می دم زیر فضا ها رو بررسی می کنم طراحی پلان انطباق با حجم لند اسکیپ تمام منم...................... موضوع طرح چیه؟(مرحله شناخت) کانسپت ( البته در همه موارد 100% نیست)(پروسه طراحی) یه اتود اولیه (با دیاگرام بهش میرسم) بعد بسطش می دم(تو اتود با مقاطع خیلی بازی میکنم که تو پلان و حجم کمکم میکنه) ریز فضا ها رو بررسی می کنم(نموداردرختی)(پروسه تثبیت طرح) طراحی پلان(البته همزمان با حجم بهش فک کردم ..کلیت تو دستمه) انطباق با حجم لند اسکیپ تمام (نتیجه طراحی) 1
ارسال های توصیه شده